Nőnapi élményajándék ötletek: nem csak virágot és bonbont lehet adni! - elmenyplaza.hu

Blog

 • nonapi-elmenyajandek-otletek
  2020. MÁRCIUS 01.

  Nőnapi élményajándék ötletek: nem csak virágot és bonbont lehet adni!

  Különleges élményajándékot keres barátnőjének, húgának, édesanyjának, vagy akár egy kollégájának? Akkor jó helyen jár! Ha most kivételesen nem a csoki-virág vonalra szeretne támaszkodni, akkor az Élménypláza weboldalán rengeteg olyan egyedi ajándék ötletet találhat, amivel meglephet valakit nőnap alkalmából. Széles kínálatunknak hála gyakorlatilag minden érdeklődési körnek megfelelő élménykupont találhat, úgyhogy ha inspirációhiányban szenved a nőnap közeledtével, akkor érdemes szétnéznie nálunk! Inspiráció gyanánt pedig a következő cikkben bemutatunk egy párat a legnépszerűbb nőnapi élményajándékok közül!

  Az örök klasszikus: wellness hétvége kuponok a testi-lelki feltöltődéshez

  Egyértelműen a legnépszerűbb élményajándékok közé tartoznak a wellness ajándékutalványok: végül is ki ne örülne egy ilyen lehetőségnek? Közkedveltségük jól mutatja, hogy a mai rohanó világban egyre inkább felértékelődtek az olyan lehetőségek, ahol az ember egy pár napra kizárhat minden más teendőt, és valóban elengedheti magát. Így tehát valóban olyan élményt ajándékozhat valakinek nőnapra, amivel remek alkalmat biztosíthat az illetőnek a feltöltődésre.

  Az Élménypláza weboldalán többféle lehetőség közül is válogathat: luxus wellness élménycsomagok, természet-közeli szállodák, vagy akár last-minute ajánlatok, hogy igazán baráti áron kihasználhassa Magyarország wellness lehetőségeit! Választását azzal is megkönnyítjük, hogy az egyes csomagok több helyszínt is tartalmaznak, tehát Önnek úgymond csak a „wellness kategória” feletti döntést kell meghoznia. A pontos időpont és helyszín kiválasztása már az ajándékozotton múlik!


  Tandem bicikli bérlés a Margitszigeten: picit sportosabb időtöltés kettesben

  Nem kell feltétlen a csillagokat lehozni az égről ahhoz, hogy sikere legyen a kiszemeltjénél. A lényeg, hogy megfontoltan válassza ki az ajándékot: a minőségi időtöltés még mindig az egyik legjobb nőnapi ajándék, amit adhat.

  Egy tandem bicikli bérlése a Margitszigeten tökéletes példa erre. Kicsit sportosabb program anélkül, hogy teljesítménytúra lenne, és remek lehetőséget ad arra, hogy kettesben élvezhessék a jó időt és a Margitsziget gyönyörű környezetét. Sose szabad alábecsülni, hogy mennyire jól tud esni egy kis hétvégi kimozdulás egy hosszú munkahét után!


  Hőlégballonos élményrepülés Budapest felett: ha valami igazán különlegeset keres

  Természetesen, ha inkább tényleg lehozná a csillagokat az égről (vagy legalább is majdnem), akkor erre is bőven lesz lehetősége a széles élménykupon választékunk segítségével. A hőlégballonos sétarepülés kétség kívül a legkülönlegesebb nőnapi élményprogramok közé tartozik: ilyen ajándékkal minden bizonnyal felejthetetlen élményt fog majd szerezni a kiszemeltjének! Olyan lélegzetelállítóan szép kilátás fogja fogadni Önöket a felhők közeléből, hogy még évekig nagy mosollyal fognak megemlékezni arról a napról, amikor úgy döntöttek, hogy miért is ne lehetne kipróbálni a hőlégballonos sétarepülést nőnap alkalmából?


  Mit szólna a női ismerőse egy lovaglás kuponhoz?

  Nem csak a fellegekben lehet keresni az egyedi élményeket. Ha az ismerőse, családtagja, vagy párja mindig is arról álmodozott, hogy milyen lehet lóháton ülni, vagy éppen több év kihagyás után újból elmerülne a lovaglás világában, akkor ezzel az élménykuponnal igazán különleges ajándékkal lepheti meg nőnapra! Arról nem is beszélve, hogy Piliscsév festői környezetének a felfedezése már önmagában olyan kaland, amit nem érdemes kihagyni!


  Vitorlás kirándulás a Balatonon: ha inkább a vízközeli programokat kedveli

  A Balatont ezernyi és ezernyi okért lehet szeretni, úgyhogy ha Önök is a Balaton-imádók klubjába tartoznak, akkor ennél aligha találhat jobb ajándékot nőnapra. Egy pár óráig olyan élményben lehet majd részük, ahol gyakorlatilag az egész tó az Önöké lehet: arra hajókáznak, amerre szeretnének! Sőt, akár egy kis gyakorlati betekintést kaphatnak a vitorlázás világába: a kapitány az Önök szolgálatára áll!

  A hajózási szezon áprilistól októberig tart a Balatonon, de ettől függetlenül már előre beszerezheti nálunk az élménykupont!


  Egyedi élménycsomagok nőnapra: ha egyáltalán nem tud dönteni

  Ha esetleg olyan női ismerősét szeretné meglepni valami különlegessel, akit még nem ismer annyira, vagy egyszerűen a bőség zavara miatt nem tud dönteni, akkor mindenképp érdemes szétnéznie élménycsomagjaink között, amik egyszerre több kupont is tartalmaznak. A végső döntés az ajándékozotton múlik, úgyhogy nem kell afelől aggódnia, hogy rosszul választott!  További nőnapi élményajándék ötletetekért látogasson el az Élménypláza weboldalára!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom