Lézerharc a Mátrában

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínMátrafüred
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Ha végig izgulta a Predator-t, együtt volt a csapattal az Expendables-ben, netán jobbnak hiszi magát mint ők, most kipróbálhatja magát egy nem mindennapi élményben. A Mátrában egy speciális high-tech stratégiai játék várja - a 21.századi, pörgős lézerharc. Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel szólítja harcba. A paintball ehhez képest egy feketefehér, régimódi akciófilm de miért is kémlelné a világot színek és hangok nélkül mikor jár Önnek a full HD és a dolby surround?!

Időpontegyeztetés

Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

Mátrafüreden található a túrabázis ahonnan harcba indulhatnak a résztvevők. A közelben igen sok a harcra megfelelő, felfedezhető terület, melyek mindegyike csodálatos vidékeken, völgyeken, erdős területeken visz keresztül.

Részvételi információk

Az élmény 1 fő 2 órás lézerharcát tartalmazza. A lézerfegyver nem okoz sérülést, abszolút veszélytelen, akár még gyerekek is játszhatnak vele. A játék nincs életkorhoz kötve, nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem igényel különleges védőruházatot, nem kell védőmaszkot viselni, teljesen biztonságos. Családok vagy akár baráti tásaságok játszhatnak a programozható fegyverekkel 8 főtől 40 fõig. Játékmester külön térítés ellenében igényelhető a harchoz. Az ár nem tartalmazza az erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat, ennek összege 999.- Ft/fő/nap, mely a helyszínen fizetendő és és az aznap igénybe vett összes szolgáltatásra érvényes.

Kiegészítő információk

Valósághű szerepjátékokat élhet át, zászlószerzési stratégiákkal vagy esetleg az utolsó emberig harcolva. A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá. A játék végén laptopon elemzik a játékosok teljesítményét és magát a harcot is. Ha megszállta a harci szellem, irány a Mátra.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
5.080,- Ft

Másoknak ez is tetszett még