Hőlégballonos Sétarepülés Budapest Vonzáskörzetében

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest környéke
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Mesés panoráma, csodálatos élmény a legősibb repülési eszközzel, melyet a meleg levegő felemel és a szél repít útja során. A ballonnal repülés sajátossága, hogy lassú tempóval utazik, mely impozáns látványt nyújt csodálóinak és felkelti az ember repülés utáni vágyát. Nagy repülős tapasztalattal rendelkező versenypilóták és oktatók várják, akik már több mint ezerszer jártak odafent, így jó kapcsolatban vannak az égiekkel. A repülés előtt az utasok részt vehetnek a ballon összeállításában, mely szintén nem mindennapi élményt nyújt. Ráadásul, hogy az élmény még maradandóbb legyen, partnerünk még egy kis meglepetéssel is kedveskedik az utasoknak.

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni. A tervezett repülés előtt érdemes legalább egy héttel jelentkezni.

Helyszín leírás

A Velencei-tó és hegységének varázslatos környékeA repülés csak tiszta időben és megfelelő nyugodt légáramlatok esetén kerül megrendezésre kora reggeli vagy a késő délutáni órákban. Mivel a felszállás helyét és idejét csak a repülés előtt 1-2 nappal tudják jó eséllyel meghatározni, a programon való részvételhez rugalmas hozzáállás szükséges.

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő hőlégballonozását tartalmazza. A repülést mindenki igénybe veheti, aki átlagos testsúlyú és kondíciójú. Javasolt életkor 10-70 év, mivel a ballon kosarába önállóan kell tudni bemászni. 18 éves kor alatt szülői beleegyezés szükséges. A program időtartama 3-4 órás, melyből a repülés megközelítőleg 1 óra (40-70 perc). FONTOS! A ballont 4- 6 fő megléte esetén indítják útjára!

Kiegészítő információk

Külön kívánságként partnerünk nagy látószögű fedélzeti kamerával légi felvételeket készít a repülésről, hogy az élményt később megoszthassa másokkal is. Öltözéknek az időjárásnak megfelelő ruházatot és zárt cipőt javaslunk, valamint enni - és innivaló, távcső, fényképezőgép jó útitárs lehet.


  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
40.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még