• Élmények ajándékba pároknak - Nő és férfi egy repülőgépszimulátorral
    2023. JÚLIUS 05.

    Egyedi élmények ajándékba – Csempéssz varázslatot az ünnepekbe!

    Felejtsük el az unalmas, megszokott meglepetéseket, és merüljünk el az egyedi élmények világában, ahol a boldogság szárnyakat kap! Bemutatunk néhány varázslatos ajándékötletet, amelyek garantáltan örömet és mosolyt csalnak az arcokra. Élmények ajándékba!

    Egyedi élmények ajándékba – Csempéssz varázslatot az ünnepekbe!

    Ünnep közeleg a családban, és ilyenkor mindannyian izgatottan keresgéljük a tökéletes ajándékokat szeretteink számára. Mi lenne, ha idén egy kis különlegességet csempésznénk a készülődésbe? Felejtsük el az unalmas, megszokott meglepetéseket, és merüljünk el az egyedi élmények világában, ahol a boldogság szárnyakat kap! Bemutatunk néhány varázslatos ajándékötletet, amelyek garantáltan örömet és mosolyt csalnak az arcokra. Élmények ajándékba! Ez legyen most a jelszó.

    VR szoba lány motorozik - élmények ajándékba

    Élmények ajándékba a dimenziók szerelmeseinek

    Utazzatok el például egy fantasztikus világba a VR technológia segítségével! Ajándékozz virtuális kalandozást egy olyan szerettednek, aki szereti az izgalmakat és kíváncsi a rejtett dimenziókra. Egy pillanat alatt elrepítheted a barátaidat elképesztő helyszínekre, ahol garantáltan átélik a szuperhősök vagy galaktikus utazók érzését. Virtuális csodák, amelyek olyan élethűek, mintha ti magatok lennétek a középpontban!

    Ha viszont szerettek golfozni vagy szívesen kipróbálnátok ezt a játékot, vigyétek a golfélményt új szintre a Neonis 3D minigolfpályán! A sötétben ragyogó neonfények között kalandozva, a párok izgalmas és romantikus perceket tölthetnek el együtt. A kihívásokkal teli golfpálya izgalmas versenyt ígér, miközben a körülöttetek lévő varázslatos fények varázslatos atmoszférát teremtenek. Igen, páros játék a sötétben…

    A Neonis a Szelfimúzeumban kapott helyet, tehát ha már ott jártok, érdemes körülnéznetek a többi teremben is. Fedezzétek fel a kreativitást és szelfizzetek rendkívüli díszletek között. Hozzatok létre egyedi és vicces emlékeket, amelyeket mindig szívesen néztek majd vissza.

    Férfi és nő minigolfozik a Neonisban. Élményej ajándékba pároknak.

    Ugyanilyen csodálatos élmények ajándékba a különböző élményfestések is. Mi most a Fröcskölőt ajánljuk figyelmedbe, ahol nemcsak festhettek és alkothattok kedvetekre, de ezzel a színes élménnyel a kapcsolatotokat is elmélyíthetitek. Mindezt úgy, hogy tetőtől talpig festékesek lesztek! (De nyugi, védőfelszerelés kérhető.) Vegyetek ecsetet a kezetekbe, fröcsköljetek színeket a vászonra, és lássátok, ahogy a képek formát öltenek a kezeitek alatt. Nem számít, ha nem vagytok profi festők, sőt! Az érzelmek és az élmények festés közben szabadon áramolhatnak, az elkészült alkotást pedig haza is vihetitek.


    Élmények ajándékba adrenalinbombával

    Ha viszont lélegzetelállító élményben gondolkozol, egyértelműen a Skayward jusson eszedbe.  Azok számára ugyanis, akik az adrenalint és izgalmakat kedvelik, a SkyWard nyújt felejthetetlen élményt. Itt nem autóversenyzés vagy repülés, hanem egy szélcsatornás lebegési élmény várja azokat, akik szeretnék megízlelni a szabadon repülés érzését. Mi már próbáltuk, tuti meglepetés.

    Ugyanilyen adrenalinbomba a szimulátorok világa is. Vezess különböző járműveket, vagy próbáld ki a pilóták világát a lehető legbiztonságosabb körülmények között. A 21. század legnagyobb vívmánya az élethű repülő szimulátor, amelynek köszönhetően akár egy 80 tonnás utasszállító pilótájának is a bőrébe bújhatsz. Persze ha a kisgépek vagy a helikopterek világa áll közelebb hozzád, akkor ezeket is kipróbálhatod. Tényleg a legnagyobb biztonságban. Ez egy igazi win-win helyzet, és a félősebbeknek is remek ajándék.

    Élmények ajándékba szélcsatornában - Nő lebeg

    Nyugisabb élmények ajándékba

    Tudjuk persze, hogy néha a nyugalom lehet a legjobb ajándék. Ez is megoldható azonban különleges meglepetéssel. Ha nosztalgiával tekintetek vissza a régmúltra, a múlt szórakozási lehetőségeire, látogassatok el a Budapest Retro élményközpontba! Itt találkozhattok a régi idők játékaival, flippergépekkel, régi konzolokkal és régi autókkal, korhű szobabelsőkkel, retró termékekkel, zenékkel, és valóban visszarepülhettek a gyermekkorotokba. Az ilyen élmények ajándékba igazi időutazást jelentenek mindenki számára. Az élményközpontban tényleg mindent megtaláltok a múltból, és persze ki is próbálhattok izgalmas játékokat.

    Élmények ajándékba a retró múzeumban - játékok a polcon

    Élmények ajándékba? Láthatod, hogy erre csak igen lehet a válasz. Az ilyen ajándékokkal nem csak a szórakozásra és kikapcsolódásra adtok lehetőséget magatoknak, hanem az élmények által közelebb kerültök egymáshoz, erősítitek a kötelékeket és emlékezetessé varázsoljátok az ünnepeket.


    Élménycsomagok, ha nem tudsz dönteni

    Legyen szó tehát egy barátról, aki mindig is szerette volna kipróbálni a szimulátorokat, a partnerünkről, akivel romantikus pillanatokat élhetünk meg a Neonisban, vagy egy családtagunkról, akinek a nosztalgikus élmények felidézik a boldog gyermekkorát, az ajándékozás varázsa mindig különleges.

    Ha esetleg mégsem tudod eldönteni mely élménynek örülne legjobban párod, barátod, családtagod, akkor figyelmedbe ajánljuk Élménykártyáinkat. 5 különböző értékben választhatsz utalványaink közül, melyeket szabadon beválthat ajándékozottad bármelyik élményünkre. 

    Ha további tippjeink is érdekelnek, és még több inspirációra vágysz, nézz körül a teljes weboldalon és kövess bennünket a Facebook-oldalunkon is.

    ÉlményPláza csapata


Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom