SSI Tökéletes Lebegés | Perfect Buoyancy

  • /svg/map-pin-icon Created with Sketch. HelyszínTöbb Helyszín
  • /svg/calendar-icon Created with Sketch. Felhasználható12 hónapig

Élmény leírása

A tanfolyam segítségével fejlesztheti tudását, maximalizálhatja búvár képességeit, hogy komfortosabban érezze magát a víz alatt és többet ki tudjon hozni a saját felszereléséből.  A tanfolyam fő célja, hogy kontrolálni tudja lebegését. Ez jól jöhet például roncsmerüléskor, üregben vagy akár sekély vízben, a korallok közelében is. A tanfolyam során védett vízben megmutatják,hogy miként használja a búvár felszerelést illetve a nyomás és a térfogat összefüggéseit a gyakorlatban, melyet fontos megérteni a tökéletes lebegés elsajátításához. A tanfolyam elvégzésével SSI Perfect Buoyancy Specialitás végzettséget kap.

Időpontegyeztetés

A tanfolyamok előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre, így a vásárlást követően érdemes partnerünkkel időpontot egyeztetni az élmény voucheren szereplő elérhetőségeken.

Részvételi információk

Az élmény vouchere 1 fő SSI tökéletes lebegés tanfolyamát tartalmazza. A tanfolyamon való részvétel feltétele a kezdő búvár tanfolyam (open water diver) megléte, a 10 éves életkor, magabiztos úszás tudás, megfelelő erőnlét, kiváló egészségügyi állapot (orvosi igazolás szükséges).

Kiegészítő információk

A voucher tartalmazza: 
- Online tananyagot
- Elméleti oktatást a budapesti (XIX. kerületi) oktatóhelységben, ahol a tananyagban olvasottakat kiegészítik az eddig tanultakat átismételik
- Védett-vízi oktatást az Aquaworld Resort-ban (Budapest IV. kerület) , ahol a már megtanult gyakorlatokat átismételjik, ezzel a tudását tökéletesítik
-  A védett-vízi oktatás idejére teljes felszerelést (Azonban kényelmi és higiéniai okokból javasolják minimum az ABC szett megvásárlását, mely tartalmazza a maszkot, légzőcsővet és az uszonyt). Ezek a felszerelések akkor is használhatóak, ha nem búvárkodik, hanem csak nyaralás közben snorkelezni kíván, hogy megszemlélhesse a víz alatti életet a felszínről. Felszerelés vásárláshoz 10%-os kedvezmény kártyát biztosítanak Magyarország legnagyobb búváráruházába.
- A tanfolyam elvégzése után SSI Perfect Buoyancy online kártyát kap

  • Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Segítsünk a döntésben?
Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek munkaidőben ügyfélszolgálatunkon.
(H-P - 8:00 - 16:00)

Átvételi módok
  • /svg/print-icon Created with Sketch. Letöltés és nyomtatás
  • /svg/office-icon Created with Sketch. Személyesen az irodában
  • GLS pont átvétel
  • /svg/delivery-icon Created with Sketch. Futárszolgálat
Fizetési módok
  • /svg/bankcard-icon Created with Sketch. Bankkártya
  • /svg/transfer-money-icon Created with Sketch. Banki átutalás
  • /svg/cash-icon Created with Sketch. Készpénz

Megosztás
39.000,- Ft

Másoknak ez is tetszett még