Húsvéti ajándék ötletek: extrém élményajándékok férfiaknak! - elmenyplaza.hu

Blog

 • husveti-ajandek-otletek-extrem-elmenyajandekok-ferfiaknak
  2020. MÁRCIUS 16.

  Húsvéti ajándék ötletek: extrém élményajándékok férfiaknak!

  Mit szólna a közeli férfi ismerőse, ha piros tojás és csokinyuszi helyett egy extrém élményajándék kuponnal viszonozná a húsvéti locsolást? Az Élménypláza oldalán rengeteg olyan ötletet találhat ahhoz, hogy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg párját vagy családtagját húsvétra! Mindannyian rendelkezünk egy bizonyos bakancslistával: olyan élményekkel, amelyeket mindenképp szeretnénk legalább egyszer átélni. Weboldalunkon ezért rengeteg olyan kupont gyűjtöttünk össze, amivel meglepheti szeretteit (vagy akár saját magát): érdemes szétnézni a következő extrém élménylehetőségek között! A következő cikkben több ötletet is adunk ahhoz, hogy egyedi ajándékkal lephessen meg valakit húsvétra!

  Szélcsatornás lebegés: „zuhanás” egy szabadesés szimulátorban

  Ez a Budapesten átélhető extrém élmény már sokak kedvencévé vált. Nem véletlen, hiszen úgy lehet átélni egy szabadesést, hogy nem kell hozzá kiugrani egy több ezer magasságban lévő repülőből. Úgyhogy ha ejtőernyőst szeretnénk játszani anélkül, hogy valóban a mélybe zuhannánk, akkor ez egy remek lehetőség! Több szabadesés szimulátor kupon közül is válogathatunk: akár 80 000 méteres zuhanást is átélhetünk a szélcsatornában, ami gyakorlatilag 32 ejtőernyős ugrásnak felel meg!

  Ha izgalmakban gazdag extrém élményt adna valakinek húsvétra, ez kétség kívül az egyik legjobb választás!


  Tandemugrás kuponok: a rettenthetetlen adrenalin vadászoknak

  Természetesen, ha a lehető legextrémebb élménnyel ajándékoznánk meg valakit, akkor egy tandemugrás kuponnal tényleg átélheti majd a bátor kiválasztott, hogy milyen érzés 4 km-es magasságból kiugrani egy repülőből! Ettől függetlenül teljesen biztonságos programról van szó, mivel olyan profi tandempilótával hajtja majd végre az ugrást a résztvevő, aki már több ezer ilyen ugráson túl van, úgyhogy egy cseppet sem kell aggódnunk.

  Ráadásul az életre szóló élményről akár szelfibottal is készíthet felvételt a tandempilóta, hogy utólag annyiszor nézhessük újra ezt a szabadesést, ahányszor akarjuk!


  Siklóernyő repülés kuponok: ha egy fokkal nyugodtabb élményt keres

  Nem csak száguldás és zuhanás keretében lehet élvezni a felhők közelségét. A siklóernyőzés tökéletes ajándék húsvétra, ha valakivel felfedeztetné a repülés élményét. Az adrenalin így is meglesz a magasságból és a látványból adódóan, ugyanakkor a tandemugráshoz képest sokkal békésebb körülmények között lógathatjuk a lábunkat és élvezhetjük az elénk táruló gyönyörű kilátást.

  Remek élményajándék lehet pároknak is, úgyhogy ha közösen szeretnénk átélni egy igazán egyedi élményt, akkor ez egy kitűnő lehetőség, amit legalább egyszer érdemes megragadni.


  Flyboard kuponok: a víz felett is lehet lebegni!

  Nem csak a felhők közelében élhetjük át a repülés örömeit: a jó idő közeledtével a flyboard bérlés egyszerűen olyan extrém élményajándék, amivel szinte biztos, hogy leírhatatlan boldogságot okozhatunk valakinek. „Jetpack”-re emlékeztető módon repülhetünk 8 méterrel a víz felett, vagy akár delfin módjára szelhetjük a habokat!

  Megjelenésekor a flyboard nagyon rövid időn belül elképesztő népszerűségre tett szert. Akármennyire látványos is nézni, annál jobb kipróbálni és személyesen átélni ezt az extrém élményt!


  Élménylövészet kuponok: ha mindig is arról álmodott, hogy éles fegyverrel lőjön

  Ha barátja vagy családtagja nagy akciófilm rajongó, vagy egész egyszerűen hosszan tud regélni az egyes lőfegyverek sajátosságairól, akkor most tényleg megtalálta a tökéletes extrém élményajándékot húsvétra. Weboldalunkon film vagy fegyver kategória szerint rengeteg élménylövészet kupont találhat: ha ismerősének tetszett a Terminátor, a Rambo, vagy rajong a John Wick-hez hasonló filmekért, akkor most élőben is kipróbálhatja a filmben feltűnő lőfegyvereket!


  Lézerharc, airsoft, és paintball kuponok: extrém élményekben gazdag csapatjátékok

  Ha pedig olyan extrém élményajándékot keres húsvétra, amit akár egy egész baráti társaság is élvezhet, akkor erre is bőven lesz lehetősége az Élménypláza oldalán. A lézerharc, az airsoft, és a paintball továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, és csupán egyéni ízlés kérdése, hogy épp melyiket részesítjük előnyben. Bármelyiket is választjuk, így is úgy is roppant jól fogjuk érezni magunkat: korosztálytól függetlenül mindenkit magával fog ragadni a játékélmény és a versenyszellem!


  És ez még nem minden: ha további extrém élményajándék ötleteket is szeretne látni húsvétra (barlangászat, sziklamászás, rafting túra…), akkor csak kattintson erre a linkre!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom