• Élményajándékok szív flat lay fotó
    2024. JANUÁR 07.

    Kétszer ad, ki szívből ad – Élményajándékok karácsonyra

    Ha élményeket ajándékozol, nagyon személyes és tartalmas kapcsolatot teremthetsz a megajándékozottal, hiszen megmutatod, hogy figyelmes vagy: utánajártál, mi is érdekli őt igazán, mi tenné őt igazán boldoggá. Szóval ajándékozz most, és örüljetek ennek a meglepetésnek jövőre is.

    Az élményajándék olyan meglepetés, amikor nem tárgyat, hanem tevékenységet ajándékozunk szeretteinknek. Ez mára tiszta sor, a trend pedig egyre népszerűbb is. Az anyagi javak helyett az élményajándékok ugyanis lehetőséget nyújtanak a maradandó emlékek megteremtésére, mint amilyen egy felejthetetlen kincsvadászat a városban, egy különleges főzőtanfolyam, extrém kalandok vagy szívet-lelket melengető wellness.

    Ha élményajándékot adsz, akkor valóban olyan egyedi és személyes pillanatokat ajándékozhat, amelyeket szeretted jobban megbecsül, mint egy arany karperecet. Miért? Mert olyan emlék, amely nem sérül meg, amelyet nem hagyunk el, amelyre mindig jó lesz visszagondolni.


    Az élmények velünk maradnak

    Ezek az emlékek örökre megmaradnak, mert érzelmi és személyes jelentéssel bírnak. Legyen szó szélcsatornás lebegésről, kalandos hétvégi kirándulásról, élményvezetésről vagy egy romantikus vacsoráról, olyan mély benyomást hagynak a megajándékozottban, amely messze túlmutat egy tárgy fizikai jellemzőin.


    Nő szív az arcán élményajándékok

    Tartósabbak, mint a tárgyak

    Állj meg egy pillanatra és gondolj egy kicsit a tárgyak élettartamára! Egy új okostelefon vagy a csillogó konyhai robotgép valóban izgalmas pillanatot hozhat az ünnepekre, de nézzük csak meg közelebbről: Mi történik ezekkel a dolgokkal az idő múlásával? A telefon az újabb verziók megjelenésével elavul, a robotgép pedig a szekrény mélyén pihenve porosodik tovább.

    Most képzeld el az élményeket! Egy tandemugrás, egy extrém autóvezetés vagy egy gasztronómiai felfedezőút képtelen megporosodni a fiókban. Az élmények felidézése később pedig olyan, mint egy végtelen forrásból származó energiacsokor: mindig friss, élénk és izgalmas marad. Nem kopik, nem avul el, nem veszíti el az értékét.

    Az élmények örökké bennmaradnak a szívünkben és az emlékeinkben, mosolyt csalnak az arcunkra, bárhol és bármikor, amikor csak rájuk gondolunk. Úgy működnek, mint az örökzöld fenyő, csak éppen sokkal, de sokkal izgalmasabbak!

    Olyan történetekké válnak, amelyeket megoszthatnak másokkal, anekdotákká, amelyeket újra és újra elmesélhetnek, és olyan pillanatokká, amelyek továbbra is örömöt, boldogságot és a kapcsolódás érzését nyújtják. Bizony, itt számtani lehet egy kis szentimentalizmusra is.

    Élményajándékok főzőtanfolyam pár koccint

    Még a környezetnek is jót teszel vele!

    Az élményajándékok „rendetlenségmentes” és környezetbarát ajándékalternatívák, hiszen a ruhákkal, kütyükkel vagy csecsebecsékkel ellentétben az élmények nem válnak porfogóvá a polcokon, nem jár velük több tonna csomagolóanyag vagy műanyag doboz.

    Ez különösen fontos egy olyan világban, ahol sokan minimalista életmódra törekednek, és keresik a módját annak, hogy leegyszerűsítsék és környezetbaráttá tegyék életterüket. Az élményajándékok általában sokkal kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek; kevesebb anyagból készülnek, kevesebb hulladékot termelnek és kevesebb erőforrást használnak fel, így fenntarthatóbb választásnak bizonyulnak.


    Szíverősítő élményajándékok

    Talán soha nem gondoltad át, de rengeteg élményajándék a megajándékozott egészségét, jólétét vagy személyes fejlődését helyezi előtérbe. Ilyenek például a wellness-napok, a jógaelvonulások, a fitneszórák vagy az olyan témájú workshopok, mint a főzés vagy a festészet. Az ilyen típusú ajándékok egyedülálló előnye, hogy elősegítik a mentális feltöltődést és az egészségesebb életmódot.

    Lehetőséget biztosítanak az öngondoskodásra, a stresszoldásra és a személyes fejlődésre, javítva az általános életminőséget is. Legyen szó akár egy wellness-nap nyújtotta kikapcsolódásról, vagy akár egy új készség elsajátításából származó sikerélményről, ezek az élmények átalakító hatással bírnak.

    Ha olyan élményekkel ajándékozod meg kedvesedet, amelyek a jóllétére fókuszálnak, nemcsak átgondolt és egyedi ajándékot adsz, hanem támogatod őt a nyugodt, teljesebb élet felé is. Tudjuk, ez nagy szónak hangozhat, de tényleg így van.

    Szerelmes pár a hóban kirakat előtt élményajándékok

    Most ajándék, jövőre élmény

    A legfontosabb azonban, hogyha élményeket ajándékozol, nagyon személyes és tartalmas kapcsolatot teremthetsz a megajándékozottal, hiszen megmutatod, hogy figyelmes vagy: utánajártál, mi is érdekli őt igazán, mi tenné őt igazán boldoggá. Ennek köszönhetően nagyon fog örülni, amikor átadod neki a meglepetésborítékot, jövőre pedig, amikor fel is használja az élményszolgáltatást, másodszor is a fellegekbe repítheted.  

    Így lesz egy egyszeri ajándékozás igazán hosszantartó, szívből jövő gesztus, amely erősíti a kapcsolatotokat és még értékesebbé és emlékezetesebbé teszi azt mindkettőtöknek. Sőt! Ezt még fokozni is tudod azzal, ha páros élményben gondolkozol.

    Így több időt tölthettek el együtt is, ami még mélyebb kötődést alakíthat ki a szeretteddel. Nem beszélve arról, hogy a közös élmények lehetőséget nyújtanak a szocializálódásra, a kommunikációra és az örök nosztalgiázásra. Megkönnyítik a beszélgetést, a nevetést és az érzelmek megosztását oly módon, ahogyan az anyagi ajándékok azt soha nem tennék lehetővé.

    A közös pillanatok segíthetnek jobban megérteni egymást is, felfedezni új közös érdeklődési köröket és erősebb, mélyebb kapcsolatokat kialakítani, javítva ezzel a viszonyotok minőségét is.

    Szóval ajándékozz most, és örüljetek ennek a meglepetésnek jövőre is. A teljes kínálatunkat ITT találod.

    Ha kérdéseid lennének, nyugodtan írj nekünk vagy hívj fel bennünket. Szeretettel várjuk megkeresésedet, és megköszönjük, ha őszinte visszajelzést adsz a munkánkról is. Ezt megteheted a Facebook-on egy említéssel vagy Google-értékelésben is csillagozással, néhány szó kíséretében. Mondd el véleményedet te is, hogy még jobb kiszolgálásban tudjuk részesíteni ügyfeleinket.

    Előre is köszönjük.

    Az ÉlményPláza csapata

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom