• Élménylövészet ajándékba nő
    2023. JÚLIUS 26.

    Élménylövészet – Legyél te is filmsztár!

    Az élménylövészet nálunk nemcsak a filmekből ismert dolgokat hozza el számodra, hanem lehetőséget ad arra is, hogy valóságos kalandokat élj át. Legyen szó akciófilmekből merített csomagokról vagy más izgalmas lehetőségekről, az élménylövészet ajándékba vagy saját élményként is garantáltan felejthetetlen pillanatokat nyújt. Nézd meg kínálatunkat!

    A legtöbben imádjuk az izgalmas filmeket, amelyek tele vannak akciódús jelenetekkel. Amikor a sztárok a vásznon lenyűgöző fegyverekkel küzdenek és mesterien céloznak egy-egy célpontra, biztosan keletkezik bennünk egyfajta izgalom. Mit szólnál hozzá, ha megadnánk neked a lehetőséget, hogy te is átélhesd ezeket az adrenalintól fűtött pillanatokat a valóságban? Az élménylövészet egy olyan lehetőség, amelynek köszönhetően a valóságban is átélheted a filmekből és videojátékokból ismerős jeleneteket.

    Oldalunkon számos csomag közül választhatsz, és most itt is van a lehetőség, hogy megismerd filmekre alapuló élménylövészeteink csábító ajánlatait. Bizony, mindegyik lehetőség filmekből inspirálódott, úgyhogy készülj fel! Most te jössz, hogy főszereplő legyél a saját lövészeti kalandjaidban!

    Élménylövészet mindenkinek

    Élménylövészet – Filmes csomagok

    • Mr. és Mrs. Smith Csomag: Mint a híres film címében is szerepel, itt te is megtapasztalhatod, milyen érzés egy igazi fegyverrel a kezedben harcolni a párod oldalán. Érezd úgy magad, mint egy profi ügynök: dolgozzatok össze, finomítsátok a célzási technikátokat, gyakoroljátok a koordinációt, hogy legyőzzétek a kihívásokat. 140 lövéssel!
    • Halálos Fegyver Csomag: Nem csak filmekben találkozhatunk a Halálos Fegyver duóval, most Te is kézbe veheted ezt az ikonikus párost. Ragadj egy Beretta 92FS pisztolyt vagy egy Smith & Wesson 686 revolvert, és érezd a vérpezsdítő pillanatokat, amint belevetitek magatokat a halálos kalandokba.
    • Terminátor Csomag: Lépj a Terminátor világába és legyél Te is állig felfegyverkezett T-800-as modell. Tapasztald meg a fegyverek erejét, ahogy meghúzod a ravaszt egy UZI géppisztolynál vagy a Colt Python és a Desert Eagle kézifegyvereknél. Az élmény garantáltan elvarázsol, és bebizonyítja, hogy benned is ott lapul egy igazi címben szereplő hős.
    • Mátrix Csomag: Fedezd fel a Mátrixot és ismerd meg Neo és Morpheus életét testközelből. Próbáld ki a kompakt VZ 61 Scorpion géppisztolyt és a legendás Heckler & Koch MP5K-t. Érezni fogod az erőt.
    • John Wick Csomag: Ha valaha is álmodoztál arról, hogy John Wick bőrébe bújhatsz, most itt a lehetőség, hogy kipróbáld az általa használt ikonikus fegyvereket. Vegyél kézbe hat pisztolyt, két revolvert, egy géppisztolyt, egy gépkarabélyt, egy shotgun-t és egy mesterlövész puskát, és érezd a páratlan önbizalmat és azt a tudást, amelyet ennek köszönhetően meg fogsz tapasztalni. Csoda lesz.

    És ez még nem is az összes film, amelynek hőse lehetsz velünk! Láthatod, az élménylövészet csomag különleges és felejthetetlen élményajándék. Megadja a lehetőségét annak, hogy kilépjünk a mindennapokból, és átéljünk valami teljesen újat és izgalmasat. Az élménylövészet során valóságos fegyvereket használunk, és megismerhetjük a lövészet mint sport izgalmát és kihívásait is. Az élménylövészet ugyanakkor segít fejleszteni a koncentrációt és a koordinációt, türelemre tanít, amire mindenkinek szüksége van az életben. Ha ajándékba szánod, az ajándékozottnak lehetősége van választani a különböző csomagok közül, ha te nem tudnál, így szeretted biztosan olyan élményt kap, amely igazán megfelel az érdeklődésének és vágyainak. Ebben az esetben érdemes élned élménykártya-csomagjainkkal (lsd. lejjebb.)

    Élménylövészet során férfi és nő sétál

    Élménylövészet másként

    Az élménylövészet csomagjaink két árkategóriába sorolhatók. Az alacsonyabb árkategóriában található csomagok ideálisak azoknak, akik izgalmas lövészeti élményekre vágynak megfizethető áron. Ezek a csomagok, mint például a Delta Force, a S.W.A.T., és a Ronin Csomag, lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy élvezzék a lövészeti kalandokat anélkül, hogy túllépnék a költségvetésüket.

    A magasabb árkategóriába tartozó csomagok kiterjedtebb élményt kínálnak, több fegyverrel és több lövéssel. Az Expendables VIP Csomag, az U.S. Navy Seal Csomag és a Destroyer Csomag garantáltan lenyűgöző és felejthetetlen lövészeti élményeket nyújtanak, hiszen nagyon ütős profi fegyvereket próbálhatsz ki és gyakorolhatod velük a céllövést.

    Az élménylövészet nálunk tehát nemcsak a filmekből ismert dolgokat hozza el számodra, hanem lehetőséget ad arra is, hogy valóságos kalandokat élj át. Legyen szó akciófilmekből merített csomagokról vagy más izgalmas lehetőségekről, az élménylövészet ajándékba vagy saját élményként garantáltan felejthetetlen pillanatokat nyújt. Nézd meg a teljes kínálatunkat ITT.

    Élménylövészet eszközök

    Nem tudsz dönteni?

    Ha esetleg nem tudod eldönteni, melyik élménynek örülne legjobban az ajándékozott személy, akkor ajánljuk Élménykártyáinkat. A különböző értékekben elérhető utalványaink lehetővé teszik ugyanis, hogy a megajándékozott szabadon válasszon bármelyik élményünk közül. Nem kell emiatt eljönni hozzánk személyesen, hiszen minden könnyedén elintézhető online webáruházunkban. Ha nem szeretnél plasztikkártyát, hanem inkább utalványt ajándékoznál, akkor élménykártyáink voucherként is megrendelhetők, letölthető formában.

    FONTOS! Élménykártyáink 3 hónapig érvényesek, amely idő alatt levásárolhatók. Az ajándékkártyával vásárolt élmények általában 12 hónapig felhasználhatók (némelyik programnál ez kevesebb lehet, de minden esetben feltüntetjük az élményleírásokban), a beváltástól számítva.

    Ha további tippjeink is érdekelnek, és még több inspirációra vágysz, nézz körül a teljes weboldalon és kövess bennünket a Facebook-oldalunkon is.

    ÉlményPláza csapata


Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom