Korábban a bor uralta a fine dining világát, azonban mára egy új, formálódó sörkultúra korát éljük, amiben kézműves sörök ostromolják a gasztronómiában a bor köré épült kultuszkört. Itt az ideje, hogy bebizonyítsuk, hogy bizony egy sajtlakomán is jelentős szerepe van a sörnek! Igazi, boldog sajtkészítőktől tudhatsz meg mindent a kóstolóban fogyasztott sajtfajtákról, hallhatod hogyan készítik, vagy hogyan használják fel őket és természetesen azt, hogy melyik kisüzemi sör passzol hozzá a legjobban!
A Magyar Sajtkészítők Egyesületének segítségével kiskereskedelemben szinte nem is kapható hazai sajtkülönlegességeket hoznak el Nektek - a kóstolósor az "ismert" keménysajtoktól a krémsajtokon át ez érett gorgonzoláig tart! Előadónk Tim Zoltán, a Magyar Sajtkészítők Egyesületének sajtbírálatért felelős elnökségi tagja, aki évek óta lelkesen ízeli és készíti a legjobb sajtokat, illetve Kocsis Dani akit már jól ismerhettek a FIRST színeiben.
Ahogy a hétköznapokban sem elégszenek meg a sörfőzdében a szokványos sörök készítésével, úgy ezen a kóstolón is a különlegességre törekszenek. Alaptételeik mellett a kóstolósorban szerepel már savanyított, gyümölcsös, fekete és belga típusú sör is.
Ezek a párosítások nemcsak ad-hoc születnek. Hosszas kóstolások előzik meg egy-egy tételsor kialakítását, melyen a főzdében dolgozó sörrajongók és az Egyesület sajtbírái fésülik össze gondolataikat, érzéseiket.
A sajt és sörkóstolókat előre meghatározott időpontokban tartják, így célszerű a vásárlást követően időpontot egyeztetni a partnerünkkel, akinek elérhetősége a vásárlást követően az élmény voucheren található meg. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, úgyhogy mielőbb jelezzétek részvételi szándékotokat!
FONTOS! A Black Friday kampány keretein belül vásárolt voucher hosszabbítására nincs lehetőség!
A voucher 2 fő sajt és sörkostólóját tartalmazza.
A tökéletes, elsőosztályú sör csakis megalkuvás nélkül állítható elő. Egy craft beer sörfőzde a termékeit folyamatosan fejleszti és a nagy üzemekkel ellentétben nem a maximális profitszerzésre törekszik, hanem a tökéletességre. Ennek többek közt egyszerre feltételei a legszigorúbb higiéniai előírások, a csúcsminőségű alapanyok, a kristálytiszta víz és a professzionális technológia.