• quad-tura-kupon-magyarorszag
    2019. ÁPRILIS 05.

    Quad túra kuponok Magyarországon

    Quad bérléssel nem kevés területet járhatunk be Magyarországon. Kiváló lehetőség a túrázás és a természet szerelmeseinek, akik most nem gyalog járnák be hazánk egyik vadregényesebb területét. A legizgalmasabb útitársak közé tartoznak a quadok, hiszen szinte bármilyen terepet bejárhatunk egy offroad quad túra során. Ha pedig kedvesünkkel, barátainkkal, családunkkal szeretnénk átélni egy új kalandot a szabadban, akkor aligha találhatunk ennél jobb élmény ajándékot számukra. Mivel a quad vezetés gyerekeknek is remek program lehet, gyakorlatilag bárki részt vehet egy ilyen élményvezetésen, tapasztalati szinttől függetlenül. Már csak ki kell választanunk a számunkra legszimpatikusabb quad túra kupont, összehozni a társaságot, és már indulhatunk is!


    Egy kis háttértörténet a quad vezetésről

    Definíció szerint az olyan járművek számítanak quadoknak, amelyek 4 darab alacsonyabb nyomású kerekekkel működnek, legtöbbször egy üléssel rendelkeznek, és biciklikormány segítségével irányíthatóak. Kinézetükön kívül azonban a funkciójuk is fontos, ugyanis ezek terepjáró járműveknek számítanak. Ezért is hívják őket angolul ATV-nek (All Terrain Vehicle = terepjáró). Ugyanúgy kell vezetni egy quadot, mintha egy motoron ülnénk, azonban az extra kerekek még több stabilitást nyújtanak, amikor lassabban haladunk egy nehezebb, vagy zsúfoltabb terepen. Így lesz a quadból egy felhasználóbarát, könnyen irányítható járgány, amely szinte bármelyik offroad tereppel meg tud küzdeni.

    A quadok elődjei egyébként már a 19. században megjelentek, amikor a Royal Enfield 1893-ben létrehozta, és eladta az első négy kerekű bicikliket. Természetesen a korszakból adódóan ezek a járművek inkább utcai használat céljából születtek meg, afféle ló nélküli hintóként. Az első ATV-k katonai céllal születtek meg, az 1960-as évek közepén, amikor megjelentek az első kétéltű járművek. Természetesen ezek még 6 kerekű óriások voltak, és jobban hasonlítottak katonai teherautókra vagy tankokra, mintsem egy-két személyes, négykerekű motorokra.

    Ugyanakkor a kisebb méretű, négykerekes modellek csak 1985-ben látták meg a napvilágot, addig ugyanis a háromkerekű „terepjáró biciklik” léptek színre (ATC = All Terrain Cycle), amelyek még olyan filmekben is megcsillogtatták tudásukat, mint a Gyémántok az Örökkévalóságnak című James Bond film. A négykerekű ATV-k létrejöttében a Suzuki különösen nagy szerepet játszott, amikor kifejezetten kezdők számára adott ki egy szórakozási célokra szánt mini quadot. Természetesen ezután több másik cég is követte a példáját, és így jutottunk el fokozatosan a mai széles, négykerekű quad választékhoz.


    Quad túra: egy mindenkinek szóló élmény ajándék

    Ha gyakorolni szeretnénk, akkor olyan quad túra kupont is választhatunk, amivel jobban megismerkedhetünk a járművel egy offroad terepen, és tökéletesíthetjük tudásunkat. A sarlóspusztai kalandligetben egy gyönyörű környezetben lévő quad pálya vár majd minket, és a helyszínen minden olyan felszerelést megkapunk, ami szükséges ehhez az élményvezetéshez, úgyhogy nekünk csak meg kell jelenni, és élvezni a quadozás adta adrenalint!

    Természetesen hosszabb utaknak is nekivághatunk, ha nem bírjuk leküzdeni a bennünk rejlő kalandvágyat. Egy quad túra során például a pilisi dombvidéket is bejárhatjuk egy kétszemélyes, 625 cc-s járgánnyal. Tényleg olyan, mint egy mini terepjáróban ülni: mivel még kis mérete ellenére is majdnem minden akadályt probléma nélkül le tud küzdeni, még lassítanunk is alig kell! Ha pedig össze tudunk szedni egy bevállalós társaságot, akkor több quaddal is nekieshetünk a piliscsévi terepnek!

    Ennél tovább is fokozhatjuk az adrenalint egy quad bérléssel Domonyvölgy erdős dombjain. Több ezer hektáros magánterületen, teljes „harci felszerelésben” száguldozhatunk hegyen-völgyön át egy felső kategóriás Suzuki quad vezetésével! Rendkívül stresszoldó program, ahol csak a szabadságérzet meg az önfeledt szórakozás számít.

    Ha pedig pároknak keresünk valami egyedi élmény ajándékot, akkor egy quad túra kuponnal nehéz mellélőni. Mórahalom környéke majdnem olyan, mintha egy Disney mese közepébe csöppentünk volna. Ne lepődjünk meg, ha útközben őzt vagy nyulat veszünk észre! Ezenfelül pedig egy quad túra gyerekeknek is szólhat. Legyen szó Normafáról vagy a Mátra terepeiről, egészen biztos, hogy röpdösni fognak az örömtől a csemeték!



    Ha ennél is több helyszínt szeretne bejárni egy quad társaságában, akkor ide kattintva megnézheti, hogy még hol vehet részt quad túrán akár egyedül, akár barátaival!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom