Nem nagyon mersz belevágni a piskóta elkészítésébe? Semmi gond, ezzel a négy alkalmas tanfolyammal oktató cukrász segítségével ugorhatod meg az első akadályt, hogy el tudd készteni a tökéletes torta alapokat, megtanulj mind elméleti, mind gyakorlati szinten mindent, amit a piskótáról tudni érdemes. Nagyon sok kérdésedre választ fogsz kapni, a kurzus végén pedig biztosan elégedett leszel a megszerzett tudásoddal és a szeretteid által nyújtott megelégedettséggel.
Az élmény vouchere tartalmazza szolgáltató partnerünk elérhetőségét, melyen időpontot lehet egyeztetni.
Kellemes környezet, a legprofibb eszközök és anyagok állnak a résztvevők rendelkezésére.
A voucher 1 fő 4x4 órás kurzusát tartalmazza. Az oktatáson minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, üdítő és kávé fogyasztása, valamint az elkészült desszertek csomagolását és elvitelét a részvételi díj tartalmazza!
A tanfolyam tematikája:
1.nap: piskóta elmélet, fajtái, elkészítésük, alap 18-as piskóta karika készítése, sütése, ízes rolád készítése, öntetek készítése, praktikák, trüffel krém elkészítése
2.nap: Zacher 14-es torta karika készítése, sütése, töltése, burkolása és díszítések ( csoki), Trüffel 14-es torta karika készítése, sütése, töltése és díszítések, torta dekorálási technikák, táblák és a torta írása
3.nap: lisztmentes és cukormentes piskóták készítése elmélet és gyakorlat, cukor és mindenmentes piskóta készítése, máktorta készítése, töltése és díszítése a tanult technikákkal, Eszterházy tészta készítése
4.nap: a tanult technikák gyakorlása, az elegáns és kifinomult Vörös bársony torta tészta sütése, töltése és díszítése, málnalekvár, svájci vajkrém, tejszínes-mascarpone krém, izomalt díszítések gyakorlása, használata