Téli élmény ajándékok: a rossz időt is ki lehet használni! - elmenyplaza.hu

Blog

 • teli-elmeny-ajandekok
  2019. DECEMBER 16.

  Téli élmény ajándékok: a rossz időt is ki lehet használni!

  Nem mindenki rajongója a téli időjárásnak, pedig ebben a hidegebb évszakban is bőven gazdagodhatunk új élményekkel. Habár kétségtelenül megvan annak a hangulata, ha már csak betakarózunk az otthonunkban, és egy forró ital társaságában nézünk egy részt a kedvenc sorozatunkból, de rengeteg új téli élményeket átélhetünk, ha egy picit is utánanézünk a dolognak. Még Magyarországnak is megvan a sajátos téli világa, egyszerűen fel kell fedezni! Ugyanakkor meg nem is muszáj feltétlen szabadtéri programot találnunk, ha valóban főellenségként tekintünk a hidegre: elég, ha tudunk arról, hogy hol van lehetőség minőségi időtöltésre!

  Ha téli programok vagy netán élményajándék ötletek után kutatunk, de azt se tudjuk, hogy hol kezdjük neki a keresésnek, akkor rengeteget tud segíteni az Élménypláza oldala. Már csak azért is, mert egy helyen megnézhetjük, hogy egyáltalán milyen lehetőségek közül válogathatunk. Lássuk csak, hogy milyen téli ajándékokkal lephetjük meg szeretteinket!


  Hagyományos téli program újragondolva: Volkswagen szánkózás a Normafán

  A téli szánkózáshoz tartozó varázst és nosztalgiát még felnőtt fejjel is nehéz felülmúlni. Ráadásul most egy kis csavart is belevihetünk ebbe a programba azzal, hogy kipróbáljuk a Volkswagen-nek az üvegszálas „GTI” szánkóját! Úgyhogy ha eltöltenénk egy napot a friss levegőn, Budapest legismertebb szánkópályáján, akkor érdemes belevágnunk! Ugyanolyan jó téli élményajándék lehet családoknak és baráti társaságoknak is!


  Hótalpas túra Mátrafüreden

  Nem csak nyáron lehet kimozdulni, sőt, a téli túrázásnak is megvan a maga „rajongótábora”. Néha még kellemesebb is tud lenni, mint a kánikulában izzadni és leégni! A hótalpazás (más néven „rakettezés”) remek alkalmat nyújt arra, hogy picit másképp éljünk át egy gyalogos túrát. Szinte rögtön bele lehet tanulni, és nagyon jó edzés lehetőség is arra, hogy megmozgassuk magunkat egy hétnyi ülőmunka után. Ráadásul, ha nagyon kalandos kedvünkben vagyunk, akkor akár egy éjszakai hótalpas túra részesei is lehetünk!


  Amikor a rollerezés egybeolvad a snowboardozással: hó rollerezés a Mátrában!

  A hó rollerek (angolul: Snow Scooter) igencsak különös külseje valóban arra emlékeztet, mintha összegyúrtak volna egy rollert egy snowboarddal. Teljesen mindegy, hogy tudunk-e síelni vagy sem, ugyanúgy bele lehet tanulni, utána pedig már csak az önfeledt szórakozás számít a mátrafüredi „downhill” szánkópályán! Magyarországon egyébként csak itt lehet találni ilyen pályát: 7 km hosszú, 700 méter szintkülönbséggel. Ha még sosem vállaltunk be hasonló téli kalandot, akkor itt a lehetőség!


  Kutyaszán túra Nyárlőrincen: téli varázs a köbön!

  Ha legalább annyira szeretjük a kutyákat, mint a téli világot, akkor ennél nehezebb találhatunk jobb téli programot. Egy ilyen élményajándékkal szinte biztos, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezhetünk valakinek! Az egyedülálló kalandon bőven lesz lehetőségünk megcsodálni a minket körülvevő természetet 10-15 kilométeren át, miközben töretlen lelkesedéssel hajtják előttünk a szánt a kutyák!


  Jégvitorlázás a Balatonon: amit érdemes legalább egyszer kipróbálni

  Ha nem is a téli világ jut egyből eszünkbe a Balatonról, tény és való, hogy nem csak nyáron lehet kihasználni a tó adottságait. A balatoni jégvitorlázás igencsak rendhagyó élmény, amit akár a legjobb barátunkkal vagy a párunkkal is átélhetünk. Szinte teljes szabadságot élvezhetünk a téli program alatt, mivel ha a jég engedi, akkor bárhova mehetünk! Ráadásul mivel egy tapasztalt jégvitorlázó vezet majd minket, így a szórakozás mellett a biztonság is garantált.

  Attól se kell tartanunk, hogy feleslegesen vesszük meg ezt a téli élményajándék kupont, ugyanis ha az időjárás miatt nem vehető igénybe a program, akkor beválthatjuk tavasszal egy órás „hagyományos” vitorlázásra is!


  Ha tényleg nem szeretnénk szabadtéri téli programot, akkor van még lehetőség!

  Bőven akadnak olyan lehetőségek, amiket fedett téren is kihasználhatunk. Ilyenek például a szabadulószoba kuponok: az Élménypláza oldalán összegyűjtöttük a legjobb budapesti szabadulószobákat, ahonnan akár ketten, akár nagyobb csapattal is kijuthatunk! Ha pedig ennél pörgősebb téli programra vágynánk, akkor ott vannak erre a gokart pályák is!


  További téli élményajándék ötletekért nézzen rá az Élménypláza weboldalára!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom