Élményt szeretnél adni a munkatársaknak vagy szórakoztató csapatépítő eseménnyel növelnéd az elégedettséget és a lojalitást? A kézzel dagasztástól kezdve az élménysütésen és élményvacsorákon keresztül, a pizzás kvízeken át ível a lehetőségek tárháza 6-12 fő között.
Az oktatást Preyer György tartja, aki a közel 200 éves Dallagiovanna malom hivatalos magyarországi trénere, az idén megjelenő Pizzaalkímia könyv szerzője és a Vegazzi Specialty Pizzeria tulajdonosa.
Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot szükséges egyeztetni. A workshop előtt két nappal a részvételi jog átruházható és egyszeri alkalommal a részvétel eltolható egy másik workshopra. Amennyiben két napon belül történik a lemondás, úgy az élmény voucherét a szolgáltató partnerünk felhasználtnak tekinti.
Az élmény Budapest VI. kerületében vehető igénybe
A voucher a kiválasztott létszámmal tartalmazza az alábbiakat:
A csapatépítő menete:
- bemelegítő pizzatörténelmi kvíz
- dagasztás kézzel
- formázás és bucizás technikák
(A közösen elkészített bucikat elrakjuk, hiszen ezeket hazaviszitek és otthon sütitek ki.)
- előre előkészített bucik nyújtása és feltétezése
- sütés többféle sütőben
Közös pizza-vacsora az általad sütött pizzával és üdítővel. A csapatépítő ideje alatt a korlátlan víz, szörp illetve kávé fogyasztást a partnerünk biztosítja.
A részvételi díj tartalmazza a gyakorlótésztákat az eseményen, 2 db általad elkészített bucit hazavitelre, közös pizza-vacsorát, italfogyasztást és egy részletes pizzasütési útmutatót a workshopon elhangzottakkal.
A képzés időtartama: 3 óra