• Szabadulószoba élmény ajándék
    2023. SZEPTEMBER 11.

    Rejtélyes ajándék: Szabadulószobák Budapesten és vidéken

    Az élményajándékok népszerűsége egyre nő, és a szabadulószobák kiváló példái ennek. Mi teszi mégis a szabadulószobákat olyan remek ajándékká? Milyen szabadtéri és beltéri lehetőségek közül választhatunk? Mutatjuk a kínálatot.

    A szabadulószobák olyan lenyűgöző kihívásokat rejtő élmények, amelyek a logikai gondolkodást, a csapatmunkát és az izgalmas szituációs feladatok megoldását ötvözik olyan kalanddal, amelyet sosem felejtünk el. Ezek a lenyűgöző játékok az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és nem véletlenül. Ismerd meg kínálatunkat, hiszen a különleges szabadulószobák Budapesten és vidéken csak arra várnak, hogy barátaiddal együtt fantasztikus órákat töltsetek el bennük.

    Mi is az a szabadulószoba?

    A szabadulószoba egy izgalmas, interaktív kihívás, ahol a résztvevőknek egy zárt helyiségben kell rejtélyeket megfejteniük, rejtvényeket megoldaniuk és kulcsfontosságú információkat gyűjteniük annak érdekében, hogy kiszabadulhassanak a szobából egy meghatározott időn belül. Ez a gyakran limitált időszak – általában 60 perc – ad egy extra adrenalinlöketet a játéknak, miközben a résztvevők összefognak, hogy megoldják a különböző feladatokat, és megtalálják a rejtett nyomokat.

    Mire számíts egy szabadulószobában?

    Mielőtt belépsz egy szabadulószobába, általában rövid történettel vagy szcenárióval ismertetnek meg az instruktorok. Ezután a csapatot egy díszített, rejtélyekkel teli helyiségbe vezetik, ahol a küldetés elkezdődik. A résztvevőknek össze kell dolgozniuk, hogy felfedezzék a szoba minden zegzugát, nyomokat találjanak, kódokat és rejtvényeket fejtsenek meg, logikai feladatokat oldjanak meg. A sikeresen megoldott feladványok gyakran kulcsot, újabb kódot vagy különleges tárgyat adnak a kezetekbe, amelyekre a további kihívások megoldásához van szükség.

    szabadulószobák férfi rekeszek előtt

    Kültéri szabadulószobák Budapesten és vidéken

    Talán furcsán hangzik egy szabadulószoba kapcsán a kültéri kifejezés, de hát miért ne lehetne ilyen is? Csillogó napsütés, szellők és a város rejtett titkai várnak felfedezésre egy ilyen kaland során.

    A kültéri szabadulószobák olyan kihívásokat rejtenek, amelyekben a játéktér maga a város. Egyik pillanatban a rejtélyes emléktáblák válnák térképpé, a másikban pedig már a mellszobrok alakulnak át előttetek szereplőkké. Legyen szó Szeged nevezetes helyszíneiről, egy krimi-szerű városnézésről Budapesten, vagy épp kémkalandról Balatonfüred utcáin, ezek az élménycsomagok a kültéri élmények szerelmeseinek nyújtanak felejthetetlen pillanatokat.

    Kínálatunkban több mint húsz ilyen szabadtéri lehetőséget találsz, érdemes végigböngészned mindegyiket. Addig is adunk néhány tippet, hogy lásd, miként működnek a kültéri szabadulószobák Budapesten és vidéken.


    Sztárok nyomában Szegeden

    Szeged szívében vár egy különleges élmény: a Szegedi Szabadtéri Játékok világába vezető kalandos sétával kombinált szabadulószoba. Fedezzétek fel a színház kulisszatitkait, nézegessétek meg a díszleteket és kalandozzatok a színfalak mögött! Hűsítő finomságként a Gombóc Túróbár Manufaktúra különleges kreációját, a GombócICE-t kóstolva zárhatjátok az élményt, amelyet mindenképp érdemes megosztanotok másokkal is.

    Rejtélyek Városa: Krimiszerű városnézés
    Ha a rejtélyek és a városnézés szerelmese vagy, akkor ez a kaland neked szól. Budapest utcáit járva, mint egy Agatha Christie regény szereplője, te magad válsz nyomozóvá. Fedezd fel barátaiddal a várost és oldjátok meg a kihívásokat. Ez egy krimijellegű városnézés, amely izgalmakkal és meglepetésekkel teli, és csapatmunkára ösztönöz, hogy közösen fejtsétek meg a rejtélyeket.

    Kémlelés Balatonfüreden
    Ha vérbeli titkosügynöknek érzed magad, ez a küldetés lesz neked a legmegfelelőbb. Ez a kémkaland Balatonfüreden vár rád, ahol Ryan Finch ügynök szorult helyzetben van. Te vagy az utolsó reménye. Kémkedj, kutass és oldj meg minden rejtélyt, hogy megmentsd az ügynököt. Hívd a barátaidat is!

    kalózzászló kültéri szabadulószobák

    Beltéri szabadulószobák Budapesten és vidéken

    Az izgalom és a kaland a beltéri szabadulószobákban zárt ajtók mögött vár rátok. Nagyon zárt ajtók mögött... A beltéri szabadulószobák olyan varázslatos világokat teremtenek, ahol a történet és a rejtélyek összefonódnak, legyen szó egy álomszerű japán környezetről, egy kalózhajóról vagy más kalandokról.

    A beltéri szabadulószobákban már nem találhatsz hagyományos lakatokat, helyettük rejtélyek és más kihívások várnak rátok, amelyek a szoba hangulatába és a történetbe tökéletesen beleilleszkednek. Mutatunk 3 példát a kínálatunkban található több mint 50 beltéri szabadulószoba közül.


    Vastrón
    A Vastrón szabadulószobában a helyiség díszítése és a feladatkörnyezet úgy van megtervezve, hogy teljes mértékben a kaland történetébe illeszkedjen. A lakatokat felejtsd el, helyettük miniszámítógépek és érzékelők találhatók a szobában, így garantált a különleges élmény. Vágjatok neki a kihívásoknak és próbáljátok ki a kreativitásotokat ebben a varázslatos világban!

    Kalózöböl: Kincskeresés egy igazi kalózhajó fedélzetén
    Ha ezt a szabadulószobát választod, egy igazi kalózhajó fedélzetén érezheted magad. A siker kulcsa ebben a kihívásban is a csapatmunka és közös gondolkodás. Ebben a beltéri szabadulószobában minden egyes feladat elektronikus, a szoba hangulatához igazodva, és a kalandot teljesen valóságossá varázsolva.

    A Sógun Árnyéka: Japán kihívásai
    Kalandozz igazi japán környezetben és fedezd fel Kamakura utcáit, miközben felderíted a város sötét titkait. Ez a kihívás a csapatmunka mellett jó megfigyelőképességet igényel, miközben korabeli díszletek között járhatod be a történetet. Nem szabad kihagyni!

    szabadulószobák japán stílusban

    Miért klassz ajándék egy szabadulószoba?

    Az élményajándékok népszerűsége egyre nő, és a szabadulószobák kiváló példái ennek. Mi teszi mégis a szabadulószobákat olyan remek ajándékká? Először is, ezek az élmények összekovácsolják a résztvevőket. A csapatmunka, az együtt gondolkodás és az összehangolt megoldások olyan tapasztalatokat teremtenek, amelyek hosszú időre emlékezetesek maradnak.

    Másodszor, a szabadulószobák sokfélesége miatt könnyedén személyre szabható ajándékot „készíthetsz”. Nagyobb családok, baráti társaságok vagy akár kollégiumi csoportok is élvezhetik az izgalmakat, miközben együtt dolgoznak a kijutásért. A különböző témák és nehézségi szintek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő szabadulószobát.

    A szabadulószobák egyedi és izgalmas ajándékok, amelyek garantáltan fokozzák az izgalmakat és az örömöt is. Az ajándékozott ugyanis nemcsak egy játékot kap, hanem egy felejthetetlen élményt is. Nézd meg a többi lehetőséget is ITT.

    Az ÉlményPláza csapata

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom