• Élmény karácsonyra és más alkalmakra
    2023. NOVEMBER 04.

    Mennyi élmény várja, hogy felfedezd!

    Az ÉlményPláza az egyik legjobb lehetőség, ha élményajándékot keresel. Engedj a kíváncsiságodnak és fedezd fel az élet izgalmas oldalát. Nézd meg a honlapunkon az újdonságainkat is, amelyek között szállás- és wellnessajánlatokat, borkóstolókat, kreatív tevékenységeket és különleges fotós lehetőségeket is találsz. 

    Az élmények hatalma és gazdagsága nem ismer határokat, különösen akkor, amikor az ÉlményPláza lenyűgöző ajánlataival találkozol. Nem önfényezésből írjuk ezt, tényleg így van. Hatalmas kínálatunk van.

    Ebben a színes és izgalmas világban mindössze néhány lépésre vagy tehát attól, hogy átlépj a mindennapok szürke unalmából egy új és lenyűgöző dimenzióba. A kérdés csupán az, hogy hányféle élményt és kalandot szeretnél magadnak, és miért is érdemes felfedezned ezt a változatos ajánlatokkal teli paradicsomot? Tarts velünk, és ismerd meg az általunk kínált élmények szépségét és gazdagságát!


    Az élmények világának bűvölete

    Az élmények és kalandok minden korosztály számára vonzók. Az ÉlményPláza pedig olyan hely, ahol az örökifjú lélek megünnepelheti a kihívásokat és a változatosságot. Számolatlan élmény vár itt rád, amelyekkel kiszakadhatsz a hétköznapi monotonitásból és olyan új, akár ismeretlen dolgokkal találkozhatsz, amelyek megváltoztathatják az életedet. Minden olyan tevékenységet megtalálsz tehát nálunk, amely új szemszögből mutatja meg a világot.

    Valljuk, az élet gazdagságát az élmények határozzák meg. Itt sűrített formában találhatók meg az örömforrások, a kihívások, sőt egy kis varázslat is. Az élményekben rejlő értékek sokkal mélyebbek, mint az anyagi javak, szerintünk ezt nem kell pluszban megmagyarázni. Egy másik pozitív hatását azonban igen.

    Élmények ajándékba mindenkinek

    A jó élmények jó hatással vannak az egészségünkre is

    Az élmények varázsa abban rejlik, hogy az élet rövidsége ellenére örökké tartó emlékekkel ajándékoznak meg bennünket, és még az immunrendszerünk is hálás érte. Az izgalmas kalandokra ugyanis a szervezetünk pozitívan reagál. Az élmények során felszabaduló hormonok boldogságot és örömöt hoznak. Az endorfinok, a dopamin és a szerotonin, amelyeket az izgalom és a boldogság érzése generál, kellemes állapotban tartják a testet és az elmét. Az ÉlményPláza segítségével könnyen szert tehetünk ezekre az örömteli élményekre, amely további kihatással vannak a szerveztünk működésének egészségére is.


    Az élmények erősítik a kapcsolatokat

    Az élmények megosztása másokkal is megerősíti a kapcsolatainkat. Az ÉlményPláza által kínált lehetőségeket érdemes közösen kipróbálnod a barátaiddal, a családoddal, a kedveseddel. Egy közös főzés, lebegés a légcsatornában, izgalmas szabadulószoba, élménylövészet, élményvezetés, szállodai kikapcsolódás, kellemes masszázs szorosabbá és tartalmasabbá teszik a kapcsolatokat, közös emlékeket teremtenek, amelyekre később nemcsak visszaemlékezhetünk, de amelyekből építkezhetünk is.

    Az élmények elfogadásával és az új kihívásokkal való szembenézéssel ugyanis fejlődik az egyéniségünk. Az ÉlményPláza olyan lehetőségeket kínál neked és a barátaidnak, ahol a komfortzónátokat elhagyva új képességeket fejleszthettek ki. Az ilyen kihívások növelik az önbizalmat, erősítik a kitartást és segítenek a személyes fejlődésben.

    Gokartélmény

    Az élmények egész életen át tartanak

    Az élmények a megajándékozottak életének szerves részévé válnak. Az élmények emlékei örökre megmaradnak, és azokkal az idő múlásával is örömöt szerezhetünk. Az élmények nem porosodnak be a polcon, hanem az életünk részévé válnak.

    Az ÉlményPláza egy igazi élmények birodalma, ahol az élet legcsodálatosabb ajándékait találhatjátok meg. Itt nincsenek korlátok vagy határok, mindössze a lehetőségek és a kalandok végtelen világa. Az élmények gazdagítják az életet, boldogságot hoznak, felejthetetlenek, kapcsolatokat erősítenek, személyes fejlődést hoznak, és örök életre szólnak.


    Számos újdonságunk is van

    Nézd meg újdonságainkat a honlapunkon, amelyek között szállás- és wellnessajánlatokat, borkóstolókat, kreatív tevékenységeket és különleges fotós lehetőségeket is találsz. Az élményajándékok keresését megkönnyíti, ha rászűrsz a különböző lehetőségekre, mint az élmény ára, a célzott korosztály vagy a létszám.

    Érdemes megnézni akcióinkat is, mert mindig kínálunk kedvezőbb áron is élményeket.

    Ahogy az oldalunkon is láthatod, webáruházunkban számtalan érdekes, pihentető vagy izgalmas élményt találhatsz, melyek mindegyike egyedi a maga nemében. Sok olyan programunk van, melyen több fővel is részt vehettek, így szeretteiddel, barátaiddal együtt élhetsz át fantasztikus élményeket.

    Élmény pároknak is

    Az oldalon keresgélve könnyen nyomon követheted, hogy éppen hol is tartasz a kategóriák között és egy-egy adott élményre kattintva képekkel illusztrált, részletes leírást találsz a programról.

    Az élményvouchereket megvásárolhatod saját részre vagy ajándékba is, kérésedre az ajándékvouchereket elegáns tokban vagy díszdobozban adjuk át neked. Amennyiben tanácstalan vagy, hogy minek is örülne igazán az ajándékozottad, akkor ajánljuk élménykártyáinkat és élménycsomagjainkat, melyeket webáruházunkban bármilyen programra beválthat a szerencsés.

    Az élmények gazdagsága és szépsége tehát csak egy kattintásra van tőled. Hidd el, az ÉlményPláza az egyik legjobb lehetőség, ha élményajándékot keresel. Engedj a kíváncsiságodnak és fedezd fel az élet izgalmas oldalát.

    Az ÉlményPláza csapata

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom