Ilyen autókat lehet kipróbálni egy élményvezetés kuponnal - elmenyplaza.hu

Blog

 • elmenyvezetes-kupon
  2019. JÚLIUS 01.

  Ilyen autókat lehet kipróbálni egy élményvezetés kuponnal

  Az élményvezetés lényege egyszerű: olyan nagy teljesítményű autók kipróbálására ad lehetőséget, amiket eddig csak messziről vagy a mozivásznon keresztül tudtunk megcsodálni. Akár saját gyerekkori álmunkat szeretnénk megvalósítani, akár versenyautó rajongó barátunknak szeretnénk kedveskedni, biztosak lehetünk abban, hogy bőséges választékból meríthetünk. Legyen szó Budapest utcáiról, egy vadabb offroad terepről, vagy akár olyan profi versenypályáról, mint a Hungaroring, több helyszínen is beülhetünk kedvenc autónk volánja mögé. Ráadásul annyi az előfeltétele az élményvezetésnek, hogy kéznél legyen a B kategóriás jogosítványunk. Sportkocsi, amerikai izomautó, forma 1, rally, vagy akár harckocsi: a választás csak rajtunk áll!

  Sportautó vezetés kuponok: ezekkel a kocsikkal aztán lehet száguldozni

  Többek között a német precizitással gyártott Porsche 911 Turbo-t, az olasz legendának számító Ferrari 458 Italia-t és örök riválisának számító Lamborghini Gallardo-t, de még a futurisztikus Tesla Roadster-t is kipróbálhatjuk, ha minden vágyunk belülről is megismerni egy szuper sportkocsit.


  Amerikai izomautók élményvezetése, akárcsak a Halálos Iramban

  Mi is belebújhatunk egy „tikos ügynök” bőrébe a Ford Mustang GT-vel: ez az amerikai izomautó a James Bond filmekben is méltó szerepet kapott. És akkor még szót sem ejtettünk a valódi szörnyetegről: 707 lóerővel a Dodge Challenger Hellcat Magyarország legerősebb izomautója!


  Forma 1 versenyautó vezetés: amikor belebújhatunk egy versenypilóta bőrébe

  A képernyő előtti tombolás helyett most kivételesen rajtunk a sor: ugyanúgy száguldozhatunk a profi versenypályákon, mint a Forma 1-es pilóták. Mindezt olyan versenyautókkal tehetjük meg, mint a Forma Renault vagy a Forma Easter!


  Nem csak a Hungaroringen lehet versenyautót vezetni

  A forma 1-es futamokról ismert Hungaroringen kívül a repülőtéri szélességgel rendelkező DRX Ringen, és az éles kanyarokkal tűzdelt Kakucs Ringen is szerencsét próbálhatunk egy Lotus Super Seven Cabrio-val, vagy a Top Gear kedvencének számító Lotus Exige-vel.


  Rally vezetés ajándékba?

  Egy rally vezetés során sokkal vadabb tereppel kell majd megküzdenünk mint az előbbi lehetőségeknél. Aggódnunk persze nem kell, hiszen egy profi versenypilótától kaphatunk segítséget, hogy a lehető legtöbbet kihozhassuk ebből az extrém élményből egy Mitsubishi Lancer EVO, vagy egy Subaru Impreza volánja mögött!


  A drift versenyautó vezetést is meg lehet tanulni

  A drift vezetéstechnika lényege, hogy olyan módon „sodródjon” az autó, hogy közben egy centit sem halad egyenesen (akárcsak a Halálos Iramban: Tokiói Hajsza filmben). Itt is segítségünkre lesz egy profi pilóta, hogy ura lehessünk a BMW E46 AC Schnitzer versenyautónak!


  Bigfoot Monster Truck vezetés: egy „kis” kalandozás az óriások földjén

  Még olyan járgányba is beülhetünk, aminek a kerekei még az átlagembernél is magasabbak. Jól megérdemelték a szörnyeteg elnevezést, hiszen még a föld is beleremeg, amikor megindul egy Monster Niva vagy Ford Bigfoot!


  Offroad terepjáró vezetés vadabbnál vadabb terepeken

  Az „offroad” szó szerint „úton kívülit” jelent, úgyhogy ha bevállalunk egy ilyen élményvezetést, készüljünk fel egy olyan kalandra ami korántsem aszfaltos felületen zajlik. Nincs olyan terep ami akadályt jelentene a Land Rover Defender-nek vagy a G-osztályú Mercedes-nek!


  Quadozás kuponok: így is lehet túrázni

  Nem csak gyalog lehet bejárni hazánkat: bárki aki már kipróbálta a quadozást megbizonyosodhatott arról, hogy ezek a járgányok ideális túratársak. Durvább terepen pedig még egy felsőkategóriás Suzuki quad-ot is kipróbálhatunk barátainkkal!


  Gokartozás Budapesten: ideje összeszedni a barátainkat

  Nehéz lenne jobb programot találni a gokartozásnál, ha egy kis baráti versengésben szeretnénk részt venni a barátainkkal. Tudta, hogy az olyan profi versenypilóták, mint Michael Schumacher is ilyen autókkal gyakoroltak a Forma 1-re?


  Mit szólna ismerőse ahhoz, ha tankvezetést adna ajándékba neki?

  Ha pedig igazán nagy durranásra vágyunk, akkor pattanjunk be egy több, mint 30 tonnás szörnyeteg gyomrába, és máris meg fogjuk érteni, hogy miért is számítanak olyan rettenetes fegyvernek a csatatéren. Semmi sem állhat az útjukba!


  Nehezen hihető, de még a felsoroltakon kívül is vannak még olyan járgányok, amiket kipróbálhat egy élményvezetés kuponnal. Nézze meg az összes lehetőséget!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom