Szabadtéri Gokart | 3 futam

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínHungaroring
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható2021.10.31

Élmény leírása

Gokartozzon a hazai motorsport fellegvárában, a Hungaroring szívében! A Hungaroring területén belül, a versenypálya közepén, különleges miliőben található ez a szabadtéri, aszfaltos gokartpálya, mely 513 m hosszú. A program keretén belül három, egyenként 8 perces futamon vehet részt, ráadásul most emlékül egy Hungaroring szilikon karkötőt is kap ajándékba. A köridőket a résztvevők futam közben a pályán kihelyezett LED kijelzőn, a nézők pedig a Lounge sátorban TV-n követhetik. Résztvevő a program végén nyomtatott összesítést kap időeredményeiről. Száguldásra fel!

Ajándék

1 db Hungaroring szilikon karkötő.

Időpontegyeztetés

Időpontfoglalás szolgáltató partnerünk weboldalán lehetséges, melynek pontos elérhetőségét a vásárlást követően az élmény voucherén találja meg. A program március közepétől október végéig foglalható. A pálya novembertől március közepéig zárva tart, ebben az időszakban a gokartozás szünetel.
​A nagy tömeget elkerülése végett, érdemes hétköznap ellátogatni, hiszen a pálya 12:00-től 20:00-ig nyitva tart, hétvégén pedig már 10:00 órától várja vendégeit. A sötétedéstől sem kell tartani, mert a gokart pálya rendelkezik világítással is.

Helyszín leírás

A pálya 513 méter hosszú, gumifalakkal övezett, ütközőkkel felszerelt, korszerű időmérő rendszerrel, valamint sportbírói posztokkal ellátott létesítmény. Hatalmas napernyős teraszt és lounge részleg is kialakításra került, ahol egy frissítő üdítő vagy kávé mellett nyugodtan szurkolhat éppen versenyző barátainak. 

Részvételi információk

Az élmény voucher 1 fő 3 x 8 perces futamát tartalmazza. A pálya szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára a program idejére higiéniai maszk és bukósisak biztosított. A felnőtt gokartok vezetéséhez minimum 150 cm, a gyerek gokartokhoz minimum 125 cm testmagasság elérése szükséges.
A gokartokat minden résztvevő saját felelősségére használhatja (felelősségi nyilatkozat aláírása szükséges a helyszínen). 

Kiegészítő információk

A felnőtt vendégeket 12 db modern, 270 köbcentis SODI GT4-R gokartokkal várják, de a gyerekeknek sem kell aggódniuk, mert rendelkezésre áll 4 db 120 köbcentis SODI FUN Kid Kart is.
Az időjárás befolyásolhatja a programot. Eső esetén a részvételt megelőzően szükséges egyeztetni a szolgáltatóval. Kisebb eső esetén a pálya üzemel, heves esőzés vagy vihar esetén új időpont egyeztetése biztosított.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
8.890,- Ft

Másoknak ez is tetszett még