• VR élmények a VR Vidámparkban és a Gamerlandben
    2023. SZEPTEMBER 11.

    Élvezd a végtelen kalandok világát a VR Vidámparkban!

    Ma már olyan kalandokba is belevethetjük magunkat, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Az egyik ilyen izgalmas lehetőség a VR Vidámpark, ahol a virtuális valóság varázslatos világába léphetünk be, a másik pedig a játékosok Paradicsoma, a Gamerland. Ismerd meg, milyen élmények várnak rád ezeken a helyszíneken és lepd meg élményajándékkal a szeretteidet is.

    Az élet tele van lehetőségekkel, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően most már olyan kalandokba is belevethetjük magunkat, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Egyik ilyen izgalmas lehetőség a VR Vidámpark, ahol a virtuális valóság varázslatos világába léphetünk be. De miért jó kipróbálni a VR Vidámparkot, és miért érdemes eljuttatni a családot, barátokat vagy magunkat is ebbe az elképesztő élménybe? Már mutatjuk is.

    A történelmi Szikra mozi egyedi épületében található meg a VR Vidámpark, mely 2000 négyzetméteren, 3 szinten, hangulatos és különleges kialakítással várja a látogatókat. Nézzük is meg, mi vár rád, ha VR-élményt veszel magadnak vagy ajándékba valamelyik szerettednek.

    VR Vidámpark fények

    A VR Vidámparkban a valóság határait átlépve élhetjük át a legfantasztikusabb kalandokat.

    Az Adrenalin Csomag kiváló választás azok számára, akik imádják az izgalmas kihívásokat és a vidámparki élményeket. 5 játék – 5 élmény egyben. A különböző szimulátorok és játékok segítségével beléphetünk egy hidraulikus autószimulátorba, repülhetünk egy űrhajón, vagy akár egy motorral is száguldozhatunk. Azoknak, akik a valóságban nem bírják a vidámparki élményeket, ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy százszázalékosan biztonságos körülmények között győzzék le félelmüket a hullámvasúton vagy egy katapultban.

    A Gamer Csomag pedig igazi csemegének számít a játékrajongók számára. Itt 4 játék is vár ránk, hiszen többek között lehetőségünk van belebújni az Assassin’s Creed bérgyilkosának bőrébe, megküzdeni bosszantó nyulakkal vagy a vérszomjas Minotaurusszal. A páros játék pedig még inkább fokozza az izgalmakat. A Gamer jegy tehát nem csak a videojátékok szerelmeseinek nyújt lenyűgöző élményt.

    Vr sisak fekete

    További VR-élmények

    Az Aréna Csomagot elsősorban társaságoknak ajánljuk. Itt együtt játszhatunk, küzdelembe szállhatunk a vérfagyasztó Zombyte játékban, vagy akár családi összefogással főzhetünk a Captain Cook kalózhajóján. Sajnos most nincs lehetőségünk mindenre kitérni (nézd meg a részletes infókat!), de abban biztos lehetsz, hogy a sokféle játék és kaland vár rátok.

    Ha viszont az elérhető legösszetettebb VR-élményt keresed, az Időutazó Randi a megfelelő választás. A Dino Safari során a dinoszauroszok korába utazhatsz, megfigyelheted és akár meg is érintheted őket. A Dark side of Anubis pedig egy interaktív kaland az egyiptomi piramisok világában. Az élmények során 4D hatások és hatalmas terület vár, amelyek egyedülálló módon keltik életre a páros élményt.

    Dinoszaurusz fej VR Vidámparkban

    Gamerland – Magyarország legnagyobb játéktere

    A VR Vidámpark mellett azonban van más ötletünk is. A Gamerlandben egy újabb varázslatos birodalom nyílik meg azok előtt, akik a játékok és virtuális valóság szerelmesei. De mi is rejlik a Gamerland nevű birodalom titokzatos fátyla mögött, és miért érdemes ezt a helyszínt is felfedezni?

    A Gamerland egy olyan tér, ahol a játék és high-tech technológiák találkoznak, létrehozva a játékosok paradicsomát. Itt nem csak szórakozol, hanem életed egyik legizgalmasabb kalandjába csöppensz, ahol a játék és a valóság határai elmosódnak. A helyszín kényelmes, barátságos, a technológia lenyűgöző, és minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd.

    Gamerland vr-helyszín

    Mi vár rád a Gamerland birodalmában?

    A Gamerland egyedülálló élmények sokaságát kínálja. Ezen a helyen profi számítógépek, konzolok és csúcsszuper VR rendszerek vannak, amelyek a játékélményt a legmagasabb szintre emelik. Arcade játékok, versenyszimulátorok, bootcamp szoba, fociaréna, retro játékok és egy oktagon is várja a látogatókat. A legkiemelkedőbb attrakció talán a nemzetközi színvonalú Esport Aréna, ahol Közép-Európa első Samsung The Wall microLED falán izgulhatsz a hazai és külföldi esportversenyeken.

    Sejtheted, hogy a Gamerland valóban sokféle élményt kínál a játékosoknak. Játszhatsz FIFA-bajnokságot új generációs konzolokon, elmélyedhetsz a VR világában, de akár belebújhatsz egy F1-es pilóta szerepébe is az autószimulátorok üléseiben. Ez a hely a játékok birodalmának központja, ahol a játékosok szíve otthonra lel.

    Gamerland játékok

    Nem gond, ha nem vagy profi gamer. A Gamerland mindenki előtt nyitva áll. Ez a helyszín remek választás baráti összejövetelekhez, csapatépítő rendezvényekhez és családi kikapcsolódáshoz is. Egy hely, ahol a játékok és a technológia összeköti az embereket, és ahol a vidám pillanatok és izgalmas élmények garantáltan nem maradnak el. Fedezzétek fel együtt a VR Vidámparkot és a Gamerland birodalmát is.

    Nézd meg élményajándékainkat vagy vegyél élménykártyát, ha nem tudsz dönteni. Mi mindenben segítünk.

    Az ÉlményPláza csapata

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom