• elmenycsomag-ajandekba
    2019. MÁJUS 11.

    Élménycsomagok ajándékba: amikor nem tud választani

    Sosem egyszerű megtalálni az ideális ajándékot. Mi van, ha mégsem tetszik az illetőnek az, amit választottunk? Mi van, ha bármi miatt mégsem örül annyira a meglepetésnek, mint gondoltuk? Amennyiben ajándék ötleteket keres, de nem tudja, hogy mivel tudná igazán barátját vagy párját levenni a lábáról, akkor az ajándék élménycsomagokat Önnek találták ki. A lényegük egyszerű: nem nekünk kell döntenünk a pontos ajándékról, mi csak a csomagot választjuk ki. A csomagok pedig többféle választási lehetőséget is tartalmaznak, amelyek közül az ismerősünk saját maga döntheti el, hogy az élményajándék kupont mire váltja be. Ily módon picit sem kell aggódnunk afelől, hogy mellényúlunk.

    Milyen élménycsomagokat lehet találni férfiaknak?

    Amennyiben valamelyik férfi ismerősünket szeretnénk meglepni egy felejthetetlen élménnyel, bőven tudunk válogatni több csomag közül is. Már egy alapcsomag is 37 különböző választási lehetőséget tud nyújtani az ajándékozott számára! A teljesség igénye nélkül ilyen élményajándékok közül választhat az ismerősünk, ha ezzel a csomaggal lepjük meg:


    • BMW E46 AC Schnitzer drift versenyautó vezetés ajándék oktatással. A német autógyártónak kifejezetten driftelésre tervezett modellje. A drifteléshez (szó szerint: csúsztatás, sodródás) tökéletesen kell tudni uralni az autót. Siker esetén úgy tud haladni az autó, hogy közben egy centimétert sem halad egyenesen.


    • Élménylövészet: Halálos Fegyver Csomag. A klasszikus filmsorozat által inspirált élménylövészet kupon olyan lőfegyverek kipróbálására ad lehetőséget, mint a Glock 17 félautomata pisztoly, a Smith&Wesson M629 Classic DX revoler az UZI géppisztoly, vagy a Remington 870 Express Tactical sörétes puska.


    • Szabadesés szimulátor – lebegés a szélcsatornában. Egyedülálló extrém élmény, ahol a bevállalós résztvevő egy 16 000 méteres zuhanás érzését tapasztalhatja meg anélkül, hogy ki kéne ugrania egy mozgó repülőből.


    Persze ha igazán ki akarunk rúgni a hámból, akkor egy prémium élménycsomaggal is meglephetjük barátunkat. Ez esetben olyan élményajándékok közül válogathat, mint egy 4000 méter magasságból végrehajtott tandemugrás, de akár Magyarország legerősebb izomautóját (Dodge Challenger Hellcat 707) is kipróbálhatja egy felejthetetlen élményvezetés keretein belül.

    Ha pedig ismerőse is sport- és versenyautók szerelmesei közé tartozik, akkor még könnyebb dolga lesz: egy élményvezetési csomag segítségével nem kell utána járnia annak, hogy milyen különbségek vannak az egyes autók között, vagy, hogy melyik okozna több örömöt neki. Ezt majd eldönti ő, amikor megkapja Öntől az élménycsomagot!


    Élménycsomagok nőknek: itt is van választék

    Természetesen, ha barátnőnket, édesanyánkat, vagy akár kollégánkat szeretnénk meglepni akkor erre is bőven van lehetőségünk. Egy ilyen élménycsomaggal a következő ajándékok közül válogathat majd a szerencsés kiválasztott:


    • Pihenés a természetben élménycsomag. Remek ajándék ötlet, ha ismerőse már régóta menekülne a város nyüzsgésétől a természet lágy ölébe. Ezzel a wellness kuponnal 8 különböző szállás között lehet válogatni, ahol minden esetben az erdő és a vidék csendjét, és friss levegőt élvezhetjük.


    • Indiai hideg-meleg lávaköves masszázs kupon. Nem egy mindennapi masszázsnak lehet részese az, aki ezt az ajándékot választja, ugyanis felmelegített lávakövekkel masszírozzák át majd a szerencsés résztvevő testét. Az úgynevezett „kő-terápia” fokozza a keringési rendszer működését, segít az izomsérülések megelőzésében, méregtelenítő hatással bír, és nem utolsó sorban segít abban, hogy mélyen ellazuljunk. Stressz és álmatlanság ellen is hasznos tud lenni.


    • Tandem siklóernyőzés kupon. Ezen a sétarepülésen egy olyan felejthetetlen sétarepülést lehet átélni, ahol szép nyugodtan lógathatjuk a lábunkat, miközben süvít a szél és csodáljuk a Pilisi-hegység vagy a Hármashatár-hegy idilli környezetét. Ha már egy jó ideje ki szeretnénk próbálni, hogy milyen érzés repülni úgy, hogy még egy profi pilóta is felkészít minket az élményre, akkor ennél nehéz jobb lehetőséget találni.


    • Süti tanfolyam Budapesten. Ezzel az élményajándék kuponnal 6 különböző kurzus közül választhat az édesszájú ismerősünk. Megtanulhatjuk a legfinomabb sajttorta receptjének titkát, illetve akár azt is, hogy hogyan csinálhatunk akár zöldségekből finom desszertet. Ráadásul a megszerzett tapasztalatokat otthon is tudjuk majd kamatoztatni!


    Írásunk felkeltette az érdeklődését? Nézzen szét még több élménycsomag között, és válogasson kedvére!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom