Itt megtanulod, hogyan készül a csirkepaprikás galuskával, ahogy a nagymamák készítik! Mindeközben házi pálinkát kóstolhatsz, kikerekítve a magyaros életérzést. Erre a hagyományőrző kurzusra Téged is várnak szeretettel, ha érdekel a magyaros fogások elkészítésének minden apró fortélya. Ajánljuk a pálinka, a paprika és a tejfölös ételek szerelmeseinek, cégeknek és csapatoknak, kicsiknek és nagyoknak. Minden fogást friss, adalékanyagoktól és mesterséges hozzávalóktól mentes alapanyagokból készítetek el. Beszéltek a magyar konyha hagyományairól és megosztjátok egymással sokszínű ételkészítési és étkezési szokásaitokat. A kurzus végén pedig közösen elfogyasztjátok az elkészített fogásokat.
A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre, így a vásárlást követően partnerünkkel szükséges időpontot egyeztetni az élmény voucheren szereplő elérhetőségen.
Az élményfőzés helyszíne Budapest, I. kerület.
Az élmény vouchere 1 fő kb. 3,5 órás főzőkurzusát tartalmazza kis létszámú, csoportos órán. A kurzusok hétköznap 18 órakor, hétvégén 11 és 17 órakor kezdődnek.
Ízelítő a kurzus repertoárjából:
- Jókai bableves
- Csirke paprikás galuskával
- Hortobágyi húsos palacsinta, gazdag, szaftos töltelékkel
- Friss, ropogós házi kovászos kenyér
- Magyaros kifli
- Vajköpülés nagymamásan
- Tejfölt házilag
- Gundel palacsinta, dióval és csokoládéöntettel
- Fütyülős vagy dalolós pálinka kóstoló