Ez alkalommal az olasz konyha egyik legalapvetőbb fogása, a pasta kapja a főszerepet. Ha érdekli, hogyan készíthet olasz tésztákat házilag, ezt a programot Önnek ajánljuk! Megtanulhatja az egyszerű töltött házi tészta készítését úgy, ahogy azt az olasz nagymamák is készítik. Tudta Ön, hogy a tésztát kicsit ropogósan hagyják (al dente), és főzés után vajjal keverik? A hosszú tésztát pedig tilos kettétörni!
Az élmény vouchere tartalmazza partnerünk elérhetőségét, melyen a vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.
Hangulatos helyszínen, kizárólag minőségi alapanyagokkal és eszközökkel várják a főzni vágyókat.
Az élmény 1 fő 2 órás programját tartalmazza, melynek végén a résztvevők együtt fogyasztják el munkájuk gyümölcsét. A kurzus minimum 5 fő megléte esetén kerül megrendezésre.
Menü:
- Csirkemájas-juhtúrós-rozmaringos ravioli
- Fűszeres-bárányos caramelli