• élményautózás pályán
    2023. JÚNIUS 07.

    Élményautózás nem csak ajándékba

    Számos ajándék közül választhatsz, ha különleges élményt szeretnél nyújtani szeretteidnek. Azonban ha olyan ajándékot keresel, amely valóban rendkívüli, és olyan élményt nyújt, amire még sokáig emlékezni fognak, akkor az élményautózás a tökéletes választás. Mutatjuk, miért.

    Számos ajándék közül választhatsz, ha különleges élményt szeretnél nyújtani szeretteidnek. Azonban ha olyan ajándékot keresel, amely valóban rendkívüli, és olyan élményt nyújt, amire még sokáig emlékezni fognak, akkor az élményautózás a tökéletes választás. Hidd el nekünk, egy igazi autórajongó vagy egy „hétköznapi sofőr” is egyaránt élvezni fogja a száguldás szabadságát. Tudod, ha valaki beülhet egy különleges, szuper járgány volánja mögé, legyen szó nőről vagy férfiról, biztos, hogy le lesz nyűgözve az élménytől.


    Mit kell tudnod az élményautózásról?

    Egy igazán jó élményautózás során nem szimulátorokba, hanem valódi autókba ülhetünk be, amelyek nemcsak a sebesség, hanem a luxus és az erő megtestesítői is. Az élményautózás érzése olyan, mintha a világ legnagyobb játszótérére kerülnénk, ahol a gázpedál lenyomásával minden fölött mi vesszük át az uralmat.

    Az élményvezetés során számos különleges autómodellt ismerhetünk meg, amelyekre talán soha nem lenne lehetőségünk, de amelyek garantáltan megdobják a pulzusunkat.

    Itt van például a sportautók királya, a híresen gyors és elegáns Ferrari. De ilyen ikonikus modell a Lamborghini Huracán, minden autórajongó álma, vagy a Dodge Challenger HellCat, amelyről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ez a vérbeli amerikai modell nem véletlenül Vin Diesel kedvence a Halálos Iramban c. filmben. Olyan élményben lehet részetek vele, ami még Európában is egyedülálló! Most egyszerre többen is kipróbálhatjátok.

    élményautozás dodge

    De nem csak ez a modell varázsolhat el bennünket, hanem a McLaren is, amely a legmodernebb technológiát ötvözi a dizájnnnal. Ez az autó lenyűgöző megjelenése mellett lenyűgöző vezetési élményt is nyújt. Benne ülve érezhetjük az autó mérnöki kifinomultságát, miközben végigszáguldunk a kanyarokon és a pálya egyenes szakaszain. A McLaren igazi csoda.

    Azoknak viszont, akik szeretik a klasszikus stílust és a vagányságot, ott a legendás Ford Mustang. Ennek az ikonikus amerikai autónak minden szegletéből árad a stílus és a kalandvágy. A Mustang nyers erejével és robosztus külsejével azonnal magával ragadja a vezetőjét. Ahogy a gázpedált lenyomjuk, az autó hatalmas ereje azonnal megmozgatja a szívünket is. Olyan érzésünk lesz tőle, mintha egy száguldó bika hátán vágtatnánk. A Mustang ereje és karizmája eddig még mindenkit lenyűgözött, aki csak egyszer is beleült már. Igazi időutazás vár rád, ha te is kipróbálod.

    Természetesen rengeteg más modell közül válogathatsz, érdemes mindegyiket megnézned a kínálatunkban. Most szólunk, nem lesz egyszerű dönteni.

    élményautózás off-road terepen

    Hol lehet részünk élményautózásban?

    Az élményautózáshoz természetesen különleges pályák is társulnak, ahol a versenypályák, az off-road terepek vagy más kiépített nyomvonalak adnak otthont a sebességnek és az izgalomnak. Hungaroring, M-Ring, DRX Ring, Euroring. Melyiken szeretnéd kipróbálni magad?

    Képzeld csak el, amint épp beveszed a kanyart, a gumik nyomán füstfelhő támad, és te csak száguldasz tovább. Egy igazi versenypályán, ahol a pályák ívei és kanyarjai teszik izgalmassá az élményt, mindig van lehetőség arra is, hogy „időmérőzz” a barátaiddal. Ki tudja, talán egy ilyen versenyfutam közben fedezed fel magadban az új bajnokot!

    Ha pedig az off-road kalandok híve vagy, akkor a terepjárópályák lesznek a te világod. Itt nincsenek határok vagy korlátok, csak te és a természet. Keresztülhajthatsz folyókon, átugorhatsz domboldalakat és a legvadabb terepeken teheted próbára a tudásodat. Az off-road élményautózás olyan szabadságot ad, ahol felszabadíthatod az"autóőrült" oldaladat.

    Kínálatunkban azonban megtalálhatod a quadozást, a BigFoot Monster Truck vezetést, gokartozhatsz, driftelhetsz, de motorokon is száguldozhatsz!

    Hungaroring élményautózás

    Ne gondolkozz sokáig, ajándékozz élményautózást!

    Biztos lehetsz benne, hogy az élményvezetés valóban különleges ajándék lehet bárki számára, mert ez nem csak egy egyszerű vezetési élmény: igazi kaland és kikapcsolódás a mindennapokból. Akár neked, akár egy autórajongó barátodnak, szerelmednek, vagy éppenséggel apukádnak szeretnél meglepetést okozni, az élményvezetés garantáltan mosolyt csal majd az arcotokra. Sőt! Ha tehát valami igazán különleges ajándékon töröd a fejed, válassz élményvezetéseink közül. Itt minden infót megtalálsz.

    Ahogy az oldalon is olvashatod, élményvezetés szolgáltatásunk keretein belül egyedi versenyautók és extrém járgányok között válogathatnak a lóerők és a száguldás megszállottjai. Legyen szó szupersportautókról, versenyautókról, amerikai izomautókról vagy legendás rally versenyautókról, webáruházunkban mindegyik megtalálható. Benzingőzös, gumifüstös élményautózás - tartalmas időtöltés pénztárcabarát áron! Lepd meg egy autórajongó ismerősöd egy felejthetetlen élményvezetéssel!

    Ha további tippjeink is érdekelnek, és még több inspirációra vágysz, nézz körül a teljes weboldalon és kövess bennünket a Facebook-oldalunkon is.

    ÉlményPláza csapata

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom