• gasztronomiai-elmeny-ajandekok
    2019. ÁPRILIS 09.

    A legjobb gasztronómiai ajándékok ínyenceknek

    Valószínűleg mindenkinek az ismeretségi körében van legalább egy olyan ember, aki átlagon felüli érdeklődéssel reagál, amikor ételről van szó. Ha ennek a valakinek keresünk élmény ajándékot, akkor talán nincs is nehéz dolgunk, ugyanis bőven lehet válogatni gasztronómiai ajándékok és kuponok közül hazánkban. Így aztán minden ízlésnek megfelelő gasztro élvezetet lehet találni, legyen az egy páros főzőtanfolyam, ahol közösen megtanuljuk egy új konyhának a fogásait, vagy egy borkóstolás ahol megismerkedünk hazánk legfinomabb nedűivel.  Már csak azt kell eldöntenünk, hogy melyiket élmény ajándék kupont fogjuk választani!


    Főzőtanfolyam kuponok Budapesten: a közös főzőcskézés örömének felfedezése

    Remek ajándék pároknak születésnapra vagy évfordulóra. Persze bármelyik olyan ismerősünknek is örömöt szerezhetünk vele, aki szívesen belekóstolna egy számára ismerős vagy új konyha ízeibe, és emellett otthon is kamatoztatná valamelyik főzőtanfolyamon megszerzett tudását. Legyen szó olasz pizzáról, francia macaron süteményekről, fűszeres thai ízekről, japán sushi készítésről, vagy akár egy egzotikus latin-amerikai főzőtanfolyamról, az biztos, hogy a világ konyháinak új oldalát ismerhetjük meg, ha saját kezünkkel tanuljuk meg elkészíteni ezeket a fogásokat.

    Nem beszélve arról, hogy milyen mennyország várja majd az édesszájúakat! Nem érdemes ellenállni a kísértésnek: a különféle csokoládé készítő tanfolyamokon leírhatatlanul jó érzés már csak a körülöttünk lévő illatok közt lenni, miközben áhítattal várjuk a kóstoltatás pillanatát.


    Teljes gasztro ajándékcsomagok: amikor tényleg kényeztetni szeretné ízlelőbimbóit

    Egy ilyen gasztro élmény ajándékkal egy komplett gourmet vacsora fogásait kóstolhatjuk végig, de más különleges programokon is részt vehetünk. Egy illatvacsora kuponnal például egy igazán rendhagyó gasztronómiai kalandban részesülhetünk, ahol a különböző kecsegtető fogások illatai ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint az ízük. Egy Szamos Csokoládé Múzeum belépővel pedig soha nem látott közelségből csodálhatjuk meg, hogyan készül a világ egyik legfinomabb édessége, hiszen az élménytúra végén mindannyian hazavihetünk egy frissen elkészített, forró, kézműves csokoládét, amelyet saját ízlésünk szerint díszíthetünk!

    Ha pedig pároknak keresünk valamilyen egyedi ajándékot, akkor egy villányi borkóstolóval egybekötött romantikus vacsorával, vagy egy rejtélyes vacsora kuponnal nehezen tudunk mellélőni.


    Borkóstoló ajándékba?

    Ha ismerünk olyat, aki rajong a magyar borokért, vagy már egy ideje azon gondolkozunk, hogy valamelyik barátunkat bevezessük a borkóstolás rejtelmeibe, akkor ennél kézenfekvőbb élmény ajándékot nehéz lenne találni. Ráadásul még olyan bevezető bortanfolyam is részt vehetünk Budapesten, ahol még le is vizsgázhatunk a kurzus végén (a megszerzett WSET oklevél több országban is elismert, és bizonyos munkák elvégzéséhez alapfeltételnek számít).

    Természetesen ha inkább az élvezeti részt részesítenénk előnyben, mintsem az edukációsat, akkor megannyi borvidéknek megismerhetjük a különlegességeit más borkóstoló kuponokkal. Többet tudhatunk meg a szekszárdi vagy a tokaji régióról, részt vehetünk egy mádi borpincészet látogatáson, de akár egy 10 fős vacsoraestre is elmehetünk Budapesten, ahol minden fogáshoz a leginkább passzoló bort kóstolhatjuk meg!


    Pálinka kóstoló kuponok Budapesten

    Amennyiben a bornál picit erősebb italra vágynánk, akkor egy vérbeli, magyar pálinka kóstoló kuponnal több nemes párlattal is megismerkedhetünk közelebbről. Ha érdekel minket a hazai gasztronómia, akkor érdemes legalább egyszer részt vennünk egy ilyen eseményen, ahol különböző gyümölcsös pálinkákat kóstolhatunk meg egy ínycsiklandó hidegtál kíséretében. Ilyenkor ugyanis nem árt, ha nem éhgyomorra isszuk meg egymás után ezeket a nemes, de erős párlatokat. Még olyan élmény ajándék kuponnal is meglephetjük szeretteinket, ahol pálinka alapú koktélokat is megkóstolhatunk!


    Barista tanfolyam kuponok: bevezetés a kávézás világába

    Ha pedig egyszerűen oda vagyunk a kávéért, és meg szeretnénk tanulni, hogy hogyan készíthetjük el a tökéletes espresso-t, akkor egy barista tanfolyamon mindent megtudhatunk a kávézás szofisztikált világáról. Több kávé receptet is bemutat majd nekünk egy profi barista (amelyet mind meg is kóstolhatunk), a gyakorlati trükkök és praktikák mellett pedig elméleti tudással is gazdagodhatunk a tanfolyam során, hogy még jobban elmerülhessünk a kávézás rejtelmeibe és történetébe.



    Ha megjött az étvágya, de esetleg még nem tudja, hogy mire vágyik pontosan, akkor itt megnézheti az összes felsorolt gasztronómiai élmény ajándék részleteit!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom