Utazás a Pálinka Körül & Cruise

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínTöbb Helyszín
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Bizonyára mindannyian ismerjük a pálinkát, hiszen kitüntetett helyet foglal el a magyar gasztronómiában és kultúrában. Azt azonban kevesen tudják mitől is ilyen különleges ez a hungarikum. A pálinkát hagyományosan erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítik. A nemrég megnyílt Pálinka Múzeumban ezekbe a folyamatokba és az egyik legismertebb magyar ital történetébe nyerhetünk betekintést egészen az ókori kezdetektől napjainkig. A kiállítás igazán egyedülálló élményt nyújt látogatói számára, az interaktív tárlat tárgyak, képek és digitális eszközök segítségével ismertet meg mindent, amit tudnunk kell a pálinkáról. A múzeum látogatása után vegyen részt egy 90 perces hajóúton és élvezze a csodálatos kilátást Budapestre. A kirándulás során Budapest hat hídja alatt haladnak el, miközben felfedezhetik városunk legemlékezetesebb látnivalóit, mint például a Parlament épülete, a Budai vár, a Gellért-hegy, a Szabadság-híd és még sok más klasszikus épület.

Időpontegyeztetés

A voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

A pálinka múzeum a belváros szívében található, ahol a különleges atmoszférájú pincében modern eszközök segítségével kalauzolják el a pálinkakészítés érdekes világába.
​A hajó nyitott felső fedélzetéről is csodálhatja Budapest panorámáját.  A múzeum látogatása után vegyen részt egy 90 perces hajóúton és élvezze a csodálatos kilátást Budapestre. A kirándulás során Budapest hat hídja alatt haladnak el, miközben felfedezhetik városunk legemlékezetesebb látnivalóit, mint például a Parlament épülete, a Budai vár, a Gellért-hegy, a Szabadság-híd és még sok más klasszikus épület.

Részvételi információk

Az élmény vouchere tartalmazza:
- 1 fő belépőjét, valamint 2 cl pálinkát
- 1 fő 90 perces hajózását 

Kiegészítő információk

A Pálinka Múzeumot csak 18 év feletti személyek látogathatják.  A múzeum nyitvatartási idején belül bármikor részt vehet a programon.
A hajózás égész évben, időjárástól függően minden nap elérhető. Indulási időpontok: 12:00, 14:00 és 16:00 óra. Minden hajó légkondicionálóval/fűtéssel és panorámaablakokkal van ellátva. A találkozási ponton indulás előtt fél órával  kell megjelenni. 

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
6.500,- Ft

Másoknak ez is tetszett még