Rejtélyek Városa | Szabadtéri Nyomozás

/svg/map-pin-icon Created with Sketch. Helyszín:Több helyszín közül lehet választani
Azonnal letölthető kupon
12 hónapig érvényes
5.100,- Ft-tól
Akciós -29%
Válassz 3 lehetőség közül
Milyen változatban?
2 fő
7.180,- Ft5.100,- Ft
4 fő
14.360,- Ft10.200,- Ft
6 fő
21.540,- Ft15.300,- Ft
Kosárba teszem
icon-11 Információk
icon-12 Ajándék kiegészítők
icon-13 Csomagolóanyagok

Élmény leírása

Derítsetek fel egy rejtélyt a város utcáit járva! A Rejtélyek Városához adott egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak nevezetes helyszínekre ellátogatva tudtok megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, fejtörő. Mintha egy Agatha Christie regény szereplői lennétek, a végére teljesen össze fog állni a kép. A játékmester útnak indít és utána már minden a logikán, a jó megfigyelő képességen, a csapatjátékon múlik. Tökéletes kikapcsolódás ez a csoportos nyomozás mindazoknak, akik szeretik az izgalmakat és a meglepő fordulatokat. Krimi városnézéssel kombinálva: amíg egy feladatsor végére ér a csapat, felejthetetlen élménnyel gazdagodnak a résztvevők!


Időpontegyeztetés

A voucheren található szolgáltató partnerünk, a Rejtélyek Háza elérhetősége, melyen vásárlás után időpontot lehet egyeztetni. Az időpont foglalásnál érdemes odafigyelni, hogy az egyeztetésre legkésőbb a kiválasztott dátum előtt 2 nappal kerüljön sor.

Helyszín leírás

Budapesten kívül több vidéki város legszebb, legjellegzetesebb helyszíneire ellátogatva (Esztergom, Debrecen, Kecskemét, Győr, Pécs, Sopron, Szeged és Székesfehérvár) is elérhető a Rejtélyek Városa, melyet az időpontfoglalásnál lehet kiválasztani. 

Részvételi információk

Az élmény vouchere a kiválasztott létszám kb.2-2,5 órás rejtélyes nyomozását tartalmazza. Mivel a játék egy-egy város utcáit járva, szabadtéren zajlik, érdemes előre megnézni az időjárás jelentést és az évszaknak megfelelően öltözni. A Rejtélyek Városa programok életkor besorolása változó, jellemzően 12 és 14 éves kor felettieknek ajánlott. A csomagok közül a Másnapos Sztori című szabadtéri nyomozáson 18 éves korig nem ajánlott a részvétel.


Kiegészítő információk

A program rossz idő esetén beltéri nyomozásra módosítható időpont és ár egyeztetéssel. A voucher bármelyik Rejtélyek Városa programra, országszerte felhasználható, kivéve a "BlackJack" csomagot.

Rejtélyek városa csomagok: nyomozás más-más történettel

Budapesten és több nagyvárosban is végigjátszható egy-egy izgalmas nyomozás. Akár már ketten végigmehetnek a krimi-várostúrákon. Találja meg azt a történetet a sok lehetőség közül, ami a legizgalmasabb és leghívogatóbb!

A leghíresebb magyar nyomában
Izgalmas szabadtéri nyomozás, melynek végén a résztvevők - a műemlékeket végigjárva - felfedik egy rettegett és rejtélyes magyar világhíresség kilétét. 120 perc alatt végigjátszható, plusz 15 perc a feladatok megfejtése a végállomáson.

Az éjszakai pillangó halála
Vérbeli klasszikus krimi: egy prostituált meghal a ‘20-as években, a szesztilalom időszakában, a maffia uralta városban. Hiányos nyomok, váratlan helyeken felbukkanó jelek segítségével kell kibogozni a rejtélyt, akár egy Agatha Christie regényben. 150 perc alatt csinálható végig a nyomozás, plusz 30 perc a feladatok megfejtése a végállomáson.

Az éjszakai pillangó halála - folytatás
Egy újabb haláleset, egy újabb fejtörő a homályos ügyekkel teli éjszakai életben. “Az éjszakai pillangó halála” első részének végigjátszása után lehet ezen az ügyön is dolgozni a csapatnak. A játék hossza 90 perc, plusz 45 percet vesz igénybe a feladatok megfejtése a végállomáson.

Gyilkos Korcsmatúra
A történet során kocsmától kocsmáig kell nyomozni, követve Óbuda éjszakai életének egyik ikonikus alakját. Gyilkosságok, rejtélyek, melyek megfejtéséhez a választott város nevezetességeinek érintésével visz az út. A játékidő 90 perc, további 30 perc a feladatok megfejtése a végállomáson.

Másnapos Sztori
​Ebben a játékban korrupt rendőrként egy négy fős bűnbanda nyomába ered a csapat. Ez egy különleges és felnőtteknek szóló nyomozás - italok mellett kell rejtélyes feladatokat megoldani. Lezárt ládákat kell felbontani bárokban, és a tartalmukat megfejteni a nyomozás során.

Az időpont kiválasztásánál érdemes a bárok délutáni-esti nyitvatartását figyelembe venni. 180 perc a játék ideje, plusz 30 percet vesz igénybe a feladatok megoldása a végállomáson.

Megosztás

Díszcsomagolás+290 Ft-tól
Átvételi módok
icon-15 Letöltés és nyomtatás, elérhető bármikor
icon-16 Személyesen az irodában minden hétköznap 8:00 - 16:00 között
icon-17 GLS pont átvétel Részletek
icon-17 FOXpost csomagautomatánál Részletek
icon-18 Futárszolgálat Részletek
Fizetési módok
icon-19 Online fizetés bankkártyával
icon-20 Banki átutalással
icon-21 Készpénzzel, személyesen irodánkban
icon-22 A futárnak készpénzzel vagy kártyával
icon-23 A csomagautomatánál kártyával
icon-24 SZÉP kártyával

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom