Arthur bácsi öröksége

Válasszon opciót az élményhez:
2 fő
9.900,- Ft
3 - 5 fő
13.500,- Ft
6 fő
15.500,- Ft
  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest, VI. kerület
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

A nagyon gazdag kereskedő nagybácsi örökre eltávozott az élők sorából. Senki sem szerette igazán, mert zsugori és zsémbes volt, még a végrendeletéből is kizárt mindenkit. Eszébe jut, hogy 30 évvel ezelőtt mindenét eladta, hogy egy nagy értékű műtárgyat megvegyen. De vajon mi az? Egy váza vagy talán egy ékszer? Azt soha, senkinek nem árulta el… Testvéreivel beosonnak Arthur bácsi raktárába, hogy megkeressék az ereklyét, de amint belépnek, felfigyelnek rá, hogy elindul egy visszaszámláló, és csupán 60 percük van, különben az ajtó bezárul és örökre csapdába esnek. 60 percük van megtalálni és feltörni Arthur bácsi széfét. Vegyék vissza, ami jár!

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tatalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

Arthur Bácsi irodájában a tematikának megfelelően, igényesen kialakított játékterekben a történethez kapcsolódóan kell kutatni, logikai fejtörőket megoldani. A játékok megoldásához jól jön egy kis közös gondolkodás, csapatmunka, és jókedv.

Részvételi információk

Az élmény a választott létszámú csapat játékát tartalmazza. A játékot egyszerre maximum 6 fő tudja játszani.
Nincsenek félelmetes elemek, sem pedig felnőtt tartalmak, így gyerekes családok számára is kellemes élményt nyújt. A biztos kijutás érdekében 14 év feletti játékosoknak ajánljuk, azonban a szabadulásnak bárki, aki olvasni tud, aktív résztvevője lehet. A program magyarul és angolul is elérhető.

Az élmény vouchere Randi programra nem váltható be.

Kiegészítő információk

Ha szeretné egy izgalmas helyen megtartani a legénybúcsúját, lánybúcsúját, céges csapatépítőt, de akár a legjobb barátja szülinapját, itt ez is megoldható! A szabadulás alkalmával, előre egyeztetett igény szerint elrejthetnek ajándékokat, személyes tárgyakat a szabadulószobákban. Egy pörgős játék után pedig további 45 perc programidőre kiadják a szobát, ahol megpihenhetnek egy kicsit; némi nassolnivalóval, pezsgős koccintással. Erről minden esetben a szolgáltató partnerrel szükséges egyeztetni a voucher megvásárlását követően.

Nyugodt szívvel ajánljuk 2 fős csapatoknak is, így ideális randi programként is szolgálhatnak gyertyafényes szabadulással. Ráadásul a végén egy közös fotót is készítenek, melyet a helyszínen kézhez is kaphatnak.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
9.900,- Ft-tól

Másoknak ez is tetszett még