Mozi Élmények

Mozi Élmények

A moziterem bérléssel Budapesten különböző egyedi ajándékokkal lepheti meg ismerőseit: játszhat konzol vagy akár laptop segítségével, hogy megtudhassa milyen videojátékozni moziban, vagy ha egy egyedi ajándékot születésnapra, vagy esküvőre keresi,  szerezzen be egy mozi bérlés kupont és ossza meg ismerőseivel az élményt.

Az élménypláza segítségével egy Lurdy moziterem bérlés is lehetséges. Remek egyedi ajándék születésnapra: képzelje el, hogy hogyan fest a TV képernyő helyett egy hatalmas mozivásznon a kedvenc játéka, ideális élmény ajándék minden gamer számára. Többjátékos mód esetén még látványosabb a különbség, hiszen egy Playstation vagy Xbox mozivásznon a legtöbbet képes kihozni a legjobb split screen játékokból: képernyő méretből adódóan 4 játékos esetén is tisztán láthatja majd mindenki, hogy mi történik a saját képernyőjén, ahelyett, hogy az otthoni TV képernyője előtt hunyorítana. Játsszon nagyban mozivásznon: egyedi ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt!

Saját film vetítése moziban is megoldható, ha igazán személyesre venné a formát. Esküvői videó vetítés, születésnapi vagy családi videó: csak Önön múlik, hogy milyen egyedi élmény ajándékkal fogja meglepni kedvesét vagy barátját! Mozi bérlés kuponnal Önöké lesz az egész terem, ami így elég nagy teret biztosít minden baráti, családi, vagy romantikus ajándék átadására.

Legénybúcsú ajándék ötleteket keres? A Lurdy mozi bérléssel még erre is van lehetősége! Lepje meg a vőlegényt a lehető legnagyobb képernyőn és elképesztő minőségű hangrendszer kíséretében történő videojátékozással moziban, legyen az PS vagy Xbox mozivásznon! Emellett 4 pizzát, korlátlan üdítőfogyasztást, és még egy egyedileg címkézett whiskeyt kapnak majd, hogy igazán felejthetetlen élmény ajándékban lehessen részük! Kezdje el szervezni most a legénybúcsú ajándékát Budapesten.

Az élménypláza az egyedi ajándékok boltja is: amennyiben egy Önhöz közel álló személynek adna élményt ajándékba valamilyen különleges alkalom adtán, akkor itt nem fog kifogyni az egyedi ajándék ötletekből. Válasszon ajándékot nőknek vagy férfiaknak, akár születésnapra, karácsonyra, ballagásra vagy más jeles események megörökítésére.