“2 in 1” – 3 napos Siklóernyős Kedvcsináló program + kedvezményes belépő a tanfolyamra

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest környéke
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

A 3 napos hétvégi program célja, hogy megismerkedjen a siklóernyőzés világával, mely közben rengeteg élménnyel gazdagodhat. Elméleti és gyakorlati részből áll, hogy minél inkább átfogó képet kaphasson a siklóernyőzésről. Első lépcsőként megismerkednek a felszereléssel, majd rövid elméleti foglakozás következik, hogy másnap biztonsággal foghassanak neki a gyakorlásnak. Alapszintű fogásokkal ismerkednek: földi ernyő kezelés, kupolázás, starttechnikák és leszállástechnikák futópróbák keretében. A harmadik napon folytatódik a gyakorlás, melynek során az első (oktatói irányítással és felügyelettel végzett) önálló talajmenti siklás a cél!

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza a partner elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni. Vásárlóink részletes, személyre szóló információkat tartalmazó anyagot kapnak, melyhez pár adatot szükséges elküldeni szolgáltatópartnerünknek a kapcsolatfelvételkor.

Helyszín leírás

A siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport, így döntően az adott nap időjárási viszonyai, széliránya határozza meg, hogy a lehetséges helyszínek közül melyikre esik a választás Budapest 60 km-es körzetében. A pénteki kezdő nap általában a Hármashatár-hegynél van, a második két nap pedig turnustól függően Budapest-környéki helyszíneken, vagy a Fedémesi Oktatóparkban (ott alvással).

Részvételi információk

A Szárnybontogató Napok idejére partnerünk teljes felszerelést biztosít!
Amit ajánlatos magával vinnie:
- kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszú ujjú felső), magasszárú bakancs 
- fényképezőgép, az emlékek megörökítésére 
- elemózsia és innivaló

Kiegészítő információk

Sok emberben felötlik a kétség, amikor a siklóernyőzésről kérdezik. „Kipróbálnám, de nem tudom, hogy aztán akarom-e, merem-e, nekem való-e…?”  Partnerünk 27 év képzési tapasztalattal és profi csapattal azon dolgozik, hogy átadja Önnek a repülés semmihez sem fogható élményét, és mire véget ér a háromnapos szárnybontogatás, a fenti kérdésre egy biztos IGEN legyen a válasz. Amennyiben a Szárnybontogató Napokat követően 1 hónapon belül bejelentkezik a siklóernyős tanfolyamra, annak a kedvcsináló programra befizetett összeg 70%-át is jóváírják.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
Akciós -20%
25.000,- Ft
19.900,- Ft

Másoknak ez is tetszett még