Sétarepülés Budapest felett és egyéb élmények a felhők közelében - elmenyplaza.hu

Blog

 • setarepules-budapest-felett
  2019. ÁPRILIS 13.

  Sétarepülés Budapest felett és egyéb élmények a felhők közelében

  Amennyiben a tériszony kifejezés nem szerepel a személyes szótárunkban, akkor Magyarországon is bőven tudunk válogatni olyan élmény ajándék kuponok közül, amelyekkel irányt vehetünk az egek felé. Kipróbálhatjuk, hogy milyen egy kis repülőgépet vezetni Budapest felett vagy egy általunk választott útvonalon, beleülhetünk egy helikopterbe, tandemugrással kiugorhatunk egy mozgó repülőből, részt vehetünk egy siklóernyős tanfolyamon, vagy kiszemeltünkkel együtt romantikázhatunk egy közös hőlégballonozás keretében, miközben Magyarország legszebb tájait csodálhatjuk meg egy teljesen új szemszögből. Ha máris eszünkbe jutott egy ismerősünk, aki örülne a felsorolt lehetőségek valamelyikének, akkor már csak ki kell választanunk, hogy melyik egyedi élmény ajándékkal fogjuk meglepni!


  Sétarepülés kuponok: amikor közelebb kerülünk a felhőkhöz

  Ha nem bírjuk leküzdeni magunkban a repülés iránti vágyat, akkor felesleges habozni: egy ilyen egyedi élménnyel minden álmunk teljesülhet. Egy sétarepülés alatt megismerkedhetünk a Budapest feletti világgal, és eddig soha nem látott szemszögből, egyenesen a pilótafülkéből gyönyörködhetünk hazánk nevezetességeiben. A repülés érzése leírhatatlanul csodálatos, úgyhogy valakit nagyon el akar kápráztatni, akkor egy ilyen egyedi ajándékkal egy életre szóló élménnyel lepheti meg barátját!

  És akkor még szót sem ejtettünk arról, hogy egy repülőgép vezetés kuponnal még a szerencsés résztvevő is beülhet a kormány mögé. Magyarországon egy Diamond 20-as vagy egy Cessna 152-es kis repülőgépnek a vezetését is kipróbálhatjuk, úgyhogy ha úgy tartja kedvünk, még mi is lehetünk az egek urai.

  A kisebb méretű repülőkön kívül más eszközökkel is a magasba repülhetünk, ugyanis egy sétarepülést helikopterrel is lebonyolíthatunk. Akár hárman is megcsodálhatjuk Budapestet a magaslatokból egy R44-es magán helikopter fülkéjéből. Kevesen látták még ilyen szemszögből a Bazilikát vagy a Budai Várnegyedet! Ha pedig valami igazán egyedi, kevesek által ismert járművel ismerkednénk meg, akkor még egy gyrocoper repülésen is részt vehetünk hazánkban. Ez a különös gép egy afféle kereszteződés a repülőgép és a helikopter között: a fülkéje nyitott, akárcsak egy kabrióé, és rendkívül stabilan képes repülni, mivel kialakításának köszönhetően kevésbé van kitéve a légáramlatok hatásainak.


  Tandemugrás kuponnal egy nem mindennapi extrém élményt élhetünk át

  Nehéz ennél extrémebb élmény ajándékot találni, ugyanis egy börgöndi tandemugrás kuponnal egy mozgó repülőből ugorhatunk ki, 4000 méteres magasságból. Ha ismerősei között akadnak igazán bevállalósak, akik mindig is kiszerették volna próbálni a szabadesést, akkor egy ilyen egyedi ajándékkal teljesítheti kívánságukat. Természetesen az extrém jellegtől függetlenül teljes biztonságban zajlik az egész tandemugrás: a teljes biztonsági felszerelés mellett végig ott lesz velünk egy olyan profi tandempilóta, aki már több ezer ilyen ugrást hajtott végre probléma nélkül. Ha pedig meg akarnánk örökíteni az eseményt (és miért ne akarnánk), akkor akár kamerával vagy szelfibottal is zuhanhatunk!


  Mit szólna ahhoz, ha siklóernyőzést kapna ajándékba?

  A tandemugráshoz képest egy fokkal nyugodtabb élményt élhetünk át egy siklóernyő repülés kupon segítségével. A siklóernyőzés ráadásul tapasztalati szinttől függetlenül mindenki számára tud örömöt szerezni: ha még soha nem próbáltuk ki, akkor részt vehetünk egy olyan siklóernyős tanfolyamon, ahol minden alapot elsajátíthatunk, ha pedig már szerezetünk korábban egy kis tapasztalatot, akkor repülhetünk egy profi tandempilóta társaságában, vagy akár teljesen egyedül is.

  Amennyiben valami mással szeretnénk meglepni ismerősünket, akkor egy motoros sárkányrepülést is ajándékba adhatunk neki: valóságos száguldozás ez az egyedi élmény, mivel a 15 m2-es szárnyakkal rendelkező gépezet 100-110 km/h sebességgel is képes menni!


  Hőlégballonos sétarepülés kettesben: egy romantikus élmény ajándék pároknak

  Vannak olyan pillanatok, amikor mindent be szeretnénk vetni, hogy elkápráztassuk kiszemeltünket. Amikor tényleg valami fenomenális élmény ajándékot szeretnénk adni egy születésnap vagy egy évforduló alkalmából, nagy segítséggel tudnak lenni a különféle hőlégballon kuponok. Egy ilyen repülés történhet Budapest, a Balaton, a szekszárdi borvidék, de még Bercel és Győr felett is lebeghetünk édes kettesben. Egy felejthetetlen élmény szerelmeseknek, amelyet mindketten gyengéden őriznek majd a szívülben.  Kedvet kapott ahhoz, hogy közelebb kerüljön a felhőkhöz? Nézze meg, hogy még milyen élményeket élhet át a magaslatokban!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom