• massazs-utalvany-budapest
    2019. MÁRCIUS 18.

    Nem is gondolná, hogy hányféle masszázs utalványt használhat fel Budapesten

    Ki ne szeretné a kényeztető ajándékokat? Nem véletlenül örvendenek olyan nagy népszerűségnek a wellness kuponok Magyarországon. A wellness szállásokon kívül azonban más kényeztető élményeket is felkereshetünk, ha nem egy hétvégét felölelő programon szeretnénk részt venni, és éppen nincs kedvünk egy nekünk megfelelő szálloda után kutatni. Erre nyújtanak ideális lehetőséget a különféle masszázs utalványok és Day Spa csomagok Budapest több pontján is. Ha valamelyik ismerősének az utóbbi időkben csak a rohanásról szóltak a napjai, akkor nehezen tud mellélőni egy ilyen élmény ajándékkal: csak hátra kell dőlni, és élvezni a kényeztetést!

    Masszázs ajándékutalványok és kuponok Budapesten: elképesztő választék kényeztetésben

    • A thai masszázs talán az egyik legnépszerűbb masszázs, amit egymásnak ajándékba szoktak adni. Remek ajándék pároknak is, akik egymás társaságában élveznék egy gyengéd, olajos masszázs jótékony hatásait. Amikor közös programot keresünk kedvesünkkel, egy páros thai masszázzsal biztosak lehetünk abban, hogy minőségi időt tölthetünk egymással. Ha pedig halmozni szeretnénk az örömöket, akkor akár egy „thai mix” masszázson is részt vehetünk. Egy ilyen „kezelés” alatt tulajdonképpen 5 különböző masszázstechnika egyvelegét élvezhetjük, amelyen belül tökéletes párost alkot a tradicionális thai masszázsok ereje, és az olajos masszázsok gyengédsége.
    • Természetesen az ősi thai masszázs népszerűségén túl más lehetőségekre is bukkanhatunk. Gondolkozott például már azon, hogy milyen lehet egyszer Budapesten egy csokoládé masszázst kipróbálni? Az édes kényeztetés során 100% kakaótartalmú, Quetzalcoatl csokoládés masszával ismerkedhetünk meg közelebbről. Ugyanolyan jól tud esni, mint amikor engedünk a csábításnak, és bele kóstolunk kedvenc csokoládénkba!
    • Persze olyan masszázs utalványokat is találhatunk, amelyek kevésbé elterjedtek a köztudatban. Ilyen a lávaköves masszázs, hiszen ilyenkor a masszőr nem csupán a kezeit használja, hogy feloldja a testben rejlő feszültségeket, hanem különböző hideg és meleg lávaköveket helyez a test különböző pontjaira, majd azokkal masszírozza az egész testet. Habár elsőre furcsának hangozhat számunkra egy ilyen rendhagyó masszázstechnika, az előnyei jóval túlszárnyalják az esetleges ódzkodásunkat: segít megelőzni az izomsérüléseket, fokozza vérkeringést, méregtelenítő hatásokkal bír, és persze teljes mértékben el lehet lazulni alatta.
    • Egy másik masszázs típus, amit kevesebben ismernek az Indiában honos Ayurvédikus masszázs. Ennél a masszázsnál bőséges mennyiségű, meleg szezámolajjal masszírozzák át a testet. Ezenfelül Budapesten még egy Balinéz masszázs szalonnal is találkozhatunk: ez a különleges masszázs több más keleti technikára is alapszik (svéd masszázs, lomi-lomi, akupresszúra), és tudatosan alkalmazza ezeknek az elemeit, illetve a gyengébb és erősebb fogások váltakozását, hogy annál könnyebben hozza elő a teljes testi-lelki feloldódást.
    • A lávaköves masszázshoz hasonlóan egy másik masszázs típus, amely más eszközökhöz is nyúl a Kínából származó bambusz masszázs, ahol valóban bambuszhengerekkel masszírozzák ki a testből a felhalmozott feszültséget. Ráadásul a szövetek erősítésében és a nyiroktisztításban is tud segítséget nyújtani.
    • A japán Shiatsu masszázs egy keleti tapasztalatokra épülő masszázs. Ez a masszázs két fő ponton segít megerősíteni a test öngyógyító mechanizmusait: a kezelés mind az energetikai, mind az ízületi blokkok feloldására fókuszál, amelyek mindenkinél felhalmozódhatnak a mindennapok terhe alatt. Természetesen ezen problémák megelőzésére is ideális ez a masszázs.
    • Ha pedig mindig is kíváncsi volt arra, hogy milyen érzés egy török fürdőben lazulni, akkor a Hammam masszázst Önnek találták ki! Kezdésként elmerülhetünk egy forró pezsgőfürdő vízében, vagy lazulhatunk egyet a szaunában, utána pedig egy mozaikos kőágyon megpihenve élvezhetjük egy intenzív, teljes testmasszázs élményét, amihez még bőrhámlasztó szappanhabot is használnak.
    • Természetesen egy klasszikus sportmasszázs kuponnal sem lehet mellélőni. Intenzív sportolás vagy fizikai megterhelés után ideális masszázs az izomláz kezelésére. Egy mélyszövetekre ható kezelés, ami bárkinek jól jöhet egy kiadós edzés után.
    • Az aromaterápiás masszázsok jótékony hatásait sem szabad alábecsülni, mivel nagy szerepet játszanak az immunrendszer erősítésében. Nem beszélve arról, hogy hányféle illattal találkozhatunk egy ilyen masszázs során!



    Kedvet kapott egy kényeztető masszázshoz, vagy ismer valakit, akire már nagyon ráférne egy kis kényeztetés? Nézzen meg az Élménypláza teljes kínálatát!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választása természet...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat, ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szere...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
A GLS és az Express One futárszolgálat 2 munkanapon belül vállalja megrendelt csomagod kiszállítá...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom