MountainCart Túra OffRoad Terepen

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínMátrafüred
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

A mountaincart egy új fejlesztésű mókás eszköz, ami lehetõvé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs. A kényelmes ülés és az egyszerű irányíthatóság miatt szinte csak a száguldásra kell koncentrálnia a résztvevőnek, így igazán egyedi élményben lehet része. A 7 km hosszú offroad erdei pályán nem mindennapi élmény egy ilyen extrém járművel falni a kilómétereket.

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.

Helyszín leírás

Az extrém downhill pálya mely a Kékes aljától Mátrafüredig tart 7 km hosszú, és 530 méter az indulási és érkezési pont szintkülömbsége. A  2-6 méter széles pálya Magyarország első Downhill pályája.

Részvételi információk

A program ideje 1,5-2 óra és a résztvevõket minden esetben túravezetõ kíséri, aki a rollerezés rejtelmeibe is beavatja az érdeklődőket. A szállítás létszámtól függően kisbusszal, vagy személygépkocsival történik a bázisáról. Kérjük, hogy a túraindulások előtt már 15 perccel érkezzenek meg. A túra izgalmas, de egyben biztonságos is, hiszen teljes védőfelszerelést  biztosítanak a helyszínen. Az élmény 1 fő mountaincart-ozását tartalmazza. Súlyhatár: 120 kg. 12 év felett javasolt. Az ár nem tartalmazza az erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat, ennek összege 999.- Ft/fő/nap, mely a helyszínen fizetendő és és az aznap igénybe vett összes szolgáltatásra érvényes.

Kiegészítő információk

Végig lejtő és outdoor kaland várja, mivel a mountaincart fékei nem egyszerre működnek, külön a balt és külön a jobbat tudja használni, ezért a trükkök és farolások tárháza kifogyhatatlan variációs lehetőségeket tartogat a vadonban.

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
10.159,- Ft

Másoknak ez is tetszett még