Friss tésztát készíteni az alapoktól különleges és kreatív munka, melynek fortélyait bárki könnyen elsajátíthatja, hiszen nem kell hozzá semmi több csak tojás, liszt, meg egy kis kézügyesség. Tanuld meg a tradicionális olasz „pasta fresca” azaz friss házi tészta készítésének technikáit a kézi gyúrástól, nyújtáson át a formázásig, majd sajátítsd el a modern konyhákban egyre gyakrabban bevetett tésztanyújtó gép használatának a praktikáit is.
A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre, így a vásárlást követően partnerünkkel szükséges időpontot egyeztetni az élmény voucheren szereplő elérhetőségen.
Az élményfőzés helyszíne Budapest, I. kerület.
Az élmény vouchere 1 fő kb. 3-3,5 órás főzőkurzusát tartalmazza kis létszámú, csoportos órán. A kurzusok hétköznap 18 órakor, hétvégén 11 és 17 órakor kezdődnek.
Ízelítő a kurzus repertoárjából:
Friss házi tészták:
- Diós gorgonzolával töltött tortellini
- Ricottával töltött ravioli
- Fetuccine/Tagliatelle tészták
- Spaghetti
- Cavatelli
Szószok:
- Tradícionális paradicsomszósz
- Pesto rosso
- Tejszínes laskagombás szósz
- All’olio