• vezetestechnikai-trening-kuponok
    2019. SZEPTEMBER 02.

    Ilyen vezetéstechnikai tréning kuponok közül válogathatunk

    A jó pap holtig tanul! Teljesen mindegy, hogy épp most szereztük meg a jogsit, vagy már megedzett vezetők vagyunk, mindig lehet mit tanulni vagy gyakorolni egy vezetéstechnikai tréningen. Ráadásul élményajándékként is megállják helyüket, hogyha ismerősünket valami hasznosabbal szeretnénk meglepni. Egy ilyen program keretén belül ugyanis saját autóval felfrissítheti majd tudását, vagy megtanulhat különlegesebb, izgalmasabb vezetéstechnikákat is olyan amerikai izomautók volánja mögött, mint a Ford Mustang BOSS 302. Arról nem is beszélve, hogy remek lehetőséget nyújtanak a vezetéstechnikai tréningek ahhoz, hogy felkészüljünk egy élményvezetésre álmaink autójával! Ugyanis miután úgy érezzük, hogy eleget gyakoroltunk, többféle autót is kipróbálhatunk egy élményvezetés kuponnal!

    Vezetéstechnikai tréninget ajándékba adni az egyik leghasznosabb dolog: egy olyan meglepetés, ami egyszerre szórakoztat és fejleszt. Az Élményplázához hasonló oldalak autós vezetéstechnikai tréning kuponjai kiváló lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy kezdőként gyakoroljunk a forgalmi vizsga sikeres teljesítését követően, vagy, hogy a már meglévő tudásunkat csiszoljuk még tökéletesebbre. Ráadásul az ilyen tréningekkel felkészülhetünk arra, hogy a maximumot hozzuk ki abból az élményvezetésből, amit már egy jó ideje kinéztünk magunknak (vagy adott esetben ismerőünknek). Érdemes ezért elgondolkozunk azon, hogy nem segítene-e egy vezetéstechnikai tréning mielőtt élményvezetéssel ajándékoznánk meg saját magunkat vagy szeretteinket.

    A következő kuponok közül tudunk válogatni, ha részt szeretnénk venni egy ilyen „kiképzésen”:


    Vezetéstechnikai tréning kezdőknek.

    Főleg azoknak ajánlott, akik 1 évnél frissebb jogosítvánnyal rendelkeznek. Saját autóval zajló tréning, ami remek lehetőséget ad arra, hogy felmérjük jelenlegi képességeinket, és profi oktatók támogatásával különféle vezetési szituációkat tapasztaljunk. Így könnyebben juthatunk el odáig, hogy teljes uralommal rendelkezzünk autónk felett, és megtanuljuk kezelni a kritikus helyzeteket is. Ráadásul akár nyolcan is részt vehetünk egy ilyen tréningen, úgyhogy akár közös autós élményvezetésként is tekinthetünk erre a programra.


    Vezetéstechnikai tréning a DRX Ringen, Ford Mustang élményvezetéssel egybekötve.

    Afféle „kettő az egyben” csomag, mivel a tréninget követően egy elképesztő teljesítménnyel rendelkező izomautóba ülhetünk. Azoknak ajánlott, akik a tréning után próbára tennék képességeiket egy olyan autóban, ami teljesen eltér a sajátjuktól. A kiskunlacházai reptéren vehetünk részt ezen a vezetéstechnikai tréningen, ahol a DRX Ring, széles professzionális versenypályája fogad majd minket. Így aztán minden feltétel meg lesz adva ahhoz, hogy megbirkózhassunk a 480 lóerős, 5000 cm3-es V8-as motorral rendelkező amerikai izomautóval. Úgyhogy ha valamelyik izomautó rajongó ismerősünknek ajándékba adnánk egy Ford Mustang vezetést, egy ilyen egyedi ajándékkal nehezen tudunk mellélőni.


    Téli vezetéstechnikai tréning kupon.

    Ha mindig is tartottunk a téli útviszonyoktól, vagy ismerünk olyat, aki hasonlóan áll hozzá a zord időjárásban való vezetéshez, akkor ezzel a tréninggel megtörhetjük ezt az átkot.  Megtanulhatjuk, illetve gyakorolhatjuk a hirtelen megcsúszó jármű feletti uralom visszaszerzését, a hegyvidéki vezetést, az alul- és túlkormányozottság kezelését, továbbá a kanyarodás helyes technikáját is. Vezetésnél első a biztonság, és ez télen még inkább igaz, amikor még több dologra kell figyelnünk egyszerre. Ha például tudjuk, hogy barátunk hosszabb utazást tervez télen síelés vagy egyéb terv miatt, akkor sokat segíthet, ha előtte egy ilyen vezetéstechnikai tréninget adunk neki ajándékba.


    Vezetéstechnikai tréning Mercedes Benz Driving Events instruktorokkal.

    A zsámbéki vezetéstechnikai központ európai viszonylatban is az egyik legújabb és legmodernebb tanpályának számít, itt zajlik majd ez a kiképzés. Főleg azoknak ajánljuk ezt a tréninget, akik a tudatosabb, biztonságosabb vezetés mellett a más vezetők által okozott veszélyhelyzeteket is jobban szeretnék kezelni. Ezért többek között azt gyakorolhatjuk, hogy hogyan kerülhetünk ki egy váratlanul felbukkanó akadályt csúszós felületen, de azt is megtanulhatjuk, hogy vészhelyzetben hogyan fékezhetünk egy olyan helyen, ahol oldalanként eltérő tapadási felületet érintenek a kocsi kerekei.


    Intenzív vezetéstechnikai tréning.

    Profi autósoknak ajánljuk, akik tökéletesre szeretnék csiszolni tudásukat, és a legextrémebb helyzetekben is megszeretnék állni a helyüket. Ennek értelmében többek között gyakorolhatjuk a szlalomozást, a hegyvidéki vezetést mind lejtőn, mind hajtűkanyarban, és a kikerülési manőverezést is.


    Amennyiben úgy érzi, hogy még nem rendelkezik elég információval a döntéshez, itt megtalálja az összes vezetéstechnikai tréning kupon részletes leírását.

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom