• extrem-ajandek-otletek
    2019. FEBRUÁR 22.

    Extrém ajándék ötletek Magyarországon: az adrenalivadászok itt válogathatnak

    Extrém ajándékokat férfiaknak és nőknek egyaránt lehet találni. De vajon milyen választási lehetőségek vannak, ha ilyen élményeket Magyarországon szeretnénk átélni, anélkül, hogy elutaznánk valahova külföldre? A következőkben több ilyen extrém ajándék ötletet is adunk, ha valami igazán ütős meglepetéssel akarja kizökkenteni szeretteit a mindennapokból.

    Szabadesés szimulátor Csepelen: lebegés egy szélcsatornában

    Hallott már szélcsatornás lebegésről? Egy szabadesés szimulátor Budapesten a következőképpen működik: 16 000 méteres zuhanást élhetnek át a résztvevők teljesen biztonságos körülmények között (ez gyakorlatilag 3 ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés) egy beltéri szélcsatornában.

    Pompás extrém ajándék azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy mit él át egy ejtőernyős, de remek gyakorlási lehetőséget is tud nyújtani azoknak, akik komolyabban beleásnák magukat ebbe a nem mindennapi sportba. Mivel jelen esetben szimulátorról van szó, ezért szülőknek is jó szívvel tudjuk ajánlani ezt az extrém ajándék ötletet, azonban egy szabadesés szimulátor gyerekeknek is felejthetetlen élményt tud nyújtani. Ha valami igazán különlegessel szeretnénk meglepni szeretteinket, akkor egy ilyen élmény ajándékkal nehéz mellélőni!


    Tandemugrás kuponnal egy mozgó repülőből is ki lehet ugrani

    Ha valaki igazán ütős élményt keres, akkor talán tovább nem is kell kutatnia. Nehéz annál extrémebb ajándékot adni valakinek, ahol 4000 méteres magasságból ugorhat ki egy mozgó repülőből! Ennek ellenére itt sincs ok aggodalomra, ugyanis olyan profi tandempilóta segít majd ismerősének a börgöndi repülőtéri tandemugrásban, aki már több ezer ilyen ugrást hajtott végre gond nélkül.

    Maga a zuhanás körülbelül 1 percig tart, az ejtőernyőt 1500 méter magasságnál nyitja ki a kísérő pilóta. Tandemugrást ajándékba adni közel sem egy mindennapi meglepetés, úgyhogy ha valami igazán meghökkentő élmény ajándékot keres, akkor ezzel nehéz mellélőni.


    Siklóernyős repülés és tanfolyamok

    Az előbbieknél egy fokkal „lazább” extrém ajándék ötlet, ahol maga a repülés élménye nagyobb szerepet kap, mint a zuhanás. Tapasztalati szinttől függetlenül adhatunk valakinek siklóernyőzést ajándékba: a legjártasabbak egyedül is próbára tehetik magukat a pilóta szerepében, a kezdők számára pedig siklóernyős tanfolyam kupont is választhatunk. Egyedülálló élmény ajándék, ahol bárki átadhatja magát a repülés érzésének és a táj szépségének.


    Flyboard bérlés Magyarországon

    A Flyboard működése egészen érdekes vízi élményre ad lehetőséget, ugyanis akár 10 méterrel is lehet vele lebegni a víz felszíne felett! A Flyboard-ot egy 18 méter hosszú tömlő köti össze egy jetski motorjával, ez biztosítja a vízellátását.


    Élménylövészet kupon: extrém ajándék a lőfegyverek rajongóinak

    Ha az AK-47 gépkarabély, a Dragunov mesterlövész puska, vagy a Remington 870 Express Tactical shotgun szavak hallatán is lázba jön ismerőse, akkor az élménylövészetnél egyszerűen nem lehet jobb extrém ajándékot találni neki.

    Helyszín szempontjából az élménylövészet Budakeszi, Budaörs, és Ráckeve legmodernebb kézifegyverekkel felszerelt lőterein történik. Mivel hatalmas választékú lőfegyverekkel rendelkeznek ezek a helyek, az élménylövészet ajándékokat legtöbbször különböző csomagok formájában lehet beszerezni. Érdemes ezért utánajárni annak, hogy milyen típusú fegyvereket próbálna ki leginkább ismerősünk.


    Budapesti airsoft és paintball pályák

    Ha nagyobb társaságnak keres élmény ajándékot, akkor erre ideális teret tud adni egy airsoft aréna Budapesten. A XVI. kerületben található 2200 négyzetméteres airsoft pályát például egy volt brit katona álmodta meg, aki különleges egységekben szolgált. Önfeledt szórakozás és játékos taktikázás, ami csapatépítőkre is ideális élmény ajándékot tud nyújtani.

    Ha mindenképpen közös lövöldözéshez keres lehetőségeket, akkor egy paintball kupon is remek extrém ajándék ötlet lehet. Ráadásul paintballozni fedett pályán is lehet (vagy akár egy barlangban a Föld alatt), így a kellemetlen időjárási viszonyoktól sem kell tartani.


    Mit szólna egy kis lézerharchoz a Mátrában?

    Egy lézerharc kupon ideális élmény ajándék azok számára, akik az airsoft-nál meg a paintball-nál tartanok attól, hogy találat éri őket, ráadásul a fegyverből kibocsátott lézer fénye egyáltalán nem káros a szemre. Ettől még a lézerharc így is ugyanolyan sportos extrém ajándék születésnapra vagy más jeles alkalomra, amit bátran tudunk ajánlani bármelyik társaságnak!


    Ha cikkünk felkeltette az érdeklődését, akkor itt tud szétnézni extrém ajándék kuponjaink között!

Gyakran ismételt kérdések

Cserélhető az élmény, ha esetleg nem nyerte el az ajándékozott tetszését?
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék helyett egy másik élmény választását segítjük...elolvasom
Meddig használható fel a voucher?
Vásárlástól számítva általánosságban 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően...elolvasom
Hogyan tudok időpontot foglalni az élményre?
Időpontfoglalás kizárólag az élmény megvásárlását követően lehetséges! Az adott program szolgá...elolvasom
Meggondoltam magam, van pénzvisszafizetés?
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 15 ...elolvasom
Mit kell tudni az élménykártyáról?
Abban az esetben ajánljuk élménykártyáinkat ha nem tudod eldönteni, hogy mely élménnyel is szeret...elolvasom
Nem kaptam számlát, csak bizonylatot, miért?
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom
Hogyan tudom beváltani az élménykártyámat?
Élménykártyád beváltásához csupán ki kell választanod webáruházunkban azt az élményt, amin szeret...elolvasom
Mikor kapom meg a megrendelt élmény voucherét?
Amennyiben GLS vagy Express One futárszolgálattal kérted a lakcímedre a rendelésed, azt a futársz...elolvasom
Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, mikor mehetek érte?
Ha kaptál már a megrendelésedről rendelés visszaigazoló emailt, akkor nyitvatartási időn belül bá...elolvasom
Ár vagy név szerepel a megvásárolt voucheren?
Nem. Sem ár, sem név nem szerepel a vouchereken, csak az élmény leírása, néhány fontos tudnivaló ...elolvasom
Kaptam egy vouchert, hogyan tudom regisztrálni?
Az ajándékba kapott vouchert honlapunkon kell regisztrálnod, majd megkapod emailben azt az utalvá...elolvasom
Nem látom a voucheremen a szolgáltató elérhetőségét, miért?
Ha konkrét élményre szól a vouchered, ez valószínűleg azért lehet, mert nem regisztráltad még be ...elolvasom
Regisztrálni/aktiválni szeretném voucheremet, de azt írja ki, hogy a voucher nem található vagy lejárt voucher. Mit tegyek?
Amennyiben Foxpost automatánál vagy futárnál fizetted rendelésed az átvételkor, akkor pár nap elt...elolvasom