Zwack Unicum TukTuk Túra

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Ezen a speciális túrán 2 részre bontják Budapest felfedezését. Az első részben egy belvárosi kirándulás során nagyjából 60 perc alatt megérkeznek a Zwack Unicum Házhoz, ahol megismerhetik a Zwack család gazdag történelmét és e nemes nedű készítésének folyamatát. A kiállítótérben a több mint 220 éves titkos recepten alapuló gyógynövénylikőr, azaz az Unicum történetét ismerhetik meg, különleges palackokat láthatnak, melyeket híres Zwack J. és Társai gyár készített. A látogatás során betekintést nyerhetnek a közel 500 tölgyfahordós pincelabirintus néhány folyosójára, ahol hónapokon keresztül érlelődik az Unicum.

Ajándék

A túrán résztvevők megkóstolhatják az eredeti Unicumot és az Unicum Szilvát is, egyenesen a tölgyfahordókból csapolva, így megismerve a jellegzetes illatokat és ínycsiklandó ízek kavalkádját. 

Időpontegyeztetés

A voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken időpontot lehet egyeztetni. A túrák hétköznap: 9:30, 10:30, 12:30 és szombaton: 9:00, 10:00, 12:30 időpontokban indulnak, vasárnap a vouchert nem lehet felhasználni. 

Részvételi információk

Az élmény vouchere 2 fő kb. 3,5 órás TukTuk túráját tartalmazza Zwack Unicum ház látogatásával. 
A Zwack Unicum Ház látogatása nagyjából 70 percet vesz igénybe. A lepárló látogatása után a tuktukba visszaszállva folytatják a túrát a következő bő 1,5 órában. 

Kiegészítő információk

A Budapesten használt tuktuk-típus őse Olaszországból származik. A második világháború végén egy ügyes üzletember nagyobb mennyiségű repülőgép-kerékre tett szert, ezekből épültek az első, háromkerekű teherautók, amik hamar meghonosodtak az amúgy is robogó-rajongó országban. A Budapesten futó járművek már egy olasz motorgyártó legújabb modelljei. A kis motorok kényelmesen 30-40 kilométer/órával tudnak kanyarogni a forgalomban.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
47.400,- Ft

Másoknak ez is tetszett még