Sétarepülés Kisgépekkel

Sétarepülés Kisgépekkel

Nem mindennapi élmény egy ilyen kisgéppel a magasból várost nézni, vagy egy hosszabb túrát tenni gyönyörű tájak felett. A felejthetetlen kirándulás minden alkalomra tökéletes ajándék lehet. Irány a felhők fölé!

Élmények

Sétarepülés kuponokat keres? Ezek a repülős élményajándékok a mennybe fogják majd repíteni! Akár extrém élményeket keres, vagy át szeretne élni egy nyugodtabb sétarepülést Budapest felett, az élménypláza oldalán mindent megtalálhat ehhez. Idegen számára a tériszony fogalma? Akkor nézzen szét az élménypláza oldalán található sétarepülés árak között és lepjen meg valakit egy repülőgép vezetéssel ajándékba!

Kisrepülő vezetéssel nem tud mellé lőni, ha ismerőse mindig is arról álmodott, hogy a felhőket közelebbről is csodálhassa. Repülő vezetés kuponnal egészen biztos, hogy valakinek az álmát fogja valóra váltani!
Sétarepülés kuponnal egy kisrepülőgép vezetői tanfolyamon is részt vehet, ahol megtanulhat minden szükséges alapot, hogy akár saját maga kipróbálhassa milyen egy Cessna 152 kisrepülőgép vezetése. Miután átélt egy sétarepülést Budapest felett, egészen másképp nézz majd fel az égre! Egy élménydús ajándék repüléssel barátja kétséget kizárólag nem egy mindennapi meglepetésnek lesz része!

Persze egy romantikus sétarepülés ideális élmény ajándék pároknak, ha nem akarna egyedül lenni a felhők között. Nálunk találhat ajándék ötleteket pároknak is, egy sétarepülés Budapest felett kuponnal pedig biztos nagy sikert arat majd ismerősei között: a sétarepülés élményét nem fogják hamar elfelejteni! Amennyiben pedig mindent bevetne, akkor van olyan élménycsomag pároknak, amely a romantikus sétarepülés mellett limuzinozást, és egy gourmet ajándékcsomagot is tartalmaz!

Adjon nagyobb élménycsomagot ajándékba, és akkor a sétarepülés 4 főre is szólhat! Ehhez a dunakanyari sétarepüléshez egy Rolls Royce limuzin fogja vezetni Önöket, a végén pedig a Suhajda cukrászda és csokoládémanufaktúra várja majd a lelkes csapatot finomságaival!

Ha mást szeretne kipróbálni, akkor válasszon egy helikopter sétarepülés kupont! Egy három személyes R44-est próbálhatnak majd ki ezzel a helikopter repülés kuponnal. Dőljenek hátra, és élvezzék közösen ezt a budaörsi helikopterezést, miközben csodálják a várost onnan föntről!

Ne habozzon választani az élménypláza repülős élményajándékai közül, ha ismer olyat, aki örülne egy sétarepülésnek vagy egy repülőgép vezetésnek ajándékba!

Gyakran ismételt kérdések

Élmény cseréje
Élményeink cserélhetőek egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék vagy időközben egy má...elolvasom
Voucher felhasználási ideje
Vásárlástól számítva 12 hónap áll rendelkezésre a voucher felhasználását illetően. (Az akciós szo...elolvasom
Voucheren szereplő információk
Az Élménypláza Kft. által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményről ré...elolvasom
Pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretne elállni a vásárlástól, úgy a vásárlástól számítva 30 n...elolvasom
Élménykártya működése
A vásárlást követően megrendelt élménykártyáját átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen, kérhet...elolvasom
ÉlményCsomag működése
A vásárlást követően élménycsomagjáról szóló voucherét átveheti ügyfélszolgálatunkon személyesen,...elolvasom
Számlázással kapcsolatos információk
A vásárlások alkalmával szolgáltató partnertől függően állítunk ki számlát ill. bizonylatot. Kizá...elolvasom