Illatvacsora | Exkluzív Csomag

Válasszon opciót az élményhez:
1 fő részére
22.000,- Ft
2 fő részére
44.000,- Ft
4 fő részére
88.000,- Ft
  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, VI. kerület
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Milyen egy Parfümséf? Az ízek és illatok szerelmese. Szenvedéllyel főz és rajong az illatokért. Hisz abban, hogy illatok és ízek csodákat tehetnek velünk: messzi tájakra röpíthetnek, régi emlékeket idézhetnek, ihletet adhatnak és vágyakat kelthetnek... E két érzékelés szinte elválaszthatatlan, nagyon jól tudják ezt a kulináris élvezetek hódolói is. Nekik ajánljuk az illatvacsorát, melynek minden alkalommal egy kiválasztott fűszer a főszereplője. Vanília, levendula, menta, rozmaring....ihletet adnak egy séfnek és egy parfümkészítőnek is, hogy igazi műalkotást építsen rájuk. Ezzel az élménnyel egyszerre fedezhetik fel az illatot és az ízt, megtapasztalhatják, hogy egy  fűszer milyen sokoldalú, mennyi élményt képes nyújtani érzékeinknek egy parfümben és egy vacsorában előételtől a desszertig. Meglepetések, kifogyhatatlan lehetőségek és izgalmas kalandok az ízek és illatok birodalmában! Engedjen a csábításnak!

Időpontegyeztetés

Az Illatvacsora előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre, így a vásárlást követően érdemes partnerünkkel időpontot egyeztetni az élmény voucheren szereplő elérhetőségeken.

Helyszín leírás

Egy lakásétterem a Kodály köröndnél, mely nem csak egy átlagos vacsorát tálal fel, hanem egy izgalmas kalandot nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. 

Részvételi információk

Az élmény vouchere a választott létszámú résztvevő vacsoráját tartalmazza borral, ásványvízzel, kávéval és teával. Az illatvacsorákon alkalmanként maximum 14 résztvevőt tudnak fogadni. A kis létszám egyrészt a családias hangulatot hivatott biztosítani, illetve garancia arra, hogy mindenki a megfelelő figyelmet kapja. A szezonális alapanyagokat frissen, a vacsora előtt szerzik be, így ritkán előfordulhat, hogy menüben apróbb változtatás lehetséges. A vacsorákon a kockázati tényezők miatt (forró olaj, gőz, éles kések stb.) csak felnőttek vehetnek részt, a lehetséges veszélyekre minden alkalommal felhívják a figyelmet, így az előforduló balesetekért minden esetben a résztvevő felelős.

Kiegészítő információk

Az illatok hatnak ránk. Viselkedésünkre, közérzetünkre, érzelmeinkre. Testünk illata pedig környezetünkre hat: csábító parfümünkre felkapják a fejüket a közelünkbe kerülők. Az egyes illatok és az általuk ébresztett gondolatok között erős összefüggés figyelhető meg.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
22.000,- Ft-tól

Másoknak ez is tetszett még