Dunai Városnézés Yachttal

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínBudapest
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Fedezzék fel Budapest nevezetességeit egy motoros yacht-tal! Európa egyik legfestőibb fekvésű fővárosa legszebb arcát a Duna felől mutatja meg a látogatóknak. Első alkalommal járnak Budapesten, vagy akár évek óta a fővárosban élnek? A Duna felől nézve mindkét esetben úgy érezhetik, különlegesen szép, ismeretlenül izgalmas és új kép tárul Önök elé. A program során behajózzák a legszebb helyeket, mindeközben érdekes és hasznos információkat tudhatnak meg a város történelméről, látható nevezetességeiről és elkészíthetik legszebb fényképeiket, legyen az akár tájkép, csoportkép vagy egy jól sikerült szelfi!

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

Az élményhajózás a város több kikötőjéből is elérhető.

Részvételi információk

Az élmény vouchere maximum 8 fő 1 órás hajózását, továbbá a hajó bérleti díját, a személyzet költségét, az üzemanyagot, az utasbiztosítást, fedélzeti ellátást (üdítő italok, snackek) és a kikötői díjakat tartalmazza! Ételek és alkoholos italok külön térítés ellenében kérhetők.

Kiegészítő információk

Két yacht is rendelkezésükre áll, melyek közül kiválaszthatják az Önöknek tetszőt. A Crownline 270 CR az egyik legkedveltebb típusú motoros yacht (cruiser), amely a nagyon dinamikusan fejlődő és világszerte ismert hajóépítő műhelyben, az USA-ban található CROWNLINE gyárban készült. A 9 méter hosszúságú cruiser-t egy 300 lóerős, közel 6 literes V8-as MerCruiser motor hajtja, akár 75 km/óra sebességgel. A fedélzeten kétszemélyes „flip-up” kormányosi ülést, fedélzeti étkezőasztalt, valamint tágas és kényelmes ülőhely-kialakításokat, kanapékat találnak. Az orrfedélzeten puha napozóágy fogadja a nap szerelmeseit. Az utazás biztonságát számítógépes navigációs műszereink, GPS berendezés, valamint rádió kapcsolatot biztosító VHF készülék is biztosítja. A Crowline 240 EX pedig 300 lóerővel és 90km/óra maximális sebességgel várja az élményhajózás szerelmeseit.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
Akciós -20%
99.900,- Ft
79.900,- Ft

Másoknak ez is tetszett még