• legjobb-belteri-elmenyprogramok-magyarorszagon
    2020. FEBRUÁR 03.

    Melyek a legjobb beltéri élményprogramok Magyarországon?

    Amikor nyoma sincs a napsütésnek és már délután 5-kor vaksötét van, nem sok embernek van kedve kimozdulni. A hideg elől azonban nem csak az otthonunk kényelmébe menekülhetünk: élményteli beltéri programokkal könnyen elűzhetjük a téli időszak melankóliáját, legyen az Budapesten vagy azon kívül. Következő cikkünkben ezért olyan élményajándék ötleteket szedtünk össze, amelyek pont ezt a célt szolgálják. Olvasson tovább, és megmutatjuk, hogy milyen sok közös programon vehet részt barátaival és családjával!

    A következő beltéri élményprogramok legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy egyáltalán nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak. Teljesen mindegy, hogy jéghideg van, hogy szakad az eső, vagy, hogy elviselhetetlen kánikula bénít le minket a mindennapokban: ezekkel az élménykuponokkal bármikor jól érezhetjük magunkat. Bizonyos szabadtéri programoknál előfeltétel a jó időjárás, itt viszont csak rajtunk áll, hogy mikor szeretnénk életre szóló élményekkel gazdagodni. Persze ha alapból a beltéri programokat részesítjük előnyben, akkor a rossz időt se kell megvárni!


    Szabadesés szimulátor kupon: energiabomba a mindennapokra

    Ha hiányoznak az izgalmak a mindennapi rutinunkból, vagy soknak érezzük a mentális fáradtságot, akkor egy ilyen beltéri élményprogrammal garantáltan fel fogunk ébredni. Ugyanakkor, ha csak egyszerűen szeretjük egymás után halmozni az extrém élményeket, akkor szinte biztos, hogy nem fogunk csalódni a szélcsatornás lebegésben. Gyakorlatilag olyan, mintha kiugranánk egy 24 km magasságban repülő repülőgépből, annyi különbséggel, hogy nem kell megvárni az ideális időjárási viszonyokat, és nem is kell külön elmennünk egy reptérre. Egyszer legalább érdemes kipróbálni: kevés ehhez fogható beltéri élményprogram létezik Budapesten!


    Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés: ilyet se látnak sokan

    Ha már repülőkről van szó, akkor ezzel picit kevésbé extrém beltéri programmal olyan dolgokat láthatunk, amiket alapesetben csak a pilóták vesznek észre a repülő fülkéjéből. Aggódnunk persze nem kell, a rosszabb időjárási viszonyok és vészhelyzetek csak a szimuláció részei, úgyhogy teljesen biztonságosan körülmények között élhetjük át ezeket az izgalmakat.


    Szabadulószobák Budapesten: az egyik legjobb beltéri élményprogram társaságoknak

    Ha viszont olyan programot keresünk, ahol akár nagyobb társasággal is szórakozhatunk, akkor egy jó szabadulós játékkal nehezen lőhetünk mellé. Ma már olyan sokféle szabadulószoba közül lehet válogatni, hogy szinte zavarbaejtő a választék. Ha viszont nem szeretnék túl sok időt tölteni azzal, hogy egyáltalán megtaláljuk a nekünk legszimpatikusabb szabadulószobát, akkor egyszerűbb, ha egyből az Élménypláza oldalán nézelődünk az ott elérhető kuponok között. Jóval átláthatóbb így a budapesti kínálat!


    Moziterem bérlés: privát gaming party barátainkkal

    Rossz időben sokan szeretnek még mozizni, de egy ilyen élménykuponnal az egész terem a miénk lehet. Nekünk csak a kedvenc játékainkat (Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4) kell magunkkal vinnünk, a helyszínen már ott lesznek a konzolok 4 db kontrollerrel, de akár laptopról is játszhatunk. Ráadásul mivel bőven lesz hely a teremben, így akár egyszerre 20-an is tartózkodhatunk bent egyszerre! Így bármivel is játszunk, számíthatunk a nézőközönség drukkolására!


    Baráti mérkőzésekre tökéletesen alkalmas egy fedett paintball vagy airsoft pálya

    Ha picit mozgalmasabb beltéri élményprogramra vágynánk, akkor akár egy paintball vagy egy airsoft kuponra is beruházhatunk. Nem véletlen örvendenek ekkora népszerűségnek ezek a programok: a helyszínen gyakorlatilag bárki elsajátíthatja a játék alapjait, és onnantól már szembe is szállhat egymással a két csapat. Mozgékonyabb sport, mint elsőre gondolnánk, de annál szórakoztatóbb és izgalmakkal teli! Ha pedig tartunk attól, hogy találat ér minket, akkor egy lézerharc pályán is átélhetjük ugyanezt az adrenalinban gazdag élményt!


    Buborék foci kuponok: az önfeledt szórakozás egyik legszebb példája

    Akár szeretjük a focit, akár nem, sok esély van arra, hogy könnyesre röhögjük magunkat egy ilyen beltéri élményprogram során. Óriásbuborékokba bújva kell a két csapatnak játszani egymás ellen, és még lökni is ér. A játék során gyakorlatilag csak a lábunk látszik ki a buborékból!


    A felsoroltak csak töredékét fedik le az Élménypláza teljes kínálatának. Ha még tovább beltéri élményprogram lehetőségeket szeretne megnézni, akkor nézzen szét a weboldalunkon!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom