• Ford Mustang élményvezetés versenypályán
    2023. SZEPTEMBER 11.

    Ford Mustang élményvezetés – Száguldás az ikonnal

    Ha kipróbálnád magad az ikonikus Ford Mustang volánja mögött, kuponjaink között versenypályás vezetést, közúti vezetést, vezetéstechnikai tréninget és autóbérlési lehetőségeket találsz. Mutatjuk a részleteket.

    A Ford Mustang egy igazi amerikai autóikon, amely már több mint fél évszázada ragadja magával a száguldás szerelmeseit. Az elegáns és erőteljes megjelenésével, robosztus motorral és hatalmas teljesítménnyel rendelkező Mustang nemcsak autó, hanem életstílus is. Aki egyszer ült már egy Mustang volánja mögött, az tudja, hogy az érzés egyszerűen leírhatatlan. A gazdagon dörmögő motorhang, az erős gyorsulás és a kanyarokban való tökéletes stabilitás egyszerre nyújt izgalmas és kifinomult vezetési élményt.

    Ha kipróbálnád magad az ikonikus Ford Mustang volánja mögött, kuponjaink között versenypályás vezetést, közúti vezetést, vezetéstechnikai tréninget és autóbérlési lehetőségeket találsz olyan különleges autókkal, mint például egy Ford Mustang GT Fastback, Ford Mustang GT 5.0 Coyote Rally vagy egy elegáns Ford Mustang Cabrio.

    Fehér Ford Mustang rally

    Az ÉlményPláza kínálatában számos izgalmas Ford Mustang élményvezetési lehetőség található, amelyek közül bárki kiválaszthatja a hozzá leginkább illőt. Ha száguldásra vágysz, és meg akarod tapasztalni az autóversenyzők adrenalindús életét, a versenypályás vezetés lesz a tökéletes választás. Ha viszont igazi szabadságérzetre vágysz, a Ford Mustang Cabrio élményvezetést ajánljuk.

    Ne félj, nálunk nem kell profi autóversenyzőnek lenned, hiszen vezetéstechnikai tréningjeink segítenek, hogy fejleszthesd vezetési képességeidet és magabiztosabbá válj. A tapasztalt instruktorok segítségével elsajátíthatod a helyes kormánykezelést, a kanyarodási technikákat és a biztonságos fékezést, az pedig csak hab a tortán, hogy mindezt Ford Mustang élményvezetés keretein belül teheted meg.


    Ford Mustang élményvezetés: Ismerd meg autóinkat.


    Az élményvezetés igazi ajándék az autók szerelmeseinek. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen más különleges alkalomról, a Ford Mustang élményvezetés biztosan maradandó emlék lesz. Ne habozz, válassz egy Ford Mustang élményvezetési lehetőséget az ÉlményPláza kínálatából, és élvezd a száguldás izgalmát valamelyik ikonikus modellünkkel. Mutatjuk a kínálatot.

    Piros Ford Mustang

    Kultikus Shelby GT500 Eleanor

    A Shelby Cobra nemcsak a gyorsaság miatt kiemelkedő, hanem sportos, figyelemfelkeltő vonalai és a jellegzetes Mustang csíkozása miatt is. A V8-as motor gurgulázó hangja és a kézzel csiszolt fakormány teszik teljessé az autó vezetési élményét. A Tolvajtempó című film rajongói pedig egyszerűen nem hagyhatják ki a Shelby GT500 Eleanor kipróbálását!


    Ford Mustang Shelby GT350

    Az eredeti Shelby GT350 vezetése is bakancslistás élmény minden autórajongó számára. Fantasztikus lóerő, egyedi motor, futómű és fék gondoskodnak arról, hogy a legendás Mustang megállja a helyét a versenyautók világában is. Akár te is bírnád a tempót a volán mögött? Tapasztald meg e különleges modell igazi erejét és azon precíz vezetési élményt, amely csak egy Shelby Mustang-ban rejtőzik!


    Ford Mustang Convertible

    Az automata, tíz fokozatú váltóval felszerelt GT kabrióval garantáltan egyedi élményben lesz részed. A technikai paramétereknek köszönhetően (elektronikus menetstabilizáló rendszer, négy választható beállítás, automata, tíz fokozatú váltó, adaptív tempomat stb.) ez a jármű méltán a Ford Mustang kategória legdrágább autója, amely a legvagányabbaknak kínálja fel a brutális lóerőket. Béreld ki!


    Ford Mustang Cabrio

    Ez a gyönyörű autó bármilyen eseményt emlékezetessé és elegánssá varázsol. Képzeld csak el, milyen lehet vezetni! A nagy gesztusok és a luxus kedvelőinek tökéletes választás a lenyűgöző megjelenésű Ford Mustang Cabrio.


    Ford Mustang GT 5.0 Coyote Rally

    Fedezd fel a rally pályák királyát és urald a 450 lóerős, V8-as motorral rendelkező igazi amerikai izomautót, a Ford Mustang GT 5.0 Coyote Rally-t. Az autó vezetéséhez semmilyen extra előképzettségre nincs szükséged, hiszen a B kategóriás jogosítvány is simán elegendő a kalandhoz. Az izgalmas és technikás pályán átélheted az autó adrenalinbomba jellegét, és magabiztosan viheted végig a kanyarokat, élvezve a Mustang erőteljes vezetési élményét.


    Ford Mustang GT Fastback

    Képzelj el egy autót, amely 4,8 másodperc alatt gyorsul nulláról százra! Ez a 421 lóerővel, 530 Nm nyomatékkal vágtázó vadló képes erre. Ne maradj le erről az élményről, ha mozgékony, dinamikus sportautóra vágysz! A Ford Mustang GT Fastback a sportos szenvedély megtestesítője, amely a vezetőknek a kormány mögött a legtöbb élményt kínálja. Hódítsd meg pályáinkat ezzel az izgalmas járgánnyal!

    És ha már pálya…. Legyen szó versenypályáról vagy közúti vezetésről, nálunk megtalálod a számításaidat. A versenypályákon lehetőséged van megtapasztalni, milyen a tökéletesen sima aszfalton száguldani, míg a közúti vezetés arra ad alkalmat, hogy egy igazán figyelemfelkeltő autóval manőverezz az utakon. Ha szeretnéd megőrizni élményedet, hozz magaddal egy pendrive-ot is. Felvesszük a száguldásodat, így videó formájában is hazaviheted az emléket.

    Extra lehetőségek

    Vezetéstechnikai tréning

    Válassz vezetéstechnikai tréningjeink közül, és mérd fel vezetési tudásodat, helyzetfelismerésedet, technikádat. A direkt erre a célra kialakított ügyességi pályán profi szakemberek és versenypilóták adják át tapasztalataikat, melyeket kiválóan hasznosíthatsz a hétköznapi autózások során is. Élményvezetés mellé is ajánljuk a vezetéstechnikai tréninget felkészülésként.


    Különleges autó bérlése különleges alkalmakra

    Igen, jól látod, nálunk autóbérlésre is van lehetőséged akár sofőrrel is! Egy fantasztikus Ford Mustang Cabrioval bulizni, fotózkodni igazán menő, nem? Add meg a módját, és bérelj Mustangot bármilyen rendezvényre vagy alkalomra. A klasszikus értékekkel és az amerikai izomautók vonzerejével semmi sem kelhet versenyre, ha látványos megjelenésről van szó!


    Ford Mustang élményvezetés - Az aszfalt királya

    A vonzó, dögös és legendás Ford Mustang az utak királyaként vonul be a történelembe, és láthatod, most neked is lehetősége van átélni ezt a varázslatos érzést. Az ÉlményPláza kínálatában számos izgalmas és exkluzív lehetőség vár rád. Válaszd ki a szívedhez legközelebb álló Mustang modellt, és érezd meg a kormány mögötti izgalmat, amelyet csak a valódi amerikai V8-as erő tud nyújtani.

    Az ÉlményPláza csapata minden lépésben segít az élményvezetés szervezésében és megvalósításában. Az akkreditált instruktoraink gondoskodnak arról, hogy a vezetés minden pillanatában biztonságban érezd magad, és profi tanácsaikkal segítenek a legjobb élmények elérésében. Az autóvezetéshez nem szükséges speciális előképzettség, a B kategóriás jogosítvány elegendő.

    Válassz az ÉlményPláza Ford Mustang élményvezetés csomagjai közül, és legyél te az aszfalt királya.

    Ha további tippjeink is érdekelnek, és még több inspirációra vágysz, nézz körül a teljes weboldalon és kövess bennünket a Facebook-oldalunkon is.

    ÉlményPláza csapata

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom