• ajandek-otletek-karacsonyra
  2019. DECEMBER 01.

  Látta már ezeket az ajándék ötleteket karácsonyra?

  Ismét eljött az évnek az a pontja, ami a szeretetről, a békéről, és a meghitt pillanatokról szól. Emellett persze sajnos sokaknak a rohanás, a véget nem érő készülődés, és a karácsonyi ajándékok utáni kutatás felülkerekedik az ilyen szép dolgokon. Amikor pedig az ember a karácsonyt megelőző napokban küzd a tömeggel egy fülledt bevásárlóközpontban, ahol még a téli kabát is rásül, akkor igencsak messzinek tűnnek a békéről és szeretetről szóló gondolatok. Természetesen ma már az online vásárlással elkerülhetők az ilyen útvesztők, de attól még mindig fennállhat olyan helyzet, hogy egyszerűen kifogyunk a karácsonyi ajándék ötletekből. Ezért is érdemes ránézni az Élménypláza oldalára, mivel így már előre is felkészülhetünk a nagy napra!

  Az Élménypláza weboldalán egy hatalmas élménykupon kínálat található, amelyek közül bármikor kényelmesen válogathatunk. A közkedvelt ajándékok mellett egészen egyedi lehetőségeket is lehet találni, úgyhogy még olyan ajándékkal is meglephetjük szeretteinket, amit eddig biztos nem kaptak még senkitől. Lássuk is, hogy milyen ajándék ötletek közül lehet válogatni karácsonyra!


  Mindig is rajongott a sportautókért? Ajándékozza meg egy élményvezetés kuponnal!

  Ha a családunkban vagy a közvetlen baráti környezetünkben akad olyan, akinek be nem áll a szája a sportautókkal kapcsolatban, akkor karácsonyra olyan élményajándékkal lephetjük meg most őt, hogy alig tudja majd levakarni a mosolyt az arcáról. Ne aggódjon, az élményvezetés kuponokat egy jó ideig ki lehet használni, úgyhogy nem kell feltétlen téli útviszonyok közt nekivágni a dolognak.

  Talán még laikusként is mondhatnak nekünk valamit az olyan autók, mint a Ferrari, a Lamborghini, a Ford Mustang GT, a BMW, vagy a Tesla Model S. Ezek viszont közel sem fedik le az Élménypláza teljes kínálatát, úgyhogy érdemes azért egy kis időt szánni a nézelődésre is: így is sokkal kényelmesebb lesz, mint az üzletekben küszködni karácsony előtt két nappal. De persze ha már eléggé ismerjük az ajándékozott ízlését, akkor pár kattintással megvásárolhatunk egy élményvezetés kupont!


  Régóta kíváncsi arra az érzésre, hogy milyen éles fegyverrel lőni? Akkor lepje meg egy élménylövészet kuponnal!

  A filmek és a videojátékok világán keresztül bárki megismerkedhet egy picit közelebbről a lőfegyverek világával. Az Élménypláza oldalán pontosan ezért tematikus csomagokra vannak felosztva az élménylövészet kuponok, így ha tudjuk, hogy az ismerősünknek melyek a kedvenc akciófilmje, akkor már sokkal könnyebben válogathatunk.

  A régi klasszikusoktól kezdve (Halálos Fegyver, Terminátor, Rambo) a modernebb alkotásokig (A Szállító, A Feláldozhatók, John Wick) rengeteg élménylövészet kupont lehet találni az Élménypláza oldalán, úgyhogy lesz miből válogatnunk, ha ilyen ajándékkal lepnénk meg valakit karácsonyra!


  Lepje meg valami teljesen újjal: ajándékozza meg egy szabadesés szimulátor kuponnal!

  Ha valamelyik ismerősünk vagy családtagunk igazi „adrenalinvadásznak” vallja magát, vagy csak imád új dolgokat kipróbálni, akkor egy ilyen élményajándék kupon pont jól fog mutatni a karácsonyfa alatt. A szabadesés szimulátorok (vagy más néven szélcsatornás lebegés) gyakorlatilag ugyanazt az élményt tudják átadni, amit az ejtőernyősök éreznek, amikor kiugranak egy mozgó repülőből (anélkül, hogy mindez valóban megtörténne).  Egész pontosan 3 darab ejtőernyős ugrásnak (kb 16 km) felel meg egy kör a szabadesés szimulátorban. Ilyen karácsonyi ajándékot biztos nem kapott sokszor az ismerősünk!


  Amivel nem lehet mellélőni: karácsonyi wellness csomagok

  A wellness hétvége kuponok nagy előnye, hogy gyakorlatilag bárkinek örömöt lehet szerezni velük. Végül is ki nem örülne egy kis ajándék kényeztetésnek, főleg amikor kint hideg van, és korán sötétedik? Attól sem kell tartanunk, hogy netán nem ér rá az ajándékozott, mivel nem időponthoz kötöttek az Élménypláza wellness kuponjai. Ez már a szerencsés kiválasztott dolga lesz.

  Ha máris eszünkbe jutott valaki, akinek jót tenne egy ilyen karácsonyi ajándék, akkor érdemes megnézni a választékot!  Természetesen a felsoroltak még csak közel sem fedik le az Élménypláza összes karácsonyi ajándék ötletét. Amennyiben nem találtuk meg azt, amit kerestünk, ide kattintva még több lehetőség közül válogathatunk!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom