• elmeny-ajandek-otletek-nevnapra-noknek-ferfiaknak
    2020. NOVEMBER 19.

    Élmény ajándék ötletek névnapra nőknek és férfiaknak

    A névnap megünneplésének szokása országonként változó: van, ahol ünneplik, de kevésbé jeles eseménynek, számít, mint a születésnap, de olyan ország is van, ahol ugyanolyan fontos szerepet tölt be. Arra is van példa, hogy eleve nem ünneplik, vagy egyszerűen kiment a divatból.
    Ha viszont Ön is azok közé tartozik, aki imádja meglepni szeretteit névnapjuk alkalmából, akkor Önnek szól ez a cikk: a következőkben több olyan élményajándék ötletet szedtünk össze névnapra, amelyekkel női és férfi ismerőseinek is nagy örömöt szerezhet!

    Élmény ajándékok névnapra nőknek

    Nem csak csokoládéval és virággal lepheti meg női ismerőseit névnapra. Íme egy pár egyedi ajándék ötlet, amivel leveheti őket a lábukról!


    Folyékony szappankészítő tanfolyam kupon: ezt is meg lehet tanulni

    Egy rendkívül egyedi és alulértékelt program, ahol egy alapos tanfolyam keretein belül megtanulhat a szerencsés ajándékozott saját szappant, tusfürdőt, és sampont készíteni. Így aztán pontosan tudni fogja, hogy mi kerül bele. Az egészségügyi tudatosság mellett természetesen a szórakozás és a szabadság is szempont, mivel gyakorlatilag olyan terméket készíthet a résztvevő, amilyet csak szeretne!

    A 4 órás tanfolyamon kecsketejet, valamint különféle gyógynövényeket és illóolajokot is felhasználhat majd, hogy saját ízlése szerint hozza létre saját szappanját, tusfürdőjét, vagy samponját!


    Masszázs ajándékutalvány: amire nehéz nemet mondani

    Ki ne akarna részt venni egy kis kényeztetésen? Bármilyen masszázs kupont is tervez ajándékozni az ismerősének, egészen biztos, hogy hálás lesz érte. Csupán a bőség zavarától kell tartania, hiszen rengetegféle lehetőség közül lehet válogatni!

    A thai masszázs mindig népszerű választás és nehéz is vele mellélőni, de választhat még emellett balinéz masszázst, illatos bormasszázst, lávaköves kezelést, és még sok-sok egyéb kényeztetést is! Romantikus programként is remek ajándék, úgyhogy ha egy kis közös feltöltődésre vágyik párjával, akkor válasszon  egy páros masszázs kupont!


    Sushi készítő tanfolyam kupon: így lesz valakiből japán séf

    Sok főzőtanfolyam kupon közül lehet válogatni, de a sushi készítés mindenképp ki tud tűnni a tömegből. A japán ételek kedvelőinek körében szinte kötelező legalább egyszer megpróbálni saját kezűleg elkészíteni ezt a gasztronómiai remekművet, ahol rengeteg múlik az elkészítés technikáján (az alapanyagok kifogásolhatatlan minőségéről nem is beszélve).

    A megszerzett tapasztalatokat pedig persze már otthon is lehet kamatoztatni. Érdemes akár közös programot is csinálni ebből a tanfolyamból: párban vagy barátokkal még szórakoztatóbb a főzés!


    Élmény ajándékok névnapra férfiaknak

    Férfiaknak se sokkal egyszerűbb jó ajándékot találni, de talán ezek a javaslatok megkönnyíthetik a döntését!


    Élményvezetés kupon ajándékba: lóerővadászatra fel!

    Ha ismerősének régi álma, hogy beüljön egy Lamborghini, egy Ferrari, vagy akár egy Dodge Challenger volánja mögé, akkor akár névnapjára is meglepheti ezzel a felejthetetlen élménnyel! Az élményvezetés kuponok széles választéka bőven ad arra lehetőséget, hogy mindenki megtalálhassa álmai kocsiját, akkor sport-, verseny-, rally-, vagy amerikai izomautóról van szó.

    Különböző versenypályákon taposhat majd bele a gázba a szerencsés résztvevő, és egy helyszíni tapasztalt pilóta is segít majd abban, hogy a lehető legtöbbet kihozhassa az általa választott autóból. Ön kit fog ezzel a névnapi élményajándékkal meglepni?


    Élménylövészet kupon ajándékba: várnak Budapest lőterei!

    Ha viszont a kocsik helyett inkább a lőfegyverek világa érdekli jobban az ismerősét, akkor egy ajándék élménylövészettel is meglepheti a névnapjára. Ezek a kuponok film szerint vannak kategorizálva, így ha az ismerőse mindig is ki akarta próbálni, hogy milyen lehet élőben elsütni a Rambo, Terminator, vagy akár a John Wickben megjelent fegyvereket, akkor hajrá!

    Ha pedig barátjával vagy barátnőjével közösen szeretnék átélni ezt az egyedi élmény Budapest valamelyik lőterén, akkor páros kuponok megvásárlására is van lehetőség!


    Szabadesés szimulátor kupon: ha még extrémebb élményre vágyik

    Gondolkozott már azon, hogy milyen érzés lehet kiugrani egy mozgó repülőből, és több ezer méteres szabadesést átélni az ejtőernyő kinyitása előtt? Nos, ez is majdnem olyan. A különbség „csupán” annyi, hogy nem kell hozzá se repülő, se ejtőernyő!

    Egy szabadesés szimulátor kuponnal olyan extrém névnapi élményajándékkal lepheti meg az ismerősét, amivel átélheti, hogy milyen egy 24 km-es zuhanás, ami gyakorlatilag 6 ejtőernyős ugrásnak felel meg. Nem fogja hamar elfelejteni ezt a programot a névnapos!


    Természetesen a felsoroltak csupán javaslatok, hiszen férfi is örülhet egy jó masszázsnak, úgy ahogy barátnője is örülhet annak, ha kipróbálhatja, hogy milyen éles fegyverrel lőni. Ráadásul ez csak töredéke annak a rengeteg egyéb egyedi ajándéknak, amivel meglepheti valamelyik ismerősét. Úgyhogy ha úgy érzi, hogy még nem találta meg azt, amit keres, akkor az Élménypláza weboldalán még több névnapi élményajándék közül válogathat!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom