• kreativ-elmeny-ajandek-otletek-valentin-napra
    2021. FEBRUÁR 04.

    Kreatív élmény ajándék ötletek Valentin-napra: Ön mivel lepi meg a párját?

    Ismét közeledik február tizennegyedike! A szerelem rózsaszín ködjétől megihletve rengetegen igyekeznek ilyenkor levenni a lábukról párjukat. Ha Ön is azon gondolkodik, hogy ebben az évben mivel lephetné meg a kedvesét, akkor jó helyen jár! Az Élménypláza következő cikkében több kreatív élmény ajándék ötletet is összeszedtünk, hogy sikerrel járjon Valentin-nap alkalmából és, hogy megmutassuk, hogy nem csak a klasszikus csoki-virág kombinációval lehet örömet szerezni!

    Ha adrenalinban gazdag Valentin-napi ajándékot keres: siklóernyős repülés pároknak

    Mit szólna ahhoz, ha közösen élhetnék át a repülés leírhatatlan érzését? Egy páros siklóernyős repülés keretein belül hamar elsajátíthatják az alapokat ahhoz, hogy egy vadiúj, adrenalinban gazdag élményben lehessen részük. Ez egy remek alkalom arra, hogy valami újat tanuljanak meg egy különleges program keretein belül.

    A repülés örömét nehéz szavakkal leírni és itt igazán nincs mitől tartaniuk. A program nem a szabadesésről vagy a száguldozásról szól, hanem leginkább a lebegésről. Arról nem is beszélve, hogy egy profi, tapasztalt tandempilóta is gondoskodik a biztonságukról. Miután elsajátították az alapokat, Önöknek már csak annyi a dolguk, hogy lógassák a lábukat és élvezzék egy soha nem látott szemszögből az eléjük táruló panorámát!


    Ha „gasztro-fókuszú” Valentin-napi ajándékot keres: páros főzőtanfolyam és borkóstoló kuponok

    Persze, ha ennél valamennyivel „földhöz ragadtabb” programot keres, akkor is bőven adódik lehetőség, hogy egy kreatív Valentin-napi élmény ajándékkal szerezzen örömöt párjának. A közös élmények és a minőségi időtöltés jelentőségét sosem szabad alábecsülni. Ha mind a ketten szeretnének valami újat elsajátítani, akkor miért ne próbálkoznának egy páros főzőtanfolyammal vagy egy borkóstolással?

    Ha szeretik a jó borokat, és picit jobban elmerülnének ennek a nemes italnak a világába, akkor egy borkóstoló tanfolyam remek lehetőséget ad arra, hogy egy igazán „gyakorlat-orientált” oktatáson vegyenek részt. Mivel több bort is fognak kóstolni a tanfolyam során, előre szólunk, hogy érdemes otthon hagyni a kocsit!

    Ha pedig otthon is kamatoztatható főzőtudást szeretnének elsajátítani, akkor rengeteg konyha ízvilágával ismerkedhetnek meg egy páros főzőtanfolyam kupon segítségével, mint például Latin-Amerika, Marokkó, Japán és persze a verhetetlen olasz konyha sem maradhat ki!


    Ha egy kicsit rendhagyó, szabadtéri Valentin-napi ajándékot keres: Segway túra kuponok pároknak

    Nem véletlen lett ilyen népszerű ez a különleges jármű. A Segway egy rendkívül felhasználóbarát, önegyensúlyozással működtetett közlekedési eszköz, aminek az irányítását bárki könnyen elsajátíthatja.

    A közös élménytúrához többféle helyszín közül is választhat. Megismerheti Budapest városát egy új szemszögből és részt vehetnek egy romantikus, naplementés Segway túrán. Persze akár el is hagyhatják a nagyvárosi környezetet, és Eger vagy Szilvásvárad természeti kincseit is felfedezhetik a közös Valentin-napi Segway túrájuk során! Ráadásul különleges felszereléssel sem kell készülniük, hiszen a bukósisakot a helyszínen biztosítják majd a kedves párnak.


    Ha teljesen rendhagyó Valentin-napi ajándékot keres: próbamerülés és búvártanfolyam pároknak

    Ahogy ez eddig felsoroltakból is láthatta, a páros Valentin-napi ajándékok remek lehetőséget kínálnak arra, hogy valami egészen újat tanuljanak meg együtt. Ilyen alapon miért ne próbálkoznának egy közös próbamerüléssel? Bármiféle előképzettség nélkül „elmerülhetnek” a búvárkodás világában és megtapasztalhatják a súlytalanság érzését. Minden szükséges alapot elsajátíthatnak a búvárfelszereléssel kapcsolatban (pl. maszk víztelenítése víz alatt, víznyomás kiegyenlítése).

    Ha szeretik a vízközeli (jelen esetben víz alatti) élményeket, akkor ragadják meg ezt a lehetőséget.


    Ha olyan Valentin-napi ajándékot keres, amivel valóban a „fellegek közt” járhatnak: hőlégballonos sétarepülés Budapest felett

    Kevés olyan különleges élményajándék kupont találhat Valentin-napra, mint amilyen a hőlégballonos sétarepülés. Párjával együtt olyan szemszögből csodálhatják majd meg Budapest körzetét, mint még soha. A mesés, lélegzetelállítóan szép panoráma, a friss levegő, a felhők közelsége, de még a ballon összerakása is mind hozzájárul ahhoz, hogy felejthetetlen Valentin-napi élményben részesülhessenek mindketten, amit még sokáig fognak emlegetni.


    Ha a párjára szeretné bízni a választást: Élményajándék csomagok pároknak Valentin-napra

    Amennyiben biztosra szeretne menni, akkor akár olyan Valentin-napi ajándékot is választhat, ahol a kedvese dönthet az élményről. A Start és Exkluzív élménycsomagok megvásárlásával egyszerre több választási lehetőséget is nyújthat a párjának: így aztán garantált lesz a sikere!


    Természetesen a felsoroltak közel sem fedik le az Élménypláza teljes kupon kínálatát. Ha úgy érzi, hogy ebben a cikkben nem találta meg pontosan azt az ajándékot, amivel el tudná kápráztatni a párját, akkor még bőven tud majd miből válogatni a weboldalunkon, ahol rengeteg egyéb kreatív valentin napi élmény ajándék közül válogathat!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom