Lesd el a csokoládékészítés rejtelmeit valódi mesterektől, egy kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében, ahol elkészítheted álmai bonbonjait. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amelyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.
A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a fortélyokat és bonbont öntenek, díszítenek, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a bonbonokat. Megismerkednek a csokifajtákkal és megkóstolják őket. Megtanulják mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé. Betekintést nyernek a csoki történelmébe. A program végén mindenki ízletes bonbonokkal és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.
A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre hétköznap és hétvégén is, melyek megtalálhatóak szolgáltató partnerünk honlapján. Célszerű 3-4 héttel előbb lefoglalni a tervezett időpontot, főleg az október-december közötti időszakban, olyankor nagyon gyorsan telítődnek a csoportok.
Kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében lehet a fantáziát és a kreativitást szabadon engedni, ahol a legmodernebb felszerelések és prémium minőségű belga csokoládé alapanyagok állnak rendelkezésre.
Az élmény vouchere 1 fő 3 órás kurzusát tartalmazza alacsony létszámú csoportban. Minimum korhatár: 16 év (kivételt képeznek az ügyes kezű, cukrász érdelődésű fiatalok).
A gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat jellemzi. A kurzus magyar mellett angol és német nyelven is elérhető.
Laktózérzékenyek, vegánok, valamint fogyókúrázók is igénybe vehetik. Jelentkezéskor az ilyen igényt szükséges jelezni. A tanfolyamom elhangzottakról részletes jegyztetet adnak, így jegyzetelnie sem kell.