Hőlégballonos Sétarepülés Nyugat-Balaton felett

Válasszon opciót az élményhez:
Felnőtt Jegy
49.000,- Ft
Gyerek jegy
34.000,- Ft
  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínKeszthely-kertváros
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

Álmodozott már a hőlégballonozásról? Most az ország legbiztonságosabb és legnagyobb ballonjával repülhet több mint 1000 méter magasan, sőt még a felállításában is részt vehet. A repülés során csodás kilátás nyílik a Balatonra, a tanúhegyekre, a Hévízi-tóra, a Kis-Balaton vadregényes mocsaraira és a lankás zalai dombokra, szőlőkre. A program alatt szebbnél szebb fotókat és videókat készíthet, így téve még emlékezetesebbé az élményt. Leszálláskor pedig a földi személyzet behűtött pezsgővel várja, hogy az ilyenkor elengedhetetlen avatási ceremóniában részesüljön, melyről még egy oklevelet is kiállítanak Önnek.

Időpontegyeztetés

​Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni. A voucher április 1. és október 31. között bármikor felhasználható.

Helyszín leírás

A starthely Keszthely-Kertvárosban van, ahova a találkozási ponttól (Hévíz 20 km-es körzetében) gépkocsival szállítják az utasokat. A repült távolságot és irányt a szél határozza meg, mely általában a Balaton vagy a Kis-Balaton, de gyakori még a Balaton-felvidék, Sümeg és Tapolca.

Részvételi információk

A voucher a kiválasztott felnőtt vagy gyerek jegy (6 éves és 14 éves kor között) 1 fő 3 kb. órás élményét tartalmazza, melyből a repülési idő kb. 1 óra. A programra kényelmes, sportos ruházatot javaslunk. A helyszínen egy speciális perspektívából készítenek HD videófelvételt, mely külön megvásárolható.

Kiegészítő információk

Az élmény áprilistól - októberig ( időjárástól függően ) minden nap elérhető. Több mint 34 éves tapasztalattal rendelkező, főállású, oktatói minősítésű és kereskedelmi jogosultsággal bíró pilóták várják, akik a világ legjobbjai közé tartoznak. Ballonnal nem szállíthatók: 6 évesnél fiatalabb gyermekek, súlyosan mozgáskorlátozott személyek, 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett vagy krónikus gerincbántalmakkal küzdő személyek, várandós hölgyek (3 hónap felett), kerekesszékkel közlekedő személyek.
​Javasolt ruházat: hosszú nadrág, zárt cipő, póló, elő és utószezonban dzseki.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
34.000,- Ft-tól

Másoknak ez is tetszett még