• elmeny-ajandek-unnepekre-karacsonyra
    2020. DECEMBER 06.

    Élmény ajándékok az ünnepekre: mit érdemes választani?

    Ismét eltelt egy év, és közelednek a karácsonyi ünnepek. Még ha jelenleg nehezebb időket is élünk a koronavírus járvány miatt, az online vásárlás előnyeit kihasználva 2020-ban is biztonságosan gondoskodhatunk az ünnepi bevásárlásról.  Amennyiben inspirációhiányban szenved, és nem biztos abban, hogy mivel szerezhetne örömöt a családtagoknak és közeli barátoknak, akkor ez a cikk Önnek szól!
    Élményt ajándékba adni még mindig az egyik legszebb dolog, amivel meglephetjük szeretteinket karácsonyra: íme egy pár javaslat az Élménypláza széles kuponkínálatából!

    Azoknak, akik kipróbálnák milyen pilótának lenni: Boieng 737 repülőgép szimulátor kupon

    Ha ismerőse mindig is arról álmodozott, hogy milyen lehet a világ eddigi legnagyobb utasszállító gépének a fülkéjében átvenni az irányítást kapitányként, akkor ezzel az élmény ajándékkal garantáltan nagy örömöt fog neki szerezni az ünnepekre!

    Ennek a programnak keretein belül pilótaként kell majd helytállnia a szerencsés ajándékozottnak. Gyakorlatilag egy hatalmas virtuális világ felett repülhet majd, megcsodálhatja akár a kivilágított Eiffel tornyot is, de a leszállásnál már jobban oda kell figyelnie. A világ legrövidebb kifutóin is próbára teheti majd a képességeit a bátor pilóta, legyen szó az Alpokban rejtőzködő Innsbruckról, vagy Saint Maartenről!


    Azoknak, akik a legextrémebb élmény ajándéknak örülnének: tandemugrás kupon

    Ha az adrenalinvadász barátjának a kedvében szeretne járni, akkor ennél durvább programot nehezen tudna találni neki: lepje meg egy olyan karácsonyi élmény ajándékkal az ünnepekre, amire garantáltan örökké fog emlékezni!

    Akár hiszi, akár nem, a börgöndi reptéren zajló program keretein belül egy 4000 méter magasra repülő gépből kell majd kiugrania a hihetetlenül bátor ajándékozottnak. Közel egy perces szabadesést követően nyitja majd ki az ejtőernyőt az őt kísérő tapasztalt tandempilóta, aki már több ezer ilyen biztonságos ugráson túl van! Az eseményről egyébként kamerás felvétel is készül, csak hogy meg legyen örökítve az utókornak ez az extrém élmény ajándék!


    Azoknak, akik nagy társasággal szeretnének szórakozni: buborékfoci kupon

    Ha a jövőben olyan társasági eseményt szeretne szervezni, amin akár egy 20 fős csapat is gond nélkül részt vehet, akkor egy ilyen karácsonyi élmény ajándékkal nehéz lenne mellé nyúlni. A buborékfoci egy olyan program, ami garantáltan nagy mosolyt csal minden résztvevőnek (és nézőnek) az arcára!

    A buborékfoci csakis az önfeledt szórakozásról szól: gyakorlatilag ugyanolyan, mint a foci, azzal a pár kivétellel, hogy itt a játékosoknak szinte az egész testét egy hatalmas buborék borítja, amiből csak a lábuk lóg ki, és egyáltalán nem számít szabálytalanságnak, ha megpróbálják egymást fellökni. Mivel mindenkit véd a buborék, ilyenkor csak szimplán odébb „pattognak” majd a csapattagok!


    Azoknak, akik különleges romantikázásra vágynak: hőlégballonos sétarepülés kupon

    Ha valami igazán különleges élmény ajándékkal szeretné meglepni a kedvesét az ünnepekre, akkor tegyen a karácsonyfa alá egy ilyen kupont!

    A sétarepülés történhet Budapest felett, de olyan kupont is választhat, amivel hazánk egyik legszebb borvidéke felett is lebeghetnek. Körülbelül 50 és 1200 méter között változhat majd a program alatt a repülés magassága, és rengeteg lehetőségük lesz megcsodálni Magyarország szépségét egy nem mindennapi szemszögből. Lepje meg párját egy kis különleges romantikázással, és tervezzék meg közösen, hogy mikor veszik az irányt az ég felé!


    Azoknak, akiknek a sportkocsik jelentenek mindent: élményvezetés kupon

    Száguldozás Ferrarival vagy Dodge Challenger Hellcat-tel? Egy élményvezetés kupon egy sport- és versenykocsi rajongó számára minden bizonnyal tökéletes ajándék lesz a fa alatt!

    Bőven lesz miből válogatnia, úgyhogy nagy valószínűséggel meg fogja találni az ajándékozott kedvenc járgányát: a sportautókon kívül amerikai izomautókkal, rally és forma versenyautókkal, és még óriás Monster Truck-okkal is próbára teheti majd képességeit a szerencsés résztvevő!

    Ha pedig nem biztos benne, hogy melyik „bestiának” örülne a leginkább az ismerőse, akkor érdemes az Élménypláza ajándékcsomagjai közül is válogatnia, ahol a kupon megvásárlásával több választási lehetőséget is biztosíthat majd neki!


    Azoknak, akik luxus kényeztetésre vágynak: különleges wellness kuponok

    Egy nagy közönségkedvenc, amivel nehéz mellé lőni: ki ne örülne ennek az élmény ajándéknak karácsonyra? Az ünnepek a pihenésről is szólnak, és Magyarország wellness szállodái bőven biztosítanak majd erre lehetőségeket.

    Akár Budapesten, akár hazánk más területén szeretne jó wellness hotelt találni, az Élménypláza kuponjaival ezt jóval egyszerűbben megteheti. Ráadásul a legtöbb kupon több wellness lehetőséget is egybefoglal, így még több választási lehetősége is lesz az ajándékozottnak!


    Ha úgy érzi, hogy az említett javaslatokon kívül még további karácsonyi ajándék ötletet keresne, akkor gond egy szál se: az Élménypláza weboldalán még rengeteg egyéb élmény ajándékot találhat az ünnepekre!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választása természet...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat, ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szere...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
A GLS és az Express One futárszolgálat 2 munkanapon belül vállalja megrendelt csomagod kiszállítá...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom