• belfoldi szallashely, szallas, elmenyajandek, extrem-elmeny
    2023. JANUÁR 14.

    TOP 3 különleges szállás, amit érdemes kipróbálnod az évben!

    Mindenkinek kemény volt ez az év, elég csak a nagyvilág eseményeire gondolni. Aztán jöttek az ünnepek, ahol nemcsak a gyomrunkat töltöttük fel finom falatokkal, de lelkünk is megnyugvásra talált szeretteink körében. Majd kettőt pislogtunk, és már csak a megmaradt bejglik emlékeztettek minket a szeretet ünnepére. Visszatértünk a dolgos hétköznapokba, a pörgésbe, és új tervekkel, célokkal iramodunk neki a 2023-as évnek.

    Mindenkinek kemény volt ez az év, elég csak a nagyvilág eseményeire gondolni. Aztán jöttek az ünnepek, ahol nemcsak a gyomrunkat töltöttük fel finom falatokkal, de lelkünk is megnyugvásra talált szeretteink körében. Majd kettőt pislogtunk, és már csak a megmaradt bejglik emlékeztettek minket a szeretet ünnepére. Visszatértünk a dolgos hétköznapokba, a pörgésbe, és új tervekkel, célokkal iramodunk neki a 2023-as évnek.

    Mit tartogat ez az év számunkra? Nos, ezt nem tudjuk megjósolni előre. Bármi is jöjjön az elkövetkezendő időszakban, van, ami nem változik. Ez pedig nem más, mint a közösen eltöltött idő fontossága. Biztatunk hát Téged, hogy szeretteidet, barátaidat egy közös élménnyel lepd meg az alkalmakra, hiszen ezt senki nem tudja elvenni Tőletek!

    TOP 3 különleges szállás 

    Így az év kezdetére most kifejezetten különleges és esztétikus szálláshelyeket szedtünk össze. Ennek az egyik oka, hogy őrülten közeleg a Valentin nap, a másik pedig, hogy tudjunk milyen kikapcsoló érzés, kiszakadni otthonról, és egy vidéki ékszerdobozban relaxálva, koktélt inni a jakuzzi szélén az idei évet tervezgetve. Lássuk hát TOP 3 listánkat a legklasszabb szálláshelyekről.

    Abádszalók fénylő ékszerdoboza

    Az egyik legkülönlegesebb nem más mint az Abádszalókon pompázó Butik Designs Rooms. A Tisza-tó környéke  az a hely, ahol a mezők és erdőségek üde zöld pompával csábítanak kirándulásra. Ide álmodták meg a környék legkülönlegesebb szálláshelyét, néhány perc sétára a Tisza-tó partjától. A hat különböző, egyedi stílusban kialakított exkluzív Design szoba, a nyugalmat árasztó lounge, panorámás terasz, 14 méteres, masszírozóval és fényterápiával felszerelt privát úszómedence (térítés ellenében akár fűthető is), baldachinos pihenőágy, finn szauna, a tágas 7 fős fényterápiával és talpmasszázzsal felszerelt jakuzzi,  és a rengeteg tisza-tavi program biztosítja a vendégek teljes kikapcsolódását és feltöltődését.


    “Szerelem és álom”

    Love and Dream Élményvilla-már a neve is eladja a hely varázsát…Zalakaros egyetlen felnőttbarát szálláshelye fűtött medencével, jakuzzival, napozóterasszal, lélegzetelállító panorámával, 8 egyedi lakosztállyal várja vendégeit. A romantikus hangulat alapvető a nyugalmat és harmóniát árasztó lakosztályokban, melyet olyan részletek tesznek teljessé, mint a kandalló, a csodás hangulatvilágítás, a nagy méretű franciaágy vagy körágy.

    A Deluxe Lakosztályokban fényterápiás privát jacuzzi, a Prémium Lakosztályokban pedig baldachinos körágy, fényterápiás privát jakuzzi és kétszemélyes infraszauna gondoskodik a felejthetetlen pillanatokról. A Love and Dream Élményvilla ideális és különleges helyszín, ha nászutat vagy lánykérést tervezünk, de születésnap vagy évforduló ünneplése esetén is egyedülálló élményt biztosít.


    Egy falat India, repjegy nélkül

    Krisna-völgy egy gyöngyszem Magyarországon. Ahhoz,hogy megismerd és átéld az itt tapasztalható élményeket érdemes több napra ellátogatni a különleges világba. Ezek az exkluzív programcsomagok lehetőséget adnak, hogy megismerd és átéld azokat az egyedi élményeket melyeket egész Európában csak itt tapasztalhattok meg. Éljétek át a misztikus India hangulatát, ismerkedjetek meg a filozófiával és a meditáció alapjaival, kóstoljatok ínycsiklandozó vegetáriánus és vegán ételeket itt Magyarországon! Fedezzétek fel egy exkluzív 4 órás kirándulás során Krisna-völgyet (tehénvédelmi központ, biokertészet, gyógynövénykert stb.) saját idegenvezetővel aki mindamellett hogy bemutatja a vidéket, mentorként is szolgál hisz válaszokat ad a felmerülő kérdésekre, egy személyes és felemelő élményt nyújtva. Reggeli és vacsora az ágyban, privát ökrösszekér túra Krisna-völgyben, üdvözlő ajándék csomagok a szobákban…Ezek az extrák várnak a kíváncsi látogatókra! 



    Reméljük sikerült felcsigázni Titeket, és visszatérő szállásfoglalók lesztek az elmenyplaza.hu-n. Nézzetek szét az oldalon, hiszen a rengeteg vásárláson, és pozitív visszajelzésen felbuzdulva  folyamatosan bővítjük a repertorárt!



    ÉlményPláza csapata






    Forrás: https://elmenyplaza.hu/elmeny-kategoriak/szallas-es-wellness

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Mi az az élménycsomag?
Élménycsomagjainkban több élmény közül választhat az ajándékozott, így ha nem szeretnéd vagy nem ...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom