Airsoft Harc az Arénában

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, XVI. kerület
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Egy volt brit különleges katona által megálmodott Aréna fogadja a résztvevőket. Még az airsoft kedvelők táborának is igen egyedi harcteret jelent, mivel a helyszín és annak kialakítása profi harci kiképzésekre (épületharc) is lehetőséget nyújt. A fény, hang és füsteffektekkel felszerelt pályák 2200 négyzetméteren kínálnak nem mindennapi élményt az újdonsült harcosoknak. A program előtt egy instruktor segítségével betekintést nyerhetnek az airsoft világába, a biztonsági és bevezető oktatást követően pedig már fegyvert is ragadhatnak. A résztvevők különféle szituációkban tehetik próbára magukat, melyek mindegyikénél a csapatjáték a legfontosabb.

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

A 2010-ben megnyitott Aréna, szabadidős használatra és szakemberek (katonai, rend és biztonságvédelmi) képzésére, speciálisan kialakított fedett épület, mely mindenki számára nyitva áll. Az Aréna – az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban létezőkhöz hasonlóan – egy célzatosan kialakított kiképző és airsoft játékközpont. A különleges kialakítása révén, az audio és a vizuális technikák alkalmazásával növeli a résztvevők adrenalin szintjét, mely segít az érzékeken uralkodni és a stresszt jobban kezelni. „Igazi kikapcsolódás!”

Részvételi információk

Az élmény 1 fő airsoftozását tartalmazza. Amennyiben nincsen saját csapata az sem gond, hiszen a nyílt eseményekre tud csatlakozni.
A játékhoz szükséges teljes felszerelést (fekete overallt, arcmaszkot, balaclavat, kesztyűt, az airsoft fegyvert és a lövedéket) partnerünk biztosítja. Érdemes kényelmes, sportos ruhában, cipőben érkezni. Az alsó korhatár 18 év. A program az oktatással és felkészüléssel együtt kb. 3 órás, melyből a tiszta játékidő 2 óra.

Kiegészítő információk

Az airsoft elsősorban szabadidősport, ahol valós fegyverek élethű másaival 6 mm átmérőjű műanyag lövedékeket lőnek ki játék (a Paintballhoz hasonlóan) vagy kiképzés céljából (katonai vagy rendvédelmi kiképzés). Az alapvető különbség az Airsoft rendszer és a légfegyver között, hogy előbbi műanyag lövedéket lő ki átlagosan legfeljebb 500 FPS (FPS=láb/sec) sebességgel, míg utóbbi fém lövedéket lő ki nagy sebességgel (kb. 1.000 FPS), ezért alkalmatlan játékra és kiképzési célra.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
6.500,- Ft

Másoknak ez is tetszett még