Fertő táj „Grand Bike Tour” - 2 napos eBike-túra

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínFertőd
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható2021.08.20

Élmény leírása

Fedezze fel Magyarország rejtett kincseit! Egyedi, elektromos kerékpárok segítségével, könnyedén, erőlködés nélkül járhatja be ezt a csodálatos régiót. A Fertő-táj elrejti értékeit az avatatlan látogató előtt, ám a két napos túrán feltárulnak a táj apró csodái. Kiderül, hogy miért lett világörökség a Fertő-táj.

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Választható időpontok: 
2021. augusztus 20-21.

Részvételi információk

Az élmény 1 fő 2 napos túráját tartalmazza, melybe beletartozik az elektromos kerékpár bérlése, túravezetés és szervezés. Minimum 14 éves életkor, minimum 150 cm magasság szükséges a túrán való részvételhez. 18 év alatti résztvevők csak nagykorú kísérővel vehetnek részt a túrákon.
A részvételi díj nem tartalmazza az utazást az indulási pontra, a szállást, az étkezéseket és a belépők árát.

Kiegészítő információk

Program:
1. nap (kb. 60 km): Indulás Fertődről,  az első megálló, az osztrák-magyar határt átlépve Podersdorf a Fertő tó keleti partjának legjelentősebb turistacélpontja. Következő állomás Gols – település a helyi borkultúra központja így a Szigethy pezsgőgyárba látogatnak. ahol a bemutatót követően egy kis kóstolásra is lehetőség nyílik. Innen már csak a mai utolsó szakasz van hátra Neusiedl am See-ig: itt a szállásuk elfoglalása előtt megismerkednek a várossal és ismét részük lehet egy borkóstolóban.
2. nap (kb. 60 km): A bőséges reggelit követően, Nyulas (Jois) felé veszik az irányt, a hangulatos, gyümölcs- és szőlőtermesztésből élő falu mellett elhaladva Winden am See-be (Sásony) tekernek, majd a falutól eltávolodva megállunk a híres Medvebarlangnál. Innen hangulatosabbnál hangulatosabb településeken haladunk keresztül: Purbach,  Donnerskirchen, Rust és Mörbisch. Rövid tekeréssel átlépik a határt és megérkeznek Fertőrákosra, ahol megállnak a Mithras szentélynél: ez a római kori Napisten templom. Tesznek még egy kitérőt a Luka pincészethez, majd Hegykőn tartanak egy pihenőt a Mariska Néni háza kerékpáros központjában, mielőtt visszaérkeznek kiindulópontjukra.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
50.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még