Tanulja meg otthona kényelmében a sushi készítés fortélyait! A gyakorlat orientált tananyagot olyan szemlélettel állították össze, hogy nem szakmai körülmények között is helyt tudjon állni és megismerhesse a szükséges elméleti részeket is. A teljesen kezdőtől a haladóig, mindenki számára hasznos tudást ad. Azt feltételezve készítették el a tanfolyamot, hogy még nem is láttak sushit, így mindenki számára érthetőek lesznek a tanultak. Abszolút a 0-ról indul, ami hamar haladó szintre kerül. A végére, otthoni környezethez képest, profi szintig is eljuthat!
Regisztrációt követve, hozzáférést kap az online felülethez, amit bárhol és bármikor el tud érni. Itt kapja meg a tananyagokat és feladatokat, amiket követve tud fejlődni.
– sushi típusok ismertetése
– eszközök ismertetése, használata
– miso leves készítés
– zöldségek, halak feldolgozása, tárolása
– tamago készítés
– valódi sushi rizs készítése
– sushi készítés (az “összes” népszerű típus)
– sashimi készítés
– tálalás
– fogyasztási etikett
– esettanulmányok